Horoscopul săptămânii 8-14 iunie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară ar trebui să evite certurile pe tema banilor şi să încerce să nu îi trateze pe cei din jurul ei cu superioritate.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca în această perioadă, partenerul tău de viaţă să te deranjeze cu unele afirmaţii pe care le face. Indiferent cât de mult te-ar enerva, încearcă să îţi ţii reacţiile sub control şi să nu foloseşti un limbaj neportivit. Alege mai bine tăcerea, cu siguranţă va învăţa ceva din asta!

Este foarte important să faci ceea ce îţi place, chiar dacă nu îţi doreşti neapărat o schimbare. Dacă simţi că nu eşti apreciată pe cât ar trebui sau nu câştigi cât ai merita, nu ezita să îţi cauţi ceva mai bun! Situaţia ta financiară lasă de dorit în aceste zile, de aceea profită de orice şansă de a strânge un ban în plus.

E posibil ca starea de bine pe care o ai să te împingă să exagerezi în unele situaţii, iar asta să îţi creeze probleme de sănătate ulterior. Ascultă de sfaturile partenerului de viaţă şi nu te lăsa influenţată de stilul alora de viaţă. Programul de odihnă este foarte important în cazul tău, aşa că respectă-l!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viaţa ta sentimentală este foarte liniştită în această perioadă, de aceea profită de aceste momente pentru a-ţi consolida relaţia. Este momentul perfect pentru a-ţi face planuri de viitor alături de iubit, însă ai grijă să îi iei părerea în considerare indiferent dacă îţi convine sau nu!

Dacă eşti perseverentă şi ascultătoare, săptămâna aceasta vei reuşi să câştigi mai mulţi bani decât de aşteptai. Tocmai pentru că te mulţumeşti cu puţin şi nu sperai să evoluezi atât de repede, vei avea parte de surpriza vieţii tale. Celebrează noul tău statut alături de familie şi prieteni, însă nu îţi ignora nici cei mai buni colegi!

Nu aştepta ca starea ta de sănătate să se înrăutăţească pentru a lua măsuri, ci mai degrabă taie răul de la rădăcină. Unele acţiuni din trecut sau viciile cu care te lupţi pot fi direct răspunzătoare pentru situaţia ta, însă vestea bună este că depinde doar de tine dacă vrei sau nu să schimbi acest lucru.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să găseşti o soluţie pentru a împiedica ca monotonia să pună stăpânire pe relaţia ta. E posibil să vă sufocaţi unul pe celălalt dacă nu vă oferiţi spaţiu intim, şi cel mai probabil aşa vă veţi plictisi şi mai rapid unul de celălalt. Gândeşte-te mai mult la viitor, decât la plăcerea de moment!

Trebuie să faci mai multe economii în această perioadă dacă vrei să ai parte de vacanţa mult visată. Gândeşte pe termen lung şi stabileşte-ţi clar priorităţile, este foarte important ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult. Încearcă la locul de muncă să te înţelegi bine cu colegii, şi aşa vei reuşi să ai rezultate mai rapide.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă tot trebuie să fii prudentă în alegerile pe care le faci. Este important să ai un program strict de alimentaţie, dar şi de somn, însă doar dacă vrei să dai randament maxim. Ai nevoie de energie şi de o minte limpede pentru a-ţi duce la bun sfârşit planurile pe care le ai.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă să nu te cerţi cu iubitul tău în această săptămână din cauza banilor, acest motiv este unul nejustificat. Prioritatea ta ar trebui să fie liniştea din sânul familiei, fără să asculţi în stânga şi în dreapta ce se spune despre problemele cu care vă confruntaţi. Nu ar trebui să te crezi superioară lui şi să îi mai şi arăţi acest lucru!

Încearcă să nu cheltui banii pe care îi ai pe obiecte inutile, ai nevoie de ei mai mult decât oricând în această perioadă. Dacă nu eşti capabilă să îi înmulţeşti, măcar depune eforturi pentru a nu rămâne cu buzunarele goale. Ia în considerare o schimbare de job dacă ţi se face vreo ofertă!

Faptul că mănânci atunci când apuci îţi poate crea probleme serioase în această săptămână. Sănătatea este foarte importantă în acest moment, mai ales că eşti mai sensibilă, iar bolile se prind imediat de tine. Afecţiunile sistemului digestiv pot fi împiedicate dacă eşti mai responsabilă şi dacă asculţi de sfatul rudelor tale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Familia şi cei dragi încearcă să te aducă cu picioarele pe pământ în această perioadă şi să te facă să conştientizezi că nu banii îţi aduc fericirea. Încearcă să comunici deschis cu aceştia şi să le asculţi sfatul. Dacă eşti singură, nu spune nu unei aventuri sau unui flirt la locul de muncă!

Este momentul să faci un calcul mai atent al banilor pe care îi ai până în acest moment şi să nu te bazezi pe cei pe care ar trebui să îi primeşti în viitor. Responsabilitatea îţi poate fi testată în această perioadă chiar de către membrii familiei tale, de aceea fii cu ochii în patru!

Ceri prea mult de la tine, iar organismul ar putea să cedeze într-un final. Orele peste program, mesele neregulate şi stresul acumulat te pot îmbolnăvi peste noapte. Încearcă să ai mai multă grijă de tine dacă nu vrei ca vizitele la medic să devină o obişnuinţă pentru tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Relaţia dintre tine şi iubit nu este una tocmai bună, de aceea trebuie să depui un efort în plus pentru a face ca lucrurile să meargă între voi. Comunicarea este cea mai importantă, însă ai grijă să nu existe violenţă verbală ân dialogurile voastre. Încearcă să te lămureşti cu privire la sentimentele pe care i le porţi!

Se anunţă veşti bune pe plan profesional în această perioadă, eforturile tale vor fi în sfârşit răsplătite. Nimic nu te poate împiedica să ajungi acolo unde ţi-ai propus, chiar dacă e nevoie să strici unele relaţii pe care le ai în acest moment. Încearcă să fii sinceră cu cei din jurul tău pentru a nu lăsa loc de comentarii.

Vei fi nevoită să te descurci în multe situaţii imprevizibile săptămâna aceasta, de aceea fii prudentă şi lasă grabă deoparte. Din cauza agitaţiei, riscul accidentărilor este mult mai mare, fie că eşti şofer, fie pieton. Nu lăsa stresul să pună stăpânire pe tine şi să îţi conducă acţiunile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca partenerul de viaţă să îţi pregătească o surpriză în această săptămână, însă te va ţine destul de mult în suspans. Dacă eşti suspicioasă că îţi ascunde ceva, cu siguranţă nu va fi nimic neplăcut pentru tine. Încearcă să nu fi impulsivă şi să îţi ţii gelozia sub control!

Încearcă să nu amesteci viaţa privată cu cea profesională în aceste zile, altfel vor ieşi scântei. Fă ceea ce îţi place şi nu executa fără comentarii ordinele şefilor, din când în când este bine să te faci respectată şi să se ştie care îţi sunt atribuţiile. Foloseşte un ton potrivit, dar alege cu atenţie şi momentul!

Nu te vei simţi prea bine în această perioadă, de aceea ar fi indicat să nu te implici în activităţi dificile şi nici să începi proiecte noi. Este foarte important să te odihneşti şi să încerci să îţi reîncarci bateriile atât cât poţi. Câteva zile de concediu ţi-ar prinde tocmai bine!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu renunţa la plăcerile tale pentru partenerul de viaţă, este foarte important să ai şi o viaţă separat de el. Spaţiul intim nu este de neglijat, mai ales dacă vrei ca relaţia ta să fie una de viitor. Nu te izola şi nu rămâne fără prieteni, niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla!

Nu vei reuşi să obţii mai mulţi bani săptămâna aceasta, însă nu ar fi o idee rea să începi să faci economii. Vacanţa de vară se apropie şi cu siguranţă nu strică să ai bani mai mulţi la tine pentru a-ţi face toate plăcerile. Consultă-te cu cei dragi dacă ai în plan să faci investiţii!

Nu trata nimic după ureche în această săptămână, ci mergi la doctor pentru un sfat specializat. Micile dureri de cap care persistă deja de câteva zile ar trebui să găsească în cel mai scurt timp o rezolvare. Nu ignora niciun semnal de alarmă, mai ales dacă suferi deja de anumite afecţiuni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti singură, dar îţi cauţi un iubit? Cu siguranţă în această săptămână ai toate şansele să întâlneşti pe cineva care te atrage şi care la rândul lui te place. Trebuie ca sentimentele să fie de ambele părţi dacă vrei să iasă ceva bun din asta. Fii mai îndrăzneaţă!

Încearcă să nu intri în economiile tale doar pentru că vrei să acţionezi aşa cum fac şi cei din jurul tău. Cu siguranţă impulsivitatea ta te va împinge să faci unele cheltuieli pe obiecte total inutile. Pune-ţi restricţii înainte de a te trezi cu buzunarele goale!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, de aceea ar trebui să te bucuri de orice clipă pe care ţi-o oferă viaţa. O boală mai veche îşi va găsi rezolvarea în zilele acestea şi vei scăpa şi de singura grijă pe care o aveai. Se recomandă mai multă prudenţă de acum înainte, odată ce ai trăit anumite experienţe neplăcute.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Indiferent de problemele pe care le întâmpini în dragoste, ar trebui să fii capabilă să te ocupi de celelalte planuri ale vieţii tale fără să te laşi influenţată. Încearcă să uiţi de dezamăgirile amoroase şi să îţi găseşti mereu o altă activitate. Fă în aşa fel încât să vezi care sunt adevăratele priorităţi!

Atmosfera de la locul de muncă din această săptămână va fi una foarte plăcută şi te va ajuta să fii mult mai productivă decât de obicei. Odată ce tensiunile dintre tine şi colegi dispar, munca va fi mult mai uşoară. Încearcă să fii corectă şi să nu ţii banii câştigaţi la comun doar pentru tine!

În această săptămână ar trebui să te ocupi mai mult de tine şi de look-ul tău. Întâmpini în ultima perioadă probleme cu greutatea? Nu mai sta pe gânduri şi mergi la un nutriţionist. Nu este indicat să ţii cure drastice de slăbire care îţi vor da rezultate pe moment, dar care îţi vor afecta sănătatea!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să nu îţi ignori partenerul în această perioadă, altfel rişti să primeşti exact ce oferi. Chiar dacă ai multă treabă la locul de muncă, fă-ţi timp seara doar pentru el şi detaşează-te de orice. Echilibrul este foarte important, dar şi destul de greu de atins. Dacă eşti perseverentă şi ambiţioasă, vei reuşi!

Este foarte important ca în această perioadă să nu amesteci viaţa personală cu cea profesională, altfel e posibil să ai probleme pe ambele planuri. Nu te juca cu banii, aşa că nu te lăsa manipulată de cei din jurul tău care îţi dau sfaturi gratuite. Încearcă să te adaptezi noilor situaţii în care eşti pusă fără voia ta!

Dacă până acum ai tot întâmpinat probleme mici de sănătate, în această perioadă vei scăpa de griji. Trebuie să ţii cont să nu mai faci excese, mai ales alimentare, şi să asculţi indicaţiile medicului fără să te consideri tu mai bună decât el. Şi odihna este foarte importantă în aceste zile!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă nu ai prea mult timp liber, încearcă să nu îţi ignori de tot partenerul. Fă-ţi timp chiar şi câteva minute pe zi pentru a discuta cu el şi pentru a-l linişti că nu este vorba de nimic altceva în afară de muncă. Ambiţiile profesionale te pot face să pierzi momente preţioase din viaţa de zi cu zi!

Atmosfera de la locul de muncă nu te ajută să fii productivă, însă trebuie să te concentrezi dacă vrei să ajungi sus. Situaţia financiară nu este prea bună, de aceea se recomandă prudenţă în cheltuirea banilor, dar şi maturitate atunci când vine vorba de investiţii şi afaceri. Ascultă doar sfatul celor în care ai încredere!

Trebuie să fii foarte stăpână pe tine în această perioadă şi să încerci să ai mai multă grijă de tine, chiar dacă simţi că nu mai ai putere. Cel mai important lucru este să nu cedezi psihic, ci să îţi foloseşti toate resursele pentru a nu renunţa la optimism. Inevitabil stresul îşi va spune cuvântul şi asupra organismului tău!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod