Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 7-13 septembrie. Previziuni

Pentru nativa din zodia Berbec se anunţă o perioadă foarte bună pentru a-şi schimba în bine stilul de viaţă şi pentru a acorda o atenţie deosebită regimului alimentar

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este o perioadă bună în care să apelezi la mici trucuri care te pot ajuta să te simţi mai bine în pielea ta şi să devii mai încrezătoare în forţelem proprii. De asemenea, situaţiile în care eşti apreciată şi lăudată de cei dragi îţi ridică moralul. Soarele se află în semnul tău şi îţi oferă un plus de vitalitate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Rişti să te laşi pradă unei stări de spirit nocive în această săptămână. Nu eşti mulţumită de nimic din tot ceea ce faci, iar această atitudine excesiv de critică la adresa propriei tale persoane are efecte nefaste asupra încrederii în tine. Încearcă să vezi situaţia cu alţi ochi, altfel rişti să cazi pradă depresiei.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o perioadă foarte bună în care să faci schimbări în ceea ce priveşte stitlul tău de viaţă. Acum este ocazia ideală pentru a începe un regim alimentar sănătos, un program de sport sau chiar să faci o serie de investigaţii medicale, să fii sigură că totul este în regulă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai o stare de sănătatea de invidiat în această săptămână. Te simţi bine, ai energie şi simţi că poţi muta munţii din loc. Dar nu este cazul să te culci pe-o ureche şi să mănânci orice sau să faci excese de orice fel. Păstrează echilibrul dacă vrei să te menţii şi în viitor într-o formă la fel de bună.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Te retragi în interiorul tău în acest interval de timp pentru că simţi că nu mai ştii ce vrei de la viaţă. Ai grijă să nu cazi pradă unei stări melancolice accentuate, care să te facă apoi să vezi totul în nuanţe întunecate de gri.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

O veste nu tocmai plăcută ar putea să-ţi provoace griji sau nemulţumiri în această săptămână. Starea ta de bine poate fi serios afectată şi rişti chiar să suferi de unele probleme medicale provocate de această situaţie. Important este să-ţi păstrezi optimismul.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Faptul că ţi-ai neglijat sănătatea în ultima perioadă ar putea să se facă puternic resimţit în această săptămână. Unele probleme de sănătate nu mai pot fi ignorate, fiind cazul să te ocupi serios de starea ta fizică. Unele afecţiuni de care suferi se pot agrava.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Această săptămână este ideală pentru a-ţi întoarce întreaga atenţie asupra stării tale de sănătate. Astrele favorizează acum schimbările pozitive şi te încurajează să adopţi un noul stil de viaţă, mult mai sănătos. Este momentul să te apuci de exerciţii, să intri la dietă sau regim şi să scapi de stres.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu ai probleme legate de sănătate în această săptămână, dar este important să previi, decât să tratezi. Ai grijă la alimentaţie, evită excesele şi mai ales evită produsele care îţi plac mult, dar care de obicei te fac să te simţi rău.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta este excelentă pentru tine în ceea ce priveşte problemele de natură emoţională. Poţi scăpa acum de urmele lăsate de experienţe din trecut asupra ta, în special pe cele trăite în copilărie, dar şi nemulţumirile legate de părinţi. Te vei simţi apoi mai liniştită şi mai fericită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu ai o stare de spirit prea bună la începutul acestei săptămâni. Eşti un pachet de nervi şi te răzbuni pe toţi cei care îţi ies în cale, dar în mod special pe cei apropiaţi, care sunt nevoiţi să-ţi suporte schimbările bruşte de comportament. Încearcă să apelezi la unele trucuri pentru relaxare, la sport, meditaţie sau yoga pentru a-ţi recăpăta echilibrul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai pretenţii exagerate de la cei din jurul tău, iar când ceea ce fac nu te mulţumeşte, devii irascibilă şi capeţi o stare foarte proastă. Încearcă să-ţi controlezi impulsurile şi stările de nervozitate, căutând echilibrul în interiorul tău, nu în ceea ce fac alţii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod