Horoscopul săptămânii 7-13 septembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativii din Peşti trebuie să găsească în această perioadă modalităţi prin care să-şi recapete echilibrul interior. Pot avea parte de conflicte şi stări tensionate provocate chiar de ei

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Sănătate
Este o perioadă bună în care să apelezi la mici trucuri care te pot ajuta să te simţi mai bine în pielea ta şi să devii mai încrezătoare în forţelem proprii. De asemenea, situaţiile în care eşti apreciată şi lăudată de cei dragi îţi ridică moralul. Soarele se află în semnul tău şi îţi oferă un plus de vitalitate.

Bani
Ai putea fi în centrul atenţiei la locul de muncă şi în domeniul tău de activitate. Primeşti oferte noi care te iau prin surprindere. Dacă de obicei ai tendinţa de cere puţin pentru ceea ce faci, din modestie sau lipsă de încredere în tine, acum este cazul să faci un pas înainte şi să ceri exact atât cât meriţi!

Dragoste
Eşti foarte populară în rândul prietenilor, cunoscuţilor, dar mai ales al celor care au o pasiune pentru tine. Dacă eşti singură, potenţialii parteneri vor roi în jurul tău şi cu siguranţă vei avea de unde alege.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Sănătate
Rişti să te laşi pradă unei stări de spirit nocive în această săptămână. Nu eşti mulţumită de nimic din tot ceea ce faci, iar această atitudine excesiv de critică la adresa propriei tale persoane are efecte nefaste asupra încrederii în tine. Încearcă să vezi situaţia cu alţi ochi, altfel rişti să cazi pradă depresiei.

Bani
Nu te lăsa influenţată de criticile pe care le primeşti din partea colegilor şi încearcă să le iei în seamă doar pe cele care au un substrat constructiv. Vei avea astfel posibilitatea să rezolvi unele probleme şi nu vei cădea pradă celor care au intenţii ascunse. Poţi achita o datorie mai vechi în acest interval, reuşind astfel să scapi de o grijă.

Dragoste
O persoană din trecutul tău ar putea acum să reapară în viaţa ta, trezindu-ţi sentimente care îţi provoacă o anumită stare de confuzie. Poate fi vorba de un fost iubit sau de un bărbat de care ai fost îndrăgostită. Evaluează cu grijă consecinţa faptelor tale şi gândeşte-te bine ce paşi trebuie să faci.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sănătate
Este o perioadă foarte bună în care să faci schimbări în ceea ce priveşte stitlul tău de viaţă. Acum este ocazia ideală pentru a începe un regim alimentar sănătos, un program de sport sau chiar să faci o serie de investigaţii medicale, să fii sigură că totul este în regulă.

Bani
În această săptămână astrele sunt de partea ta şi te susţin pentru a-ţi pune la punct planurile de viitor. Sunt favorizate proiectele pe termen lung şi acţiunile care încep acum, dar ale căror rezultate se vor vedea mai târziu. Investeşte bani într-un proiect de durată.

Dragoste
Primeşti invitaţii la evenimente şi petreceri în această perioadă şi ar fi indicat să nu le refuzi. Mai ales dacă eşti în căutarea unui partener de viaţă, se pot dovedi o şansă excelentă de a întâlni oameni noi şi foarte interesanţi. Primeşti multă atenţie, ceea ce te face să te simţi precum regina balului. Profită de aceste aspecte astrale benefice!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Sănătate
Ai o stare de sănătatea de invidiat în această săptămână. Te simţi bine, ai energie şi simţi că poţi muta munţii din loc. Dar nu este cazul să te culci pe-o ureche şi să mănânci orice sau să faci excese de orice fel. Păstrează echilibrul dacă vrei să te menţii şi în viitor într-o formă la fel de bună.

Bani
Este o ocazie foarte bună în acest interval de timp să te faci remarcată la locul de muncă. Ai şansa de a obţine acea promovare pe care ţi-o doreşti şi odată cu ea, o creştere a veniturilor. Trebuie să te implici mai mult în ceea ce faci pentru a demonstra că meriţi mai mult.

Dragoste
Ai putea avea de-a face cu unele probleme în cuplu apărute din cauza unor dispute mai vechi sau din cauza unor discuţii delicate pe care le-aţi evitat, atât tu, cât şi partenerul de viaţă. Le puteţi rezolva, dacă vă păstraţi amândoi calmul. Te bucuri de multă popularitate dacă eşti singură, ceea ce atrage situaţii amoroase favorabile.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Sănătate
Te retragi în interiorul tău în acest interval de timp pentru că simţi că nu mai ştii ce vrei de la viaţă. Ai grijă să nu cazi pradă unei stări melancolice accentuate, care să te facă apoi să vezi totul în nuanţe întunecate de gri.

Bani
Simţi nevoia să-ţi îmbunătăţeşti pregătirea profesională, să participi la cursuri sau diverse acţiuni menite să-ţi ajute dezvoltarea. Aceste demersuri pot avea efecte profitabile în viitor, chiar dacă acum va trebui să investeşti în pregătirea ta.

Dragoste
Viaţa de cuplu devine mai plăcută pe măsură ce găseşti metode de a-ţi îmbunătăţi relaţia cu rudele partenerului tău de viaţă. Vei reuşi în acest fel să creezi armonie în cuplu, dar şi să te simţi mult mai bine în compania familiei extinse.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Sănătate
O veste nu tocmai plăcută ar putea să-ţi provoace griji sau nemulţumiri în această săptămână. Starea ta de bine poate fi serios afectată şi rişti chiar să suferi de unele probleme medicale provocate de această situaţie. Important este să-ţi păstrezi optimismul.

Bani
Rişti să pierzi o sumă de bani în acest interval de timp, mai ales dacă este vorba de fondurile comune ale tale şi ale partenerului de viaţă. Nu încerca să faci tot felul de speculaţii sau să rişti mai mult decât este cazul. Nu este o perioadă bună pentru investiţii.

Dragoste
O chestiune delicată ar putea să fie cauza unor conflicte cu persoana iubită. Poate fi vorba de bani sau de o suspiciune din partea unuia dintre voi. În orice caz, comunicarea este singura cale de a rezolva problemele. Încearcă să vorbeşti cât se poate de deschis şi calm cu partenerul tău.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Sănătate
Faptul că ţi-ai neglijat sănătatea în ultima perioadă ar putea să se facă puternic resimţit în această săptămână. Unele probleme de sănătate nu mai pot fi ignorate, fiind cazul să te ocupi serios de starea ta fizică. Unele afecţiuni de care suferi se pot agrava.

Bani
Este o săptămână marcată de rivalităţi şi competiţie acerbă în plan profesional. Va trebui să te confrunţi cu colegii pentru a demonstra că eşti mai bini pregătită şi că meriţi mai mult. Ai şansa de a găsi aliaţi importanţi acum. Nu cheltui prea mult, pentru că rişti să-ţi faci datorii dificil de achitat.

Dragoste
Va trebui să găseşti în această perioadă capacitatea de a vedea mai întâi ceea ce te apropie de persoana iubită, nu ceea ce te diferenţiază. Numai în acest fel vei reuşi să ajungi la acea stare de armonie în cuplu la care visezi de ceva vreme.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Sănătate
Această săptămână este ideală pentru a-ţi întoarce întreaga atenţie asupra stării tale de sănătate. Astrele favorizează acum schimbările pozitive şi te încurajează să adopţi un noul stil de viaţă, mult mai sănătos. Este momentul să te apuci de exerciţii, să intri la dietă sau regim şi să scapi de stres.

Bani
Este posibil să ai mai mult de lucru în acest interval de timp şi depinde numai de felul în care reuşeşti să te organizezi pentru a duce la bun sfârşit toate îndatoririle. Încearcă să-ţi planifici cu atenţie activitatea pentru a nu avea de suferit mai târziu. 

Dragoste
Vrei mai mult ajutor din partea persoanei iubite, iar dacă nu primeşti ceea ce crezi că ar trebui, ai tendinţa de a exagera. Ai grijă să declanşezi certuri uriaşe din chestiuni minore sau lipsite de importanţă. Încearcă să-ţi menţii inpulsurile de moment sub control.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Sănătate
Nu ai probleme legate de sănătate în această săptămână, dar este important să previi, decât să tratezi. Ai grijă la alimentaţie, evită excesele şi mai ales evită produsele care îţi plac mult, dar care de obicei te fac să te simţi rău.

Bani
Ai şansa în această săptămână de a transforma o pasiune într-o adevărată afacere. Gândeşte-te cum poţi specula ceea ce îţi place să faci cel mai mult astfel încât să poţi obţine bani. Astrele sunt de partea ta, aceasta fiind o şasă pe care o întâlneşti rar, deci profită de ea.

Dragoste
Aspectele astrale ale acestei săptămâni sunt excelente pentru tine din punct de vedere sentimental. Ai şansa de a reaprinde flacăra iubirii în cuplu, dacă ai o relaţie de lungă durată, dar şi de a-ţi găsi jumătatea, dacă eşti în căutarea unui partener de viaţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sănătate
Săptămâna aceasta este excelentă pentru tine în ceea ce priveşte problemele de natură emoţională. Poţi scăpa acum de urmele lăsate de experienţe din trecut asupra ta, în special pe cele trăite în copilărie, dar şi nemulţumirile legate de părinţi. Te vei simţi apoi mai liniştită şi mai fericită.

Bani
Este o săptămână bună pentru a rezolva chestiunile legate de casă, locuinţă, imobile şi investiţii imobiliare. S-ar putea clarifica şi unele situaţii care au legătură cu o posibilă moştenire. Dacă vrei să cumperi sau să vinzi o locuinţă, este bine să începi demersurile în această săptămână.

Dragoste
Poţi face schimbări benefice în viaţa ta sentimentală în această săptămână. Ai şansa de a renunţa la unele obiceiuri sau comportamente care îţi aduceau în mod normal probleme în relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă eşti singură, ai şanse mari de a cunoaşte pe cineva alături de care să-ţi întemeiezi o familie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Sănătate
Nu ai o stare de spirit prea bună la începutul acestei săptămâni. Eşti un pachet de nervi şi te răzbuni pe toţi cei care îţi ies în cale, dar în mod special pe cei apropiaţi, care sunt nevoiţi să-ţi suporte schimbările bruşte de comportament. Încearcă să apelezi la unele trucuri pentru relaxare, la sport, meditaţie sau yoga pentru a-ţi recăpăta echilibrul.

Bani
Ai capacitatea de a obţine ceea ce îţi doreşti în această săptămână, din punct de vedere profesional. Reuşeşti să negociezi cu mai mult succes, să-ţi impui punctul de vedere şi să comunici eficient. Rezultatele financiare se vor vedea cât de curând, pentru că vei crea un mediu propice profitului.

Dragoste
Treburile casnice sunt acum mai presante ca niciodată, dar vei reuşi să fii pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul tău, care se va simţi la fel de motivat ca şi tine să duceţi toate îndatoririle la bun sfârşit. Armonia dintre voi face ca totul să pară mult mai uşor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Sănătate
Ai pretenţii exagerate de la cei din jurul tău, iar când ceea ce fac nu te mulţumeşte, devii irascibilă şi capeţi o stare foarte proastă. Încearcă să-ţi controlezi impulsurile şi stările de nervozitate, căutând echilibrul în interiorul tău, nu în ceea ce fac alţii.

Bani
Este o perioadă foarte bună pentru a căuta noi surse de venit, fie ele cât de mici. Nu te aventura la speculaţii care îţi promit mulţi bani într-un timp foarte scurt, pentru că rişti să pierzi chiar şi mai mult decât ai! 

Dragoste
Dacă eşti în căutarea sufletului pereche, săptămâna aceasta este una excelentă pentru tine. Venus se află în semnul tău şi îşi reia mişcarea directă după o lună şi jumătate de retrogradare. Te poţi face foarte uşor remarcată şi ai şansa de a întâlni persoane foarte interesante. Şi în cazul în care ai deja o relaţie stabilă situaţia în cuplu va fi cu siguranţă roz.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod