Horoscopul săptămânii 7-13 septembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Nativii din Peşti trebuie să găsească în această perioadă modalităţi prin care să-şi recapete echilibrul interior. Pot avea parte de conflicte şi stări tensionate provocate chiar de ei

1 din 13
Sănătate
Este o perioadă bună în care să apelezi la mici trucuri care te pot ajuta să te simţi mai bine în pielea ta şi să devii mai încrezătoare în forţelem proprii. De asemenea, situaţiile în care eşti apreciată şi lăudată de cei dragi îţi ridică moralul. Soarele se află în semnul tău şi îţi oferă un plus de vitalitate.

Bani
Ai putea fi în centrul atenţiei la locul de muncă şi în domeniul tău de activitate. Primeşti oferte noi care te iau prin surprindere. Dacă de obicei ai tendinţa de cere puţin pentru ceea ce faci, din modestie sau lipsă de încredere în tine, acum este cazul să faci un pas înainte şi să ceri exact atât cât meriţi!

Dragoste
Eşti foarte populară în rândul prietenilor, cunoscuţilor, dar mai ales al celor care au o pasiune pentru tine. Dacă eşti singură, potenţialii parteneri vor roi în jurul tău şi cu siguranţă vei avea de unde alege.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod