Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna octombrie

Descoperă cum stai cu sănătatea în luna octombrie şi vezi cum poţi să te fereşti de eventualele probleme.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta dacă nu vrei ca o afecţiune minoră să se transforme în ceva serios.

Dacă la începutul lunii eşti mai energică decât de obicei, această stare se poate schimba de pe o zi pe alta. Încearcă să te relaxezi mai mult şi să nu te laşi afectată de incidentele negative care se vor petrece în octombrie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea deloc energie în acest început de lună, însă vei reveni de la jumătatea lui octombrie la forma care te caracterizează.

Dacă vrei să îţi recapeţi puterile cât mai repede, ia o pauză de la muncă sau de la pasiunile tale care ar putea să te extenueze fără să îţi dai seama.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Traversezi o perioadă lipsită de probleme de sănătate, ba chiar se poate spune că o duci mai bine decât oricând.

Nimic nu te poate opri să faci tot ce ţi-ai propus, mai ales că energia ta se află la cote maxime. Nu trebuie, însă, să daci excese chiar dacă simţi că nu te poate doborî nimic. Odihna este importantă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te simţi foarte bine în luna octombrie şi nu se va prinde nicio boală de tine, deşi poate cei din jurul tău sunt contagioşi.

Trebuie să fii totuşi atentă fie în calitate de pieton, fie de şofer, pentru există ricul producerii accidentelor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna octombrie nu vine cu rezolvarea pentru problemele tale mai vechi de sănătate, însă din fericire, ele nici nu se vor agrava.

Trebuie să îţi ţii situaţia sub control şi să mergi la medic pentru acele controale de rutină pe care nu trebuie să le sari. Răcirea temperaturii de afară îşi poate pune şi ea amprenta asupra organismului tău.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu stai excelent la acest capitol, dar nici nu te poţi plânge.

Începi săptămâna cu mai multă energie, însă aceasta dispare de la o zi la alta. Este foarte important să dormi suficient şi să faci mai multă mişcare pentru a-ţi menţine o stare de spirit bună, dar să dai şi randament la serviciu.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca dorinţa de a avea un copil să te îndemne luna aceasta să fii mai preocupată de sănătatea ta.

Mergi la medic din timp pentru că e posibil să depistezi unele afecţiuni de care nici nu bănuiai că suferi. Oricum nimic nu este atât de grav precum pare, trebuie doar să te tratezi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta vei fi extrem de preocupată de sănătatea ta, însă cu un motiv întemeiat.

O problemă serioasă cu care te confrunţi de multă vreme s-a agravat în ultima perioadă şi te vei vedea nevoită să mergi la doctor de urgenţă. Nu ar strica mai multe investigaţii şi poate o a doua părere medicală!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei întâmpina nicio problemă de sănătate în această lună, însă totuşi există risc crescut de incidente din cauza neatenţiei.

La fel de bine, trebuie să ai grijă cu excesele alimentare pentru că de ceva vreme ai luat brusc în greutate şi deja nu te mai simţi bine în pielea ta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti extrem de sensibilă luna aceasta şi pui totul la suflet deşi nu merită.

Problemele pe care le întâmpini pe plan amoros sau financiar îşi pun amprenta fără să îţi dai seama asupra organismului tău. Nici odihna nu este aşa cum ar trebui, nici mesele nu îţi sunt regulate, rezolvă asta cât mai rapid!

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă eşti o persoană foarte atentă cu sănătatea şi mai ales cu igiena ta, luna aceasta te vei îmbolnăvi din cauze suspecte.

Nu trebuie să tratezi situaţia cu superficialitate sperând ca ea să se rezolve de la sine. Câteva persoane dragi vor insita să mergi la medic şi îţi vor fi alături, aşa că ascultă-le!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna octombrie vine cu multă energie pentru tine luna aceasta şi te poţi bucura de fiecare clipă la intensitate maxim.

Forma ta fizică este de invidiat, iar moralul de excepţie. Încearcă să îi încarci şi pe cei din jurul tău cu această energie pozitivă şi să fii un bun exemplu pentru ei!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod