Cea mai mare slăbiciune a fiecărei zodii

Balanţele transformă flirtul în defect. Ele nu ştiu când să se oprească şi exagerează chiar dacă sunt angajate într-o relaţie serioasă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt cunoscute ca fiind perfecţioniste şi extrem de critice.

Dacă pe de-o parte acestea pot fi calităţi, pe de alta pot deveni agasante şi negativiste. Principiile sale sunt bune, însă cunoaşte teoria doar şi vede greşelile pe care ceilalţi le comit, nerecunoscând că şi ele fac la fel.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţele transformă flirtul în defect. Ele nu ştiu când să se oprească şi exagerează chiar dacă sunt angajate într-o relaţie serioasă.

De asemenea, sunt foarte raţionale şi responsabile, însă acest lucru le face să fie nehotărâte, lente şi nu pot lua decizii rapide chiar dacă e o chestiune de viaţă şi de moarte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt persoane extrem de rezistente, se adaptează uşor şi fac faţă oricărei situaţii în care sunt puse.

Însă nu multă lume ştie că toate aceste calităţi sunt provocate de faptul că sunt exigenţi, obsedaţi de control şi răzbunători. Mai mult decât atât, ei nu iartă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este la curent cu orice noutate şi pare că le ştie mereu pe toate.

Cu toate că asta e impresia pe care ţi-o lasă iniţial, el e de fapt total absent, dogmatic şi greu de cap. Tot de spune şi face se transformă la un moment dat într-o penibilitate, pentru că nu ştie când să se oprească.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul vrea ca totul să iasă ca el, însă acest lucru îl face să trăiască într-o iluzie.

Această aparentă calitate îl face să se îngrijoreze din orice şi să pună mereu răul înainte. Este o persoană dependentă de muncă, devenind astfel rigid şi poate manipulator cu cei din jur atunci când vrea să obţină ceva.  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este o persoană discretă, însă de cele mai multe ori este perceput ca fiind o persoană rece şi fără sentimente.

Detaşarea şi ciudăţenia care îl caracterizează îi creează o imagine negativă faţă de cei care nu îl cunosc cu adevărat.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativii din Peşti sunt firi artistice, boeme şi culte.

Din păcate, toate aceste calităţi pot deveni rapid defecte pentru persoanele din jurul lor. Ei se gândesc mereu la ceva şi par cu capul în nori, confuzi şi deloc ancoraţi în realitate. De fapt, lucrurile stau cu totul altfel!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este insistent, dominant şi uneori arogant.

Are toate calităţile unui lider, însă acestea îl fac în acelaşi timp combativ şi nerăbdător. I se potriveşte de minune propoziţia VREAU ACUM pentru că nu suportă să nu i se respecte ordinele sau termenele impuse.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pe de-o parte Taurul este muncitor şi de încredere, iar pe alta este uimitor de leneş şi încăpăţânat.

Tânjeşte să câştige tot mai mulţi bani, însă ambiţia lui se opreşte la a obţine lucruri fără să muncească pentru ele. Nu ţine cont de reguli atunci când îşi propune ceva.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii au dublă personalitate, însă unele persoane văd acest lucru ca fiind agreabil şi fermecător.

Pe de altă parte sunt şi persoane care îi consideră cu două feţe, prefăcuţi. Nativul din această zodie este dezordonat, nervos şi îşi pierde rapid interesul, iar asta îl face puţin imatur.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este foarte sensibil, iar cei din jurul lui au tendinţa de a se purta ca cu un ou cu el.

Îţi oferă mereu senzaţia că poţi spune ceva care l-ar supăra şi l-ar face să fugă de tine. Dispoziţia lui schimbătoare duce emoţiile la un alt nivel, unul negativ.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leului îi place să fie în centrul atenţiei, tot timpul. Îi place să se laude şi să comunice, însă transformă orice conversaţie în ceva convenabil lui.

Devine de la un anumit punct destul de enervant deorece schimbă subiectul în aşa fel încât să ajungă la unul preferat în care să arate cât de pregătit este.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod