Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 8-14 august. Previziuni!

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Leu(22 iulie - 22 august)

Orice spui în aceste zile poate fi folosit împotriva ta.

Partenerul de viaţă abia aşteaptă să faci un pas înapoi pentru a-ţi reproşa, atitudinea lui devenind din ce în ce mai iritantă. Pe fondul unor frustrări mai vechi, acesta va izbunci nu în cel mai plăcut mod. O comunicare deschisă poate fi salvarea voastră!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ai un partener stabil, certurile dintre voi vor fi la ordinea zilei, însă tu vei lua ce e mai bun din asta.

Adori împăcările de după şi aproape că vrei să işti tu o ceartă din acest motiv. E posibil ca monotonia să vă fi acaparat relaţia, însă discuţiile în contradictoriu nu sunt o soluţie pe termen lung. Fii conştientă de consecinţe!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil ca în aceste zile să ai parte de o dezamăgire amoroasă care te poate aduce în pragul despărţirii.

Înainte de a lua o decizie, consultă-te cu acele persoane în care ai cea mai mare încredere, doar aşa nu vei avea regrete apoi. Nu te încrede în străini, ei nu vor ajunge niciodată să te cunoască cu adevărat!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca o decizie pe care o iei fără să te consulţi cu partenerul de viaţă să îţi creeze mai multe greutăţi decât credeai.

Reproşurile nu vor întârzia să apară atât din partea lui, cât şi din partea familiei. Chiar dacă eşti o fire independentă şi asta e lăudabil, uneori nu strică mai multă comunicare!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Munca îţi va ocupa extrem de mult timp în aceste zile şi uiţi că ai o familie sau prieteni.

În weekend vei simţi nevoia de a-ţi petrece timpul cu aceştia, însă nu vei fi primită chiar cu braţele deschise. Dacă eşti singură, e important să socializezi mai mult şi să le oferi pretendenţilor şansa de a te cuceri!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei da dovadă de multă înţelepciune în aceste zile şi te vei descurca excepţional cu toate provocările pe care le vei întâlni.

Toţi te consideră un erou, însă spre weekend vei resimţi oboseala şi extenuarea. Nu ai nevoie să îi mulţumeşti pe toţi, mai ales pe iubitul tău, de aceea încearcă să te gândeşti şi la tine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă eşti la începutul unei relaţii, săptămâna aceasta va fi una hotărâtoare în ceea ce priveşte viitorul vostru.

E posibil să realizezi că omul de lângă tine nu este cel pe care ţi-l doreai, aşa că mai bine pune punct acum decât când va fi prea târziu. Preţuieşte-te şi luptă pentru a fi fericită!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tensiunile dintre tine şi partener, dar şi singurătatea în cazul în care nu eşti angajată într-o relaţie, îţi pot pune capac în aceste zile.

Ai nevoie de un moment de respiro, de aceea lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori. E foarte important să analizezi cu mintea odihnită şi să elimini alte griji atunci când vrei să găseşti o soluţie cu privire la viaţa ta sentimentală!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se anunţă veşti deloc bune pentru tine în această săptămână, tensiunile dintre tine şi partener sunt din ce în ce mai mari.

E nevoie de compormisuri dacă vreţi să cădeţi la pace, însă nu aştepta să să facă el primul pas. Cu cât vei lua măsuri mai repede, cu atât situaţia dintre voi se va calma!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Mai multe persoane din exterior se vor implica în treburile tale persoanale şi nu îţi va pica deloc bine.

Din cauza lor e posibil ca în această săptămână să apară discuţii între tine şi partenerul tău, însă veţi cădea la pace într-un final. Păstraţi tot ce se petrece între voi secret şi rezolvaţi-vă singuri problemele!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei reuşi să îi împaci pe toţi în aceste zile şi din această cauză vor exista tensiuni în cuplu.

Cel mai probabil ţi se va reproşa faptul că nu petreci prea mult timp alături de partenerul de viaţă, drept urmare va trebui să faci o schimbare sau un compromis. Certurile dintre voi sunt minore şi pornesc din nimicuri, însă pot foarte uşor să capete alte proporţii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta va fi una bună pe plan sentimental pentru tine, însă trebuie să înveţi să apreciezi mai mult ce ai lângă tine.

Lasă alte griji deoparte şi bucură-te de reuşitele partenerului sau de o achiziţie de familie. Nimic nu stă în calea fericirii voastre, poate doar tu dacă nu conţtientizezi la timp!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod