Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna octombrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna octombrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna aceasta trebuie să gândeşti mai practic şi să anticipezi evenimentele neplăcute ce ar putea să apară în viaţa ta sentimentală.

Cu cât vei acorda mai multă atenţie acestui aspect al vieţii tale, cu atât vei reuşi să eviţi problemele cu partenerul, rudele sau copiii. Se anunţă mai multă armonie decât în perioada anterioară.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta vei trece de la agonie la extaz şi invers.

Nu vei reuşi să îţi dai nici tu seama de ce se întâmplă în viaţa ta amoroasă, de aceea pe tot parcursul lunii octombrie vei fi total bulversată. Dacă credeai că între tine şi partenerul tău este numai lapte şi miere, vei avea supriza neplăcută să constaţi că ai fost amăgită şi trădată. Bătălia dintre voi se duce din cauza lucrurilor materiale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna începe mai puţin promiţător, însă are şanse mari să îşi ia revanşa spre final.

Se anunţă modificări drastice ale stilului de viaţă şi asta datorită faptului că vei avea ocazia să cunoşti o persoană capabilă să te schimbe total. Dacă la început nu priveşti relaţia cu ochi buni, pe parcurs îţi vei da seama că aveai nevoie de tot ce ţi se întâmplă acum!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu pierde niciun minut din această lună aşteptând să apară Făt-Frumos pe un cal alb.

A sosit momentul să dai dovadă de mai mult curaj şi să îţi expui sentimentele în faţa celui pe care îl placi. Dacă nu faci tu primul pas, există riscul să pierzi partenerul perfect pentru tine. În cazul în care eşti angajată deja întgr-o relaţie serioasă, atunci încearcă să nu dai curs discuţiilor în contradictoriu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai nevoie de o schimbare fie că eşti angajată într-o relaţie, fie că eşti singură.

Eşti tot mai hotărâtă să faci un pas hotărâtor în luna octombrie, aşa că lasă-te purtată de val şi de instinct. Cel mai probabil ai nevoie să ai lângă tine o persoană care îţi seamănă, care are aceleaşi pasiuni şi cu care ai ce vorbi, aşa că nu te opri din a o căuta!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu sunt excluse relaţiile extraconjugale în această lună, însă acest fapt nu pare să fie o problemă pentru tine.

Ai nevoie de ceva nou şi te laşi purtată de val mai mult decât oricând. Ce-i drept, nu vei suferi pentru că nu îţi pasă de consecinţe, iar orice final este unul mulţumitor pentru tine. Înainte de a lua orice astfel de decizie, gândeşte-te la persoanele care ar putea suferi în urma ta.

 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea aşteptări prea mari în această lună pe plan sentimental, de aceea şi dezamăgirile vor fi pe măsură.

Cel mai probabil de vină este sensibilitatea de care dai dovadă şi pretenţiile exagerate de la partenerul de viaţă. Încearcă să te calmezi atunci când realizezi că deraiezi, iar dacă nu îţi dai seama, măcar ia în considerare sfaturile celor din jurul tău!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă pe cât posibil în această lună să repari ce este stricat în viaţa ta sentimentală.

Chiar dacă nu are cum să fie totul perfect, măcar tinde spre mai bine şi fă primul pas spre schimbare. Toate nemulţumirile tale ar trebui să îşi găsească rezolvare prin faptele tale, nu prin ale altora. Nu mai aştepta compromisuri doar din partea iubitului sau soţului tău!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă schimbări majore în viaţa ta sentimentală în această perioadă, şi toate vor fi bune!

E posibil să fi cerută în căsătorie sau chiar să te căsătoreşti, lucru dorit deja de multă vreme de tine. Toate veştile pe care le vei primi vor fi o surpriză plăcută, aşa că ai face bine să renunţi la a mai căuta nod în papură atunci când ţi-e bine. Bucură-te de moment şi lasă-te surprinsă de viitor!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragostea va fi cu năbădăi pentru tine luna aceasta. Vei iubi pasional, interzis şi intens.

Ai toate şansele să faci parte dintr-un trio amoros cu bună ştiinţă, aşa că dacă vor exista consecinţe va trebuie să îţi asumi. Eşti extrem de curajoasă şi nimic nu te poate opri să faci ce îţo dictează inima. Să trăieşti clipa e tot ce îţi doreşti în acest moment şi doar asta te face fericită!

Leu(22 iulie - 22 august)

Fie că eşti singură sau ai un iubit sau o relaţie stabilă, veştile se anunţă a fi extrem de bune în această perioadă.

Dacă până acum au existat unele neînţelegeri pe plan amoros, de acum acestea încep să dispară una câte una. Şi chiar dacă eşti liberă ca pasărea cerului, acum vei avea ocazia să cunoşti o persoană care îţi va schimba optica cu privire la viitorul tău!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna octombrie te face să fii mai îndrăzneaţă, mai ales pe plan sentimental.

Dacă până acum stăteai retrasă într-un colţ, de acum vei începe să te dezlănţui. Dacă eşti angajată într-o relaţie chiar şi de puţin timp, fie vei vrea să faci un copil, fie te vei juca cu inimile mai multor bărbaţi. Din fericire, vei reuşi să te opreşti la timp şi să nu existe consecinţe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod