Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna noiembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna noiembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna noiembrie vine cu multe provocări pentru tine, mai ales în cea de-a doua jumătate a lunii.

Pe plan sentimental acţionezi ca un lider şi nu permiţi nimănui să se bage peste tine. Din această cauză, nativele singure îşi vor găsi mai greu un partener. Pentru cuplurile solide se anunţă veşti bune, cum ar fi investiţii comune sau planuri de viitor. În cazul acestora, problemele care vor apărea la orizont vor avea rezolvări rapide datorită comunicării dintre cei doi parteneri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna noiembrie vine cu noroc pentru nativii acestei zodii pe plan sentimental.

Fie că eşti singură sau implicată într-o relaţie serioasă, lucrurile evoluează neaşteptat de bine. Surprizele plăcute vor fi la tot pasul, iar armonia chiar te-ar putea speria. Trăieşte fiecare clipă la maximum ca şi cum ar fi ultima, pentru că nu se ştie cât va dura această linişte. Acum este momentul să te încarci cu energie pozitivă şi astfel îţi va ajunge şi te va ajuta să treci peste posibilele greutăţi ale vieţii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei fi plină de energie în această lună şi vei reuşi să impresionezi pe oricine dacă îţi propui acest lucru.

Resursele de care te bucuri îţi permit să te distrezi mai mult şi astfel să cunoşti persoane noi cu care poţi începe o idilă romantică. Nativele care sunt implicate într-o relaţie serioasă ar trebui să pună acent pe acest plan al vieţii lor înainte să îi scape oportunităţi grozave printre degete. Nu este exclus ca timpul tot mai mult petrecut alături de partener să vă sudeze şi mai tare relaţia.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna aceasta nu va fi vorba despre profunzimea lucrurilor, ci mai degrabă despre distracţie şi trăit clipa.

Nu sunt excluse aventurile amoroase, indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau eşti singură. Flirtul este la ordinea zilei, iar uneori îţi poate crea neplăceri cu cel drag atunci când exagerezi. Dacă vrei să te răzbuni pe iubitul sau soţul tău, nu înşelatul este soluţia! Orice decizie pe care o vei lua acum va avea consecinţe nedorite.

Leu(22 iulie - 22 august)

Plăcerea primează în defavoarea sentimentelor luna aceasta, mai ales în cazul nativelor singure şi disponibile.

Tot mai multe Leoaice sunt puse pe distracţie şi pe aventură, dar asta nu e deloc un lucru rău. Pentru cele implicate într-o relaţie serioasă, familia va fi pe locul unul, sau după caz întemeierea ei. Încearcă să nu îţi arăţi disperarea prea mult, dragostea cu forţa nu se poate. Dacă partenerul tău are aceleaşi dorinţe ca şi tine, abia atunci îţi poţi face planuri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna noiembrie vine cu oportunităţi grozave pentru tine pe plan sentimental.

Nativele singure dau dovadă de şarm mai mult decât de obicei şi sunt mai curajoase decât s-au făcut cunoscute. Faptul că cei din jurul lor văd o schimbare îi poate atrage mai mult decât ar crede. Nimic nu le poate ţine în loc dacă şi-au pus ceva în cap. Fecioarele implicate într-o relaţie serioasă vor avea parte de tensiuni, pentru că între modul de gândire al lor şi cel al partenerilor este o diferenţă de la cer la pământ. Din păcate, multe dintre ele ţi-au dat seama prea târziu de asta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna noiembrie va fi una romantică pentru tine, în special în prima jumătate a ei.

E posibil să ai parte de călătorii alături de partenerul de viaţă, momente în care veţi avea ocazia de a vă declara iubirea şi de a vă suda şi mai mult relaţia. Nimic nu poate sta în calea fericirii tale atât timp cât ştii ce vrei şi cunoşti dorinţele celui de lângă tine. Nativele singure se bucură de libertate şi nu au de gând să o piardă prea curând.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viaţa sentimentală ajunge la cote maxime în această lună, iar aici e vorba despre fericirea pe care o simţi în cuplu.

Alături de partenerul tău de viaţă obţii lucruri la care nici nu ai fi sperat până nu demult, aşadar nu trebuie să faci nimic altceva decât să te bucuri din plin de tot ce trăieşti. Dacă eşti implicată de curând într-o relaţie, fii precaută şi nu scotoceşte bine în sufletul tău ca să îţi dai seama dacă chiar îţi doreşti acest lucru. Nu face niciun pas fără să analizezi înainte!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele sunt de partea ta în această lună şi îţi călăuzesc paşii pe orice drum vei alege să mergi.

Când vine vorba de partenerul de viaţă, lucrurile sunt cam delicate, mai ales dacă relaţia în care eşti implicată este una la început de drum. Este foarte important ca în acest caz să îţi urmezi instinctul şi să laşi partea raţională pentru mai târziu. Chiar şi influenţele celor din jur ar trebui ignorate, pentru moment trebuie să trăieşti clipă căci nu ai absolut nimic de pierdut!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o lună bună pentru nativele singure şi în căutare de aventură amoroasă.

Orice idilă începută acum are mari şanse de a deveni o relaţie serioasă, intensă şi de lungă durată. Atunci când nu ai aşteptări prea mari, e posibil să fii surprinsă în cele mai plăcute moduri posibile. Nativele implicate într-o relaţie se vor bucura de romantism şi activitate în dormitor. Chiar dacă unele sintre ele nu asta îşi doreau, vor descoperi că le place mai mult decât ar fi crezut.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei reuşi luna aceasta să găseşti un echilibru între viaţa sentimentală şi cea profesională, de aceea pot apărea tensiuni de ambele părţi.

E posibil să te concentrezi mai mult pe impresia pe care o laşi celor din jurul tău şi să ignori sentimentele şi nemulţumirile partenerului de viaţă. Înainte de a se isca un scandal, ia toate măsurile preventive în acest sens şi încearcă să gândeşti mai matur. Nu cere mai mult decât îţi poate oferi şi nu uita de ce te-ai îndrăgostit de el!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti mult prea selectivă atunci când vine vorba de iubiţi, lucru care ar putea să îţi îngreuneze implicarea într-o relaţie amoroasă.

Renunţă la aşteptările prea mari şi mulţumeşte-te cu ceea ce găseşti atunci când simţi acea sclipire pentru un bărbat. Fiecare are defecte şi calităţi, iar ţie îţi e prea frică să le faci faţă celor din faţă. Dacă ai deja un iubit sau un soţ, e posibil ca gelozia şi posesivitatea de care dai dovadă să îţi scoată din minţi partenerul. Nu vrei să ştii cum se poate distruge totul într-o clipă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod