Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară este tot mai curioasă şi dornică de experienţe inedite pe plan amoros în această perioadă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această lună, aşa că ar trebui să profiţi de ocaziile care ţi se oferă.

După mult timp nu vei mai fi singură şi îţi va plăcea la nebunie, însă nu trebuie să îţi faci prea mari speranţe. De Sărbători vei fi înconjurată de persoane dragi, însă imediat după vei reveni la singurătate. Orice relaţie începută în această perioadă nu va dura prea mult!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

În luna decembrie vei lua cele mai înţelepte decizii cu privire la viaţa ta sentimentală.

Vei descoperi multe lucruri care te fac fericită şi vei alerga după ele chiar dacă va trebui să îţi neglijezi partenerul. Fă tot ce îţi stă în putinţă pentru a fi fericită şi renunţă la a mai pune binele celorlalţi în defavoarea ta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te vei concentra prea mult pe dragoste în această lună, ci din contră munca îţi va ocupa o mare parte din timp.

Chiar dacă vin Sărbătorile şi ar trebui să te gândeşti mai mult la familie, acum ai impresia că este şansa ta de a avansa în carieră şi nu vrei să o pierzi. Fă ceea ce simţi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta vei simţi o uşoară inferioaritate în faţa iubitului tău, lucru care îţi va aduce multe frustrări.

Faptul că este mereu în centrul atenţiei, ia tu aproape deloc, vă va crea neplăceri în cuplu. Încearcă să comunici mai deschis cu acesta şi să îi spui ceea ce simţi fără să crezi că te umileşti.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă tu şi iubitul tău vă iubiţi cu adevărat, atunci puteţi obţine împreună tot ce v-aţi propus.

Este foarte important să nu îl consideri un duşman cu care să fii într-o permanentă competiţie, ci să formaţi o echipă. Dacă eşti singură, vei avea tendinţa de a avea unele gesturi necugetate faţă de bărbaţi cu angajamente serioase.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te vei simţi captivă în relaţia amoroasă în care eşti angajată şi cel mai probabil vei avea tendinţa să fugi.

Încearcă să te axezi mai mult pe calităţile iubitului în această lună şi te vei lămuri încă o dată că el este singurul pe care te poţi baza atunci când ai nevoie. Sărbătorile din această lună ar trebui să vă apropie şi să faceţi cât mai multe lucruri împreună!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pui accent mai mult decât oricând pe dragoste în această perioadă şi te chinui enorm să îţi reuneşti întreaga familie măcar de Sărbători.

Bunătatea şi intenţiile tale vor fi apreciate de cei din jurul tău şi gestul ţi se va întoarce înzecit fără să îţi propui acest lucru. Ai toate şansele să primeşti o cerere în căsătorie chiar în noaptea de Revelion.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o lună bună pentru ca viaţa ta sentimentală să prindă contur, însă asta nu înseamnă că ţi se garantează fericirea.

Este foarte important să ştii ceea ce vrei şi să lupţi pentru bărbatul pe care ai pus ochii sau pe cel pe care îl iubeşti. Dacă ai o relaţie serioasă sau eşti căsătorită, atunci vei reuşi cu brio să te descurci atât cu pregătirile pentru Sărbători, dar să îţi faci timp şi pentru tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

În această lună nu vei sta prea mult pe gânduri atunci când vine vorba de decizii sentimentale şi vei face tot ce îţi trece prin cap.

Vei fi ghidată de sentimente, dar din fericire nu există riscul să greşeşti. Vrei să experimentezi tot mai multe lucruri noi, mai ales pe plan sexual.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această lună vei comunica mult mai uşor cu partenerul de viaţă, schimbare care ar putea să vă rezolve eventualele probleme cu care vă confruntaţi.

Dacă eşti singură, vei fi tot mai atrasă de colegii tăi de serviciu, însă trebuie să te informezi bine înainte despre statutul lor înainte de a acţiona. Eşti tot mai curioasă şi dornică de experienţe noi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Relaţia ta amoroasă va fi pe primul loc în această lună şi nu este deloc o decizie greşită.

Încearcă să îi acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă şi să laşi de la tine mai mult chiar dacă acesta greşeşte. Atât timp cât nu face nimic grav, ar trebui să te axezi mai mult pe momentele frumoase pe care ţi le oferă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti foarte şarmantă în această lună, lucru care te va ajuta foarte mult în cazul în care nu ai încă un partener.

Cel mai probabil vei avea mai multe şanse în mediul profesional, pentru că cea mai mare parte a timpului ţi-o vei petrece la serviciu ori făcând afaceri. Vei avea parte de o perioadă cu multe bucurii şi voie bună!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod