Horoscop: Cum să testezi dacă te iubeşte cu adevărat, în funcţie de zodia lui

Nu eşti prea sigură de sentimentele iubitului tău? Află cum să-i testezi iubirea, în funcţie de zodia lui, pentru a descoperi cât de sincere sunt declaraţiile lui de dragoste.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tratează-l pe nativul din zodia fecioarei cu o doză serioasă de indiferenţă pentru o perioadă ca să afli dacă sentimentele lui pentru tine sunt reale. Dacă îţi răspunde cu aceeaşi monedă, este posibil să nu te iubească atât de mult pe cât ai fi sperat. Dar dacă este îngrijorat şi îţi oferă tot mai multă atenţie, este clar că sentimentele lui pentru tine sunt reale şi serioase.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai nevoie de o doză de curaj pentru a testa iubirea nativului din zodia balanţei. Dacă nu eşti sigură că te iubeşte cu adevărat, încearcă să-i spui pe ocolite că ai vrea să faceţi o pauză, să realizaţi mai bine dacă relaţia voastră are sau nu un viitor. Reacţia lui îţi va arăta cât de sincere sunt sentimentele pentru tine. Va fi de acord cu jumătate de glas dacă nu te iubeşte şi se va arăta de-a dreptul îngrozit dacă sentimentele lui sunt reale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru că este un bărbat pasional, este de-a dreptul imposibil să nu-ţi dai seama când un bărbat din zodia scorpionului te iubeşte cu adevărat. Dar dacă ai totuşi dubii, îi poţi încerca sentimentele printr-un mic test de gelozie. Este destul de posesiv de felul lui, iar impresia că un alt bărbat te-ar putea cuceri îl scoate din minţi dacă te iubeşte cu adevărat. Dar dacă în schimb este distant şi indiferent la atenţia pe care o primeşti din partea altcuiva, atunci ar trebui să-ţi pui un semn de întrebare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din zodia săgetătorului este de obicei foarte dinstant atunci când nu iubeşte cu adevărat. Dar ca să fii sigură de asta, un mic test te poate ajuta. Încearcă să rupi orice legătură cu el pentru o perioadă, iar dacă te va căuta cu insistenţă şi îţi va mărturisi sincer că îi lipseşti, este un semn clar că sentimentele lui pentru tine sunt reale.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativul din zodia capricorn nu îşi exteriorizează prea mult sentimentele, de aceea poate fi destul de dificil să-ţi dai seama dacă te iubeşte cu adevărat sau nu. Dar te poţi folosi de puţină gelozie pentru a afla asta. Încearcă să atragi atenţia unui alt bărbat fără ca iubitul tău să observe asta. Apoi lasă-te curtată de acesta, dar fără să faci gesturi exagerate. Dacă iubitul tău va deveni brusc foarte protector şi interesat să-ţi atragă atenţia, atunci sigur te iubeşte.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru bărbatul din zodia vărsătorului trucurile legate de mici şicanări menite să-l facă gelos nu prea funcţioanează, şi asta pentru că el este gelos din fire. Dar îl poţi trata cu o doză serioasă de indiferenţă dacă nu eşti sigură că te iubeşte. Dacă va fi îngrijorat de atitudinea ta, atunci este clar că are sentimente serioase pentru tine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din zodia peşti are tendinţa de a-şi ascunde sentimentele pentru că se simte vulnerabil dacă îşi pune sufletul pe tavă. Dar poţi afla dacă te iubeşte printr-un mic truc. Stimulează-i nevoia de sinceritate şi deschide o discuţie foarte profundă despre sentimentele tale, despre viitorul vostru şi dorinţele tale. Dacă se sperie foarte tare de un astfel de moment, este posibil ca iubirea lui pentru tine să fie doar o minciună.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vrei să ştii dacă iubitul tău din zodia berbecului are sentimente reale faţă de tine? Puţină gelozie te ajută afli dacă este cu adevărat îndrăgostit de tine sau nu. Flirtează subtil cu un alt bărbat, când este şi el prin preajmă doar ca să-i vezi reacţia iubitului tău. Dacă nici măcar nu observă atenţia pe care o primeşti din partea unui alt bărbat, ar trebui să-ţi faci griji.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Afli imediat dacă un bărbat din zodia taurului te iubeşte sau nu dacă îi ceri să facă o schimbare majoră pentru tine sau mai bine spus de dragul tău. Ai grijă să nu-i ceri ceva imposibil, ci doar o chestiune aparent inofensivă. De exemplu, dacă nu locuiţi împreună, i-ai putea cere să schimbe ceva în locuinţa lui pentru că aşa îţi doreşti. Dacă refuză total şi fără urmă de regret, este clar că nu te doreşte prea mult în viaţa lui.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Spune-i iubitului tău din zodia gemeni că ai vrea să pleci pentru o vreme într-o altă ţară, fie pentru a lucra acolo, fie pentru studii. Reacţia lui îţi va arăta instant dacă te iubeşte cu adevărat sau nu. Dacă sentimentele lui pentru tine sunt reale, îşi va dori să te însoţească sau măcar va încerca să te convingă să nu pleci.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este suficient să-i ceri iubitului tău din zodia racului să te prezinte părinţilor ca să afli dacă te iubeşte cu adevărat sau nu. El este foarte ataşat de familie şi în special de mama sa, de aceea te va prezenta părinţilor numai dacă are planuri serioase pentru voi doi. Altfel, va găsi scuze ca să evite momentul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă nu eşti convinsă că un bărbat din zodia leului te iubeşte cu adevărat va trebui să te îndepărtezi pentru o perioadă de el. Încearcă să pleci pentru o vreme departe, să nu îl suni sau să-l contactezi tu prima. Dacă te va căuta cu ardoarea şi insistenţa unui om îndrăgostit, atunci poţi fi sigură de sentimentele lui.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sab Ina pe 29 Dec 2013, 07:27
    un cuvant mai am de spus..

    Stiu ca comentariul meu anterior nu prea are ce cauta intr'un articol ca acesta ;)), dar sinceritatea a devenit in ziua de azi mai greu intalnita. Poate din cauza societatii in care traim si probleme de zi cu zi. Chestiile astea nu ar trebui totusi sa ne impedice sa'i ajutam si sa fim alaturi de cei din jur, chiar daca nu'i cunoastem ;). Sper totusi ca sfatul din acel comentariu sa fie cumva de folos oricui trece printr'o dilema :(. Va doresc tuturor o zi buna! :*

    0
    0

  • Sab Ina pe 29 Dec 2013, 07:12
    raspuns pentru Teticu Andra

    Si eu...comment'ul tau a aparut, cum ar veni, la momentul potrivit :)). din cate observ si'mi pare ca si tu ai inima ingandurata :(. Daca am drepate, tot ce pot sa'ti doresc in momentul asta este sa'ti asculti ratiunea si sa iei o decizie sau sa faci o schimbare in relatia ta. Evalueaza la rece partile pozitive si negative, fa'ti o idee generala asupra relatiei si actioneaza. Indiferent ca acea decizie te va face sa suferi enorm, sa zicem ca intr'un final tot acolo se va ajunge si mai tarziu va fi si mai greu de suporta. Iti doresc tot binele, sper sa reusesti sa iei decizia cea buna ! Si ai grija: dragostea este un teren alunecos... te pup si succes ! :*:)

    0
    0

  • teticu andra pe 28 Dec 2013, 03:03
    ce vrea de la mine

    vreau sa stiu daca ma iubeste cu adevarat

    1
    0

  • xuxa pe 8 Sep 2013, 14:40
    interpretare

    e adevarat pentru tauri si gemeni

    7
    0

  • xy pe 7 Sep 2013, 17:22
    Nu prea cred!

    OMG,eu am pus varsator,si mi-a spus ce trebuie,dar nu prea cred asa ceva!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod