Horoscop: Ce cadou îşi doreşte de ziua lui, în funcţie de zodie

Mereu ziua lui te ia pe nepregătite şi intri în panică pentru că nu mai ai timp să-i faci o surpriză? Află ce l-ar bucura să primească, în funcţie de zodia lui, ca să îţi fie mai uşor!
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florinbc pe 29 Mar 2018, 11:00
    idei cadou

    Salut, Eu prefer oricand un cadou experienta, decat un cadou material, al carei amintire dispare dupa cateva zile/purtari. In ultima vreme au aparut cateva situri de profil, pe modelul celor care exista de ani buni in Europa de Vest. Un exemplu este www.experimenteaza.ro care ofera tot felul de experiente: zbor cu balonul, iti poti crea propriul parfum, poti sa conduci o masina de raliu, cei mici pot face karting cu masini pentru varsta lor, etc. Un avantaj foarte important pe care il ofera este acela ca beneficiarul cadoului il poate schimba pe site in termen de 3 luni – uneori este greu sa gasesti cadoul potrivit.  Zi frumoasa

    0
    0

  • urica pe 14 Iul 2013, 12:27
    zodii compatibile

    subscriu la comentariul de mai sus pentru nativul din sagetator....aventurierul la el acasa..... sub sintagmna tu esti cea mai pretioasa fiinta din viata mea..s-ar...,,..,, cu prima, primul aparut in cale..fara cuvinte..

    2
    1

  • trapaluk pe 13 Iul 2013, 08:57
    leul

    rantasul......cu t de la tulburator de nesimtit

    5
    3

  • trapauk pe 12 Iul 2013, 22:59
    leul

    cea mai mare placere ar fi sa navigheze pe site-uri de socializare unde sa se declare singurel, sa agate niscai credule si sa iasa cu bataie de joc fara ca iubita care ii invarte ranasul acasa sa afle vreodata!

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod