Horoscop. Cât de departe eşti dispusă să mergi într-o partidă de sex, în funcţie de zodia ta

Nativa din Scorpion priveşte amorul ca pe o necesitate, aceasta fiind singura modalitate prin care se poate relaxa la maximum.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îţi place să faci sex mai mult decât orice pe lume şi este singura modalitate prin care te poţi relaxa.

Experimentezi tot în materie de amor în afară de sado masochism, nu eşti deloc de acord cu violenţa indiferent de situaţie. Priveşti acest aspect mai mult ca pe o necesitate, decât ca pe o dorinţă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Îţi place să experimentezi poziţii mai puţin cunoscute şi vrei mereu să te perfecţionezi din acest punct de vedere.

Adori sexul în locurile publice şi îţi place să iei această iniţiativă în cele mai neaşteptate şi poate nepotrivite momente. Nu spui nu sexului în lift, fie el normal ori oral.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Îţi place să fii agresivă în pat, dar şi să fii tratată cu aceeaşi monedă.

Poziţiile sado-maso sunt cele care îţi provoacă cele mai tari senzaţii, însă pentru asta îţi trebuie un iubit pe măsură. Îţi plac aventurile de-o noapte în care poţi să te dezlănţui, şi asta o poţi face mai bine cu o persoană necunoscută.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îţi plac poziţiile clasice, însă nu spui nu artificiilor care vă pot condimenta viaţa amoroasă.

Ai un întreg arsenal de jucării erotice pe care le foloseşti atât pentru a-ţi provoca plăcere, dar şi pentru a-ţi excita partenerul. Cu siguranţă iubitul tău este un norocos să te aibă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îţi cunoşti foarte bine trupul şi ştii ce ai de oferit. Adori să te pui în pielea unor personaje şi să faceţi scenete ori de câte ori ai ocazia.

Te costumezi, ai jucării erotice şi vrei să duci amorul la nivel profesionist de fiecare dată.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Duci sexul la extrem şi îţi place să fii agresivă în pat şi să domini.

Nu spui nu practicilor sado masochiste şi joci diverse roluri în care tu ai rolul principal. Îţi trebuie un partener cu aceleaşi dorinţe şi plăceri ca ale tale, însă nu unul care să preia el controlul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti o fire romantică şi nu îţi place să experimentezi prea multe lucruri noi nici măcar în pat.

Eşti adepta sexului clasic, chiar cu riscul de a-ţi plictisi partenerul. Nu îţi place să preiei tu controlul în timpul partidelor de amor şi nu eşti de acord cu perversiunile. Poziţia misionarului cu lumina stinsă este tot ce îţi doreşti!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu eşti deloc ruşinoasă când vine vorba de sex şi îţi place să experimentezi tot mai multe lucruri noi.

Nu spui nu sexului oral şi nici sexului în locuri mai puţin obişnuite. Îţi place aventura şi sexul pe fugă, iar ideea de a te prinde cineva în timpul amorului ţi se pare foarte excitantă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ba eşti prea romantică, ba prea îndrăzneaţă. Ideea este că eşti dispusă să faci orice îţi cere partenerul, fără să ai ceva de obiectat.

Singura situaţie cu care nu eşti de acord este sexul în grup, nu ai suporta să îţi împarţi partenerul cu altcineva sau tu să fii a altcuiva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu eşti adepta sexului îndrăzneţ, ba din contră vrei ca totul să fie cât mai romatic posibil.

Poziţia misionarului, o sticlă de vin şi lumânărele aprinse formează cadrul perfect pentru tine. Îţi plac escapadele romatice şi adori să vă luaţi din când în când o cameră de hotel unde vă aşteaptă un pat plin cu petale de trandafiri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dorinţa partenerului tău este lege pentru tine, însă nu o iei ca pe un ordin, ci chiar îţi face plăcere să îl faci fericit.

Nu spui nu poziţiilor sexuale mai îndrăzneţe şi nici sexului oral, însă obsesia ta pentru igienă impune unele restricţii şi în dormitor. Oferi plăcere, însă aştepţi acelaşi lucru la schimb.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încerci orice, oricum. Eşti o profesionistă în materie de sex, însă nu eşti de acord cu amorul în locuri publice.

Vrei ca intimitatea ta să rămână secretă şi nu rişti să ţi-o expui în nicio situaţie. În dormitor încerci toate poziţiile posibile şi îţi place să aduci mereu ceva nou.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod