Horoscop: Cât de bună eşti la pat, în funcţie de cifra destinului

Ştiai că un număr îţi poate oferi mai multe detalii referitoare la viaţa şi viitorul tău? Acesta este Numărul destinului. Cu ajutorul acestuia poţi afla caracteristicile tale, dar şi elemente cheie despre multe aspecte ale vieţii tale, inclusiv cea sexuală.
Ştiai că un număr îţi poate oferi mai multe detalii referitoare la viaţa şi viitorul tău? Acesta este Numărul destinului. Cu ajutorul acestuia poţi afla caracteristicile tale, dar şi elemente cheie despre multe aspecte ale vieţii tale, inclusiv cea sexuală. Cifra destinului te ajută să descoperi cum îţi exteriorizezi sentimentele în pat, care este relaţia ta cu plăcerea şi cât eşti de dispusă să oferi sau să primeşti plăcere.

Pentru a-ţi afla Numărul destinului trebuie să aduni cifrele care formează data de naştere. Operaţia se repetă până se obţine un singur număr. De exemplu, dacă data naşterii tale este 24 ianuarie 1983, numărul destinului tău se calculează astfel:

2+4+0+1+1+9+8+3 = 28
2+8=10
1+0=1
Cifra destinului în acest caz este 1.

Iată cum influenţează cifra destinului viaţa ta sexuală:
 
Cifra destinului 1

Se spune despre tine că eşti născută să fii lider, iar acest lucru este cu siguranţă valabil şi în pat. Eşti foarte creativă şi originală, motiv pentru care nu te dai în lături de la a încerca poziţii sau tehnici noi. Eşti intolerantă cu propriile defecte, dar şi cu ale celorlalţi, iar asta îţi poate afecta viaţa sexuală. Nu totul poate fi perfect.

Cifra destinului 2
Eşti extrem de sensibilă, dar şi pasională în pat. Viaţa ta sexuală trebuie să fie plină de tandreţe, altfel simţi că nu iubeşti aşa cum trebuie. Preludiul este deosebit de important pentru tine şi ai nevoie de un partener care să fie pe aceeaşi lungime de undă la acest capitol. Sensibilitatea exagerată ar putea totuşi să stea în calea fericirii tale în viaţa amoroasă dacă te laşi supărată de incidente minore.

Cifra destinului 3
Îţi place la nebunie să fii în centrul atenţiei, să te joci, să fii acidă, iar asta este valabil şi la capitolul sex. Partenerul tău trebuie să fie pregătit pentru orice, de la clipe spontane şi pasionale până la glume dureroase pe teme extrem de sensibile. De aceea, ai nevoie de cineva care este foarte sigur pe sine şi care ştie să jongleze cu firea ta jucăuşă, dar şi uşor răutăcioasă. Jocurile sexuale sunt exact ce-ţi trebuie!

Cifra destinului 4
Eşti genul de persoană serioasă, care ia totul ca atare. De aceea te implici mult în tot ceea ce înseamnă dragoste şi sex pentru că atunci când faci ceva, vrei să o faci ca la carte. Îţi place să îţi satisfaci partenerul şi laşi propria ta plăcere pe plan secund. Nu lăsa totuşi ca seriozitatea ta să stea în calea pasiunii în pat.

Cifra destinului 5
Libertatea este cea care te defineşte. Nu vrei să fii în niciun fel încorsetată de idei învechite sau de persoane limitate în ceea ce priveşte sexul. Vrei să încerci tot felul de lucruri noi, să explorezi şi să te bucuri de clipă. Eşti foarte spontană, ceea ce s-ar putea să fie o adevărată binecuvântare pentru partenerul sau partenerii tăi de sex.

Cifra destinului 6
Tu îţi găseşti plăcerea în satisfacerea partenerului. Îţi place la nebunie să îl răsfeţi si să îi oferi plăcere maximă. Te aştepţi să fii răsplătită cu aceeaşi monedă şi acest lucru chiar se întâmplă. Ai grijă totuşi să nu îţi alegi un partener egoist, care să se mulţumească numai cu postura de "răsfăţat".

Cifra destinului 7
Ai capacitatea extraordinară a anticipa mişcările celuilalt şi de a ghici ceea ce simte, fapt ce te transformă într-o amantă senzaţională. Nu suporţi să fii minţită şi urăşti complimentele menite să te facă să te simţi bine. De aceea, ai nevoie de un partener extrem de sincer, gata oricând să îţi facă destăinuri extrem de intime în pat.

Cifra destinului 8
Îţi place la nebunie să fii liderul în pat. Îţi plac jocurile sexuale în care tu domini şi pui plăcerea ta deasupra celei a partenerului. Eşti destul de nerăbdătoare şi te enervezi repede dacă nu primeşti ceea ce vrei. Din această cauză, partenerul ideal de sex pentru tine trebuie să fie un bărbat supus, gata să îţi facă oricând pe plac.

Cifra destinului 9
Ai o fire artistică şi îţi place mult să vorbeşti despre sex, dar nu pentru a-ţi împărtăşi experienţele, ci mai mult pentru a le afla pe ale altora. Încerci tot felul de lucruri noi, dar le alegi pe cele mai ciudate şi neobişnuite în pat. Ai nevoie de un partener la fel de nonconformist ca tine, gata să iniţieze partide de sex pline de surprize.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • miki stelian pe 31 Iul 2011, 05:19
  este adevarat

  este super adevarat ptr nevastamea e la cifra 5

  2
  2

 • o fata pe 20 Iul 2011, 19:20
  ;)

  Foarte adv , eu am cifra 6 ... ;))

  3
  1

 • onutta21 pe 20 Iul 2011, 10:50
  :)

  asa este se potriveste perfcet ...eu am cifra 7 :)

  1
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod