Vara stării de bine la Băneasa Shopping City

20 Iulie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Vara stării de bine la Băneasa Shopping City
În această vară, Băneasa Shopping City vă propune o serie de weekend-uri speciale în care shopping-ul se va transforma în adevărate sesiuni de întreţinere personală. La fiecare sfârşit de săptămână, între 16 iulie şi 7 august, invitaţii nostri speciali se vor afla în centrul comercial pentru a vă dezvălui trucuri de frumuseţe, sănătate, nutriţie şi sport.

Primul weekend,  16 – 17 iulie, va fi dedicat frumuseţii.
Cu această ocazie, la Băneasa Shopping City îi veţi putea întâlni pe Dana Sota, Luana Ibaka, precum şi numeroşi specialişti care vor prezenta cele mai noi tendinţe şi ponturi din machiaj şi coafură.

La sfârşitul săptămânii următoare, în weekendul 23 - 24 iulie, în Băneasa Shopping City vor avea loc prezentări de produse profesionale, demonstraţii  şi discuţii libere în care vom afla cum ne putem menţine sănătoşi adoptând un mod de viaţă corect şi echilibrat.
Specialişti reputaţi, precum Dr. Mencinicopschi, vă vor dezvălui tot ceea ce trebuie să ştiţi despre e-urile din alimente, remodelare corporală, anti-aging, estetică medicală.

Pentru un corp frumos este esenţială o alimentaţia sănătoasă. În weekend-ul 30-31 iulie, medicul nutriţionist Mihaela Bilic vă va explica ce alimente e bine să evitaţi şi ce nu trebuie să lipsească din alimentaţia zilnică.
Cu această ocazie în Băneasa Shopping City vor avea loc degustări de produse bio şi demonstraţii de gătit.

Şi pentru că frumuseţea şi sănătatea sunt strâns legate de sport, antrenoarea de fitness Florentina Opriş va fi prezentă la Băneasa Shopping City în weekendul 6 - 7 august, pentru a ne explica rolul mişcării în viaţa fiecăruia dintre noi. Activităţile vor continua cu demonstraţii live de aerobic, exerciţii de fitness, pump, zumba sau cycling, susţinute de către profesionişti şi invitaţi speciali.

Vă aşteptăm la Băneasa Shopping City, pentru a petrece împreună o vară a stării de bine!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod