Horoscop: Apă, aer, foc, pământ - elementele care te definesc

Cele patru elemente ale zodiacului, apă, aer, foc şi pământ, reprezintă principalele forţe ale vieţii, care o întreţin, dar care o şi pot distruge. Fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului european aparţin unuia dintre cele patru elemente. Iată care sunt caracteristicile fiecărui element şi modul în care îţi influenţează zodia:

 

1 din 5

Foc

Focul este un element masculin, asociat cu punctul cardinal Sud, cu vara şi tinereţea, în etapele vieţii. În ciclul unei zile simbolizează amiaza. Principalele caracteristici ale focului sunt:
  • energia
  • puterea
  • intuiţia
  • inspiraţia
Zodiile aflate sub influenţa focului sunt berbecul, leul şi săgetătorul. Toate aceste semne sunt marcate de intuiţia puternică. Nativii acestor trei zodii se bazează pe un al şaselea simţ, care este propriul instinct şi foarte rar dau greş. Preţuiesc libertatea, creativitatea şi sunt uneori egocentrici.
Culorile elementului foc sunt roşul, portocaliul, galbenul intens, violetul.
MAI MULT DESPRE: foc, apa, elemente, pamant, aer, horoscop, zodii
 

Comentarii (18)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ce sa a pism pe 29 Oct 2014, 10:38
    nush

    nushh ce sa zic ma ce sa zic ce sa zic ce sa zic

    0
    1

  • ninpnip pe 29 Oct 2014, 10:34
    Gemeni

    wa eu nam idei pentu ca nu ma intere asta

    0
    2

  • Flaviu-Leu-Foc pe 29 Oct 2014, 10:28
    Eu sunt,Regele,Leu..Eu sunt Scorpion.Apa mea te ajuta..Gemeni,aerul meu iti da viata.Taur,,,,tu stai pe pamantul meu.

    Ee un leu este cel mai puternic din elementul Foc si Scorpionul e cel mai puternic la elementul Apa Gemeni sunt cei mai tari din elementul Aerul.Tauru e cel mai tare din elementul pamant..

    1
    2

  • Flaviu pe 29 Oct 2014, 10:20
    despre cele patru elemente

    eu is leu deci fara foc murim de frig si daca esti de apa paii te ajuta sa nu mori de sete si pamantul stai pe el si aerul iti da viata

    1
    1

  • Vlad-Scorpion pe 7 Sep 2013, 19:08
    Scorpion-Apa

    Aerul este cel mai important pentru noi,apoi apa,apoi focul apoi pamantul.Pai fara aer nu ptem rezista nici macar 1 ora .Fara apa nu putem rezista 3 zile iar fara foc murim de frig iarna si nu mai avem unde sa ne preparam alimentele iar pamantul fiindca nu am mai avea alimentele care cresc in pamant si nu am mai putea sa mergem pe el .Toate elementele sunt importante.Eu sunt apa (scorpion) si imi place foarte mult culoarea albastra si negru si turcoaz.Si imi place sa stau in apa la nebunie as sta zi si noapte la rand:)).Mie imi plac toate elementele toate au farmecul lor.

    0
    2

  • darius pe 8 Aug 2013, 13:01
    scuze

    adic berbecu iar sta bine apa )ala care a scris e un...

    0
    2

  • darius pe 8 Aug 2013, 12:59
    de bine

    ce berbecu e un infantil e as zice apaaaaaaaa!!!!!!!!

    0
    2

  • Foc pe 7 Iul 2013, 00:57
    Elementul Foc

    focul a fost descoperit cu milioane de ani in urma cu ajutorul lui am putut s evoluam foarte mult

    1
    4

  • teodora pe 8 Apr 2013, 11:02
    AERUL

    Stiu ca pamantul este de neclintit si apa este importanta in viata omului cu focul doar ne incalzim si facem mancare .Focul poate fi distrugator dar AERUL e cel mai important fara el PA PA.Eu sunt zodia gemeni o zodie de aer lafel ca si varsatorul si balanta aerul este cel mai important va spun eu . AM DREPTATE?CAT REZISTAM FARA EL NU VA GANDITI?

    3
    2

  • bianaca pe 18 Sep 2012, 17:15
    foc

    iar fara foc ati muri de frig,si ati manca carne cruda!

    1
    5

  • Xenia pe 28 Dec 2011, 13:46
    :)

    Fara aer la revedere VIATA . . .

    5
    2

  • anonim pe 28 Oct 2011, 20:07
    anonim

    tampitilor! chestiile acestea exista! eu sunt elementul pamant am si dovada! am prrovocat ultimul cutremur!

    3
    14

  • FocSy pe 17 Sep 2011, 02:34
    Scorpionul si Racul

    Este foarte adevarat mai ales ca mie imi place foarte mult turcoazul :D :x

    4
    3

  • prime pe 12 Mai 2011, 19:25
    ne interesant

    bai intradevar ma regasesc in zodia pe care o am dar ce legatura are zodia cu iubirea asa inseamna ca daca gasesc o fata care este berbec si ia ma iubeste si eu mult asta inseamna ca nu avem sanse sa fim in viitor inpreauna sau sa nu putem fii uniti ????? Zodia este prea exagerata si naspa mie nu mi se pare prea inportanta am intrat pe saitul asta duar din curiozitate lasati tampeniile si concentrativa pe ceva mai real.

    3
    7

  • cineva pe 10 Feb 2011, 20:45
    Inainte de tot...

    Fara AER nu putem trai...degeaba avem pamant, foc, apa ...daca nu avem AER nu traim asa ca...Varsatorii ca mine stiu de ce.

    14
    6

  • Ana P pe 30 Ian 2011, 12:46
    element - pamantul

    Nimic nu se compara cu puterea, ambitia si curajul unui semn de pamant. Nimeni si nimic nu le sta in cale, sunt DE NECLINTIT. Ca sa nu mai vorbim despre incapatanare si stoicism. Cu un semn de pamant ajungi in mod sigur si cert la Destinatie!! De o inundatie te mai sui pe un deal, pe un munte si te feresti. Cand vezi foc, ori fugi ori te incumeti sa torni apa si sa il stingi. Dar cand e cutremur si totul se surpa, incotro??

    5
    9

  • Daissy pe 28 Ian 2011, 16:44
    elemente

    Ce pot spune: leii, cea mai viteaza zodie, ca să zic aşa, nu sunt modeşti. E loc pentru modestie la celelalte zodii! Cu bine, o Leoaică.

    6
    5

  • MIHAILA Gh. pe 28 Ian 2011, 12:38
    Elementele care definesc zodia varsatorului

    DAAA! sunt o veritabila varsatoare si ma recunosc in toate aceste elemente care definesc caracteristicile unei femei varsator. Cea mai tare bomba este ca sunt casatorita cu un veritabil LEU nascuti in acelasi an si in zodiacul chinezesc suntem Cocos. Nu asi dori sa stiti ce explozivi suntem in toate, ca sa ma limitez in explicatii. Unii se intreaba cum am reusit sa avem o casnicie de peste 31 de ani avand in vedere ca ne cunoastem de la 18 ani si daca facem un bilant chear ne mandrim cu ce am realizat. Realizarea cea mai de pret sunt cei 2 copii, fata si baiat frumosi si destepti ambii majori. De modestie aici nu este loc. o zi frumoasa. GH.

    9
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod