Horoscop 8 martie. Ce trebuie să facă astăzi femeile din fiecare zodie în parte

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă de Ziua Femeii!

Berbec


Astăzi ar trebui să o lași mai ușor cu munca și să îți îndrepți atenția asupra propriei persoane. Chiar dacă ești foarte muncitoare și dedicată, e necesar ca din când în când să iei o pauză, iar ziua de astăzi este ocazia perfectă pentru a o face fără să te simți vinovată.

Taur


Încearcă să obții o întâlnire cu acea persoană cu care mai ai încă de lămurit multe lucruri. E posibil să fie vorba despre fostul tău iubit sau soț. Că să poți merge mai departe, ai nevoie de o discuție sinceră cu acesta. Astrele spun că până la finalul zilei vei obține ceea ce îți dorești și vei fi cu adevărat fericită.

Gemeni


Astrele te sfătuiesc să îți îndrepți atenția către acele persoane care țin cu adevărat la tine.
Poate fi vorba despre mama, sora sau prietena ta cea mai bună. Este ziua femeii și trebuie celebrată așa cum se cuvine!


Rac


Ții mult la familia ta și acum este momentul să te bucuri mai mult de compania celor dragi. Scoate-i la cumpărături, mergi cu ei în parc și răsfață-i în toate felurile posibile. Dacă cei de lângă tine sunt fericiți, și tu ești fericită.

Leu


Renunță la orgoliu măcar astăzi și apropie-te mai mult de persoana care ți-a dat viață. Indiferent de problemele dintre voi, iubirea va învinge dacă o lași să iasă la suprafață!

Fecioară


Încearcă să fii mai deschisă față de cei din jurul tău și să le spui sincer ceea ce îți dorești de la viață și ce așteptări ai de la ei.
Dacă ești onestă atât cu ei, cât și cu tine, astăzi va fi o zi cu adevărat memorabilă.


Balanță


Lasă grijile privitoare la bani deoparte astăzi și încearcă să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important în viață. Prezența ta este mult mai importantă pentru cei care te iubesc decât cadourile și micile atenții față de ei.

Scorpion


Astăzi trebuie să renunți la planuri și să te reorientezi rapid în funcție de dorințele celor din jurul tău. Mulează-te după programul altora, deoarece ideile lor se vor dovedi mult mai bune decât ale tale și vei avea parte de o surpriză grozavă.

Săgetător


Lasă-te purtată de val astăzi și nu te mai gândi la nimic altceva.
Este foarte important ca din când în când să faci doar ce-ți trece prin minte și ceea ce te face fericită pe moment. La naiba cu părerile oamenilor și cu normele sociale!


Capricorn


Nu te lasă manipulată de o persoană pe care ai iubit-o în trecut. E posibil ca un fost iubit sau soț să profite de această zi specială pentru a se bagă sub pielea ta, din nou. Știi adevărul, oamenii nu se pot schimbă, iar acum ești fericită așa cum ești!

Vărsător


Profită de această zi specială pentru a merge la shopping cu cea mai bună prietenă a ta, cu sora sau mama ta. Trebuie să fie o zi a fetelor, cu răsfăț sub diverse forme.

Pești


Nu lăsa sensibilitatea ta caracteristică să te acapareze astăzi și nu pune la suflet problemele altora ca și cum ar fi ale tale.
Decât să privești de pe tușă ce se întâmplă, mai bine ai ajuta persoana respectivă și, astfel, îți vei face un cadou grozav pentru suflet.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod