Povestea incredibilă a femeii cu cele mai mari buze din lume: Vrea să se opereze până va semăna cu păpușa Bratz

Cu buze ce măsoară 30 de centimetri în circumferință, bulgăroaica Andrea Ivanova a avut peste 43 de proceduri estetice în această zonă. Ea a ajuns să fie femeia cu cele mai mari buze din lume și e gata să-și transforme restul feței pentru a deveni o păpușă umană Bratz.
Procedurile de chirurgie estetică nu se termină aici pentru Andrea, care plănuiește o a doua operație de mărire a sânilor. Practic, ea vrea să și-i dubleze.

 
Povestea incredibilă a femeii cu cele mai mari buze din lume

 

În prezent, Ivanova are implanturi mamare de silicon, dar și își dorește să-și introducă unele de 2,4 litri. Aspectul ei unic a transformat-o în subiect pentru reviste și emisiuni TV și chiar a ajutat-o să-și deschidă o afacere după ce a creat propria linie de luciu de buze. 
 
În acest moment, Andrea Ivanova, în vârstă de 23 de ani, este femeia cu cele mai mari buze din lume.  Ea pretinde că a cheltuit 9619 de dolari americani (echivalentul a circa 8.000 de lire sterline) pe buzele ei voluptuoase. 
 

 
Își dorește să aibă cei mai mari pomeți din lume



Cu peste 250.000 de urmăritori pe Instagram și fani din toate colțurile lumii, ea a dezvăluit că acum se străduiește să aibă cei mai mari pomeți din lume.
 
Ivanova a început să-și facă injecții pentru buze în 2018 și, de atunci, a avut peste 40 de runde ale acestei proceduri. Acum se spune că buzele ei măsoară lățimea unei sticle de doi litri și a devenit o celebritate pentru aspectul ei unic.
 
De asemenea, Ivanova a plătit facturi în valoare totală de puțin peste 18 000 de dolari americani (echivalentul a circa 15 000 de lire sterline) pentru operații multiple la sâni, care au mărit  dimensiunea acestora la o cupă 75E, dar și pentru intervenții la maxilar și bărbie, pe lângă cele efectuate pentru buze: ”Întotdeauna am fost interesată de frumusețe și estetică și am început să-mi fac injecții pentru buze pentru că îmi doream să-mi îmbunătățesc aspectul.
Nu-mi plac aparițiile obișnuite, plictisitoare și sunt un fan al formelor uriașe și al frumuseților excentrice”, a mărturisit Andrea Ivanova, fostă studentă la filologie germană.
 


Ivanova, despre operațiile ei viitoare

 
 
”La început, îmi doream doar să am buzele mai pline, dar pe măsură ce continuam să-mi fac injecții, mi-am dat seama că aș putea merge și mai departe și să le măresc și mai mult. Deși sunt mulțumită de buzele mele - deocamdată - vreau, pe lângă cele mai mari buze din lume, să am și unii dintre cei mai mari pomeți. Mi-au făcut, până acum, patru injecții cu acid hialuronic în pomeți - fața mea este mai ascuțită - dar voi mai fi supusă la încă două astfel de proceduri... Se spune că un lifting dermal de umplere a obrajilor conturează obrajii, îi definește bine, adaugă volum feței și netezește liniile fine și ridurile.
Filerele de umplutură cu acid hialuronic realizează o ridicare a obrajilor, atunci când sunt injectate sub pielea pomeților, dar materialele dermice de umplutură prezintă anumite riscuri, au efecte secundare și nu sunt permanente - rezultatele durează, de obicei, între șase luni și doi ani, înainte de a dispărea treptat...
Procedura este, în general, sigură, există unele riscuri potențiale de care trebuie să fii conștient. Umflarea, vânătăile, mâncărimea și roșeața sunt toate efectele secundare frecvente care pot apărea după un tratament de umplere a obrajilor... În plus, există un mic risc de reacție alergică sau infecție, cu orice material de umplutură dermic. În cazuri rare, pot apărea reacții adverse mai grave, cum ar fi scurgerea materialului de umplere, moartea țesuturilor și chiar pierderea vederii...”, a explicat Ivanova procedurile estetice prin care a trecut și prin care mai vrea să treacă.


Tot mai multe clinici refuză să îi mai facă proceduri estetice

 

Referitor la procesul de vindecare, Andrea a explicat că trebuie să evite presiunea puternică asupra feței, timp de până la trei zile după fiecare procedură la nivelul pomeților. 
 
„Scopul meu este să le modelez și să obțin o mărire semnificativă a acestora, dar, desigur, îmi doresc în continuare buze mai mari. Voi continua cu mai multe injecții în ambii obraji pentru a-i face și pe ei mai mari”, a adăugat Ivanova.

Asta dacă Ivanova poate găsi un chirurg dispus să-i facă mai multe proceduri de umplere a buzelor.
 
De altfel, ea a recunoscut că obsesia ei pentru buzele plinuțe a dus la unele avertismente serioase din partea medicilor.
În ciuda faptului că a fost refuzată de „unele clinici”, pe motiv că are deja buzele supradimensionate, ea încă își dorește să facă mai multe injecții.
 
Deși a fost criticată pentru aspectul ei extrem, mulți oameni spunând că a mers prea departe, Andrea insistă și spune că ea nu este deranjată de comentariile negative... 
  
”Nu prea acord atenție celor care urăsc”, a comentat ea.
 
”Sunt mulțumită de felul în care arăt și asta este tot ce contează. Cred că este important ca oamenii să fie sinceri cu ei înșiși și să facă ceea cele aduce fericirea. Dacă asta înseamnă să faci injecții în buze sau orice alt tip de procedură cosmetică, atunci este în regulă. Fiecare are dreptul să facă propriile alegeri cu privire la aspectul său”, a mărturisit Andreea.
 


Celebritatea, oportunitate pentru afaceri

 

Aspectul unic al Ivanovei a dus și la câteva oportunități neașteptate, tânăra fiind prezentată în reviste și emisiuni TV și lansându-și chiar și propria linie de luciu de buze. ”Nu m-am așteptat niciodată să devin celebră pentru buzele mele, dar sunt recunoscătoare pentru oportunitățile care mi-au venit”, a spus Andrea.
 
Femeia cu cele mai mari buze din lume are mari planuri de viitor.
Câteva proiecte - precum lansarea unei linii de rujuri de buze și a unei serii de tutoriale de machiaj sunt deja în lucru.
 
„Întotdeauna caut modalități de a mă exprima prin înfățișarea mea și sunt încântată să împărtășesc călătoria mea cu fanii mei”, a mai spus Andrea Ivanova.
6 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod