Horoscop 30 august: În viața Balanței va apărea o persoană care îi va arăta iubirea prin gesturi și expresii neașteptate de afecțiune

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Ce ne rezervă astrele în această zi!
 

Berbec


Nu fi indiferent/ă față de cei din jurul tău și recunoaște sprijinul pe care l-ai primit. Este timpul să îți consolidezi relațiile de la locul de muncă. Pe plan personal, fii mai tolerant/ă cu cei dragi, nu îți pierde răbdarea!

Taur


În ceea ce privește acea problemă cu care te confrunți, vei primi cuvinte de încurajare de la o persoană de la care nu te aștepți. Te vei simți motivat/ă să mergi mai departe. Astăzi îți vei demonstra siguranța și puterea.

Gemeni


Vrei să începi un nou proiect, dar îndoielile și teama de a eșua nu îți permit să faci primul pas.
Astăzi vei reevalua ideea, astfel încât să obții siguranța de care ai nevoie pentru a merge mai departe în căutarea visurilor tale.

Rac


Cineva care are încredere în abilitățile tale îți va face o ofertă de muncă pe care nu ar trebui să o respingi, deoarece aceasta îți va favoriza situația financiară. În dragoste, apare întâlnirea la care te așteptai, nu-ți reprima sentimentele.

Leu


Ai grijă la acel împrumut de bani care ți se oferă, deoarece dobânzile și condițiile nu ar fi favorabile. În ceea ce privește viață personală, te împaci cu un membru al familiei față de care ai păstrat distant în ultimul timp, poate chiar ani.

Fecioară


Nu improviza soluții, altfel te vei confrunta cu o situație care necesită observație și analiză detaliată.
Nu ai timp de așa ceva acum. În plan familial, vei prefera să taci în fața comentariilor unei persoane anume, dă dovadă de răbdare!

Balanță


Nu ai răbdare în progresul muncii tale, fii atent/ă la detalii și vei găsi erori de corectat. O persoană care te iubește îți va arăta sentimentele cu anume gesturi și expresii neașteptate de afecțiune. Acest lucru nu poate decât să te bucure.

Scorpion


Întârzierile te-ar putea priva de acea constanță care te caracterizează. Perseverează și vei depăși orice obstacol! Evită să faci diferențe în ceea ce privește oamenii pe care îi iubești, trebuie să menții armonia.

Săgetător


Vei fi în permanență comunicare cu o persoană care te va ajuta să rezolvi acea problema care te îngrijorează atât de mult.
Pe plan personal, nu-ți neglija relația, te-ai îndepărta de iubire și nu e ceea ce trebuie.

Capricorn


Ai grijă la ce vorbe scoți pe gură, o anumită persoană din jurul tău nu are nevoie de acuzațiile tale. Este timpul să-ți exprimi dragostea și să vorbești din inima. Cuvintele și încurajările tale vor fi de mare ajutor.

Vărsător


Trebuie să ajungi la un acord cu acea persoană despre care știi că se ocupă de concepte foarte diferite de ale tale. Sprijinul ei este esențial pentru ca tu să-ți atingi obiectivele. Nu ar trebui să fii ambițios/oasă prostește!

Pești

Nu oferi noi șanse oamenilor care te-au dezamăgit, este timpul să arăți mai multă fermitate și siguranță.
În ceea ce privește dragostea, începi să te eliberezi de amintirile care te rănesc. E un pas important în față.
 
Citește și Horoscopul lunii Septembrie și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru prima lună de toamnă! Vezi AICI detaliile. 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod