Horoscop 29 august: zi tensionată pentru Gemeni, perioadă foarte bună pe plan sentimental pentru Săgetător

Citește horoscopul zilei de luni, 29 august și află ce te așteaptă!

Iată ce surprize au pregătit astrele pentru această zi!

Horoscop 29 august 

Berbec

 

Simți că nu mai poți face față stresului? De ce nu încerci să priveșți lucrurile dintr-o perspectiva diferită? Încearcă să te bucuri de tot ce îți oferă viața, fără să mai faci modificări! Privind lucrurile din acest punct de vedere, totul îți va părea mai simplu!

 

Taur

 

O rudă îți va solicita sprijinul într-o problemă mai delicată. Din fericire pentru toată lumea, ești capabil/ă să intervii la timp și să eviți astfel un dezastru. Rămâi la fel de vigilent/ă!

 

Gemeni

 

La locul de muncă, atmosfera este tot mai tensionată și, din această cauză, te încarci negativ și îți verși nervii pe rudele tale.

Încearcă să separi cele două aspecte ale vieții tale pentru că, altfel, îți vei complica singur/ă existența! 

 

Rac

 

În prima parte a acestei zile, o să inițiezi anumite proiecte îndrăznețe și, cu puțin noroc, s-ar putea să ajungi foarte repede la rezultatul dorit. Dacă te vei înconjura de persoane dragi, sigur se vor bucura pentru succesul tău și te vor încuraja să o ții tot așa!

 

Leu

 

Ai mare grijă la remarcile pe care le faci astăzi pentru că, fără să vrei, poți să lezezi! Dă dovadă de mai multă stăpânire de sine și nu te grăbi să tragi concluzii pentru că poți fi indus/ă foarte ușor în eroare!

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, o să fii extrem de aiurit/ă și, de aceea, e mai bine să amâni pentru seară întâlnirile mai importante.

Practic, după masa de prânz vei fi o cu totul altă persoană: mult mai rațională și mai calculată. Folosește acest lucru în favoarea ta!

 

Balanță

 

Ești contra-cronometru la locul de muncă, iar șefii și colegii sunt nemiloși cu tine și extrem de exigenți. Înainte să spui “STOP, NU MAI REZIST!”, respiră calm și adună-ți gândurile! Cu siguranță, vei mai găsi o fărâmă de inspirație și de energie în interiorul tău!

 

Scorpion

 

Nu îți distribui inteligent timpul liber și, din această cauză, lași în coadă de pește proiecte extrem de importante, chiar colosale pentru companie. Din această cauză, e firesc ca șefii să se plângă de tine și să îți caute înlocuitor. Doar nu credeai că acest artificiu va funcționa la nesfârșit?

 

Săgetător

 

Traversezi o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental dar asta nu înseamnă că poți să te culci pe o ureche și să renunți la vigilență! Din contra, trebuie să manifești o atenție sporită pentru că oricând se poate întoarce roata!

 

Capricorn

 

Trebuie să fii vertical/ă să îți recunoști greșelile cât mai rapid! Dacă vei fugi de răspundere, vei demonstra doar că ești o persoană slabă și fricoasă! Chiar vrei să dai un asemenea exemplu?

 

Vărsător

 

Astăzi o să te întâlnești cu un vechi prieten și o să îți reamintești lucruri plăcute din copilărie.

Dacă ai nevoie de o pauză mai lungă și de un moment de meditație, nu te sfii să îl ceri! Rareori, reușește cineva să îți atingă coarda aceasta sensibilă!

 

Pești

 

Dacă e evident că o persoană vrea să te tragă în piept, cel mai bine ar fi să lupți pentru drepturile tale și să nu te dai în lături de la absolut nimic! Prea mult ai tăcut și ai răbdat și tocmai din cauza acestei atitudini s-a ajuns aici! E cazul să te schimbi! 

 

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod