Horoscopul de weekend: Un excelent sfârșit de săptămână pentru Gemeni, distracție din plin pentru Fecioară

Citește horoscopul de weekend și află ce te așteaptă!

Iată ce surprize au pregătit astrele pentru acest weekend!

Horoscop de weekend

 

Berbec

 

Te simți din ce în ce mai singur/ă? Ar trebui să preiei inițiativa și să vii cu propuneri de petrecere a timpului liber! Chiar dacă nu toți membrii colectivității vor fi încântați, sigur vor aprecia că măcar te-ai străduit!

 

Taur

 

Timpul nu pare să curgă deloc în favoarea ta în acest sfârșit de săptămână. Dacă nu vei învață ceva din această experiență, sigur o să întâmpini dificultăți importante în viitorul apropiat. Singura parte pozitivă e că nu le vei înfrunta singur/ă.

 

Gemeni

 

Vei începe excelent acest sfârșit de săptămână și e posibil chiar să ai parte de o surpriză din punct de vedere financiar.

Totuși, nu strică să manifești mai multă prudență cu datele personale pentru că poți ajunge foarte ușor victima unor escroci!

 

Rac

 

Ești în așteptarea unui răspuns important și din această cauza, nu te poți concentra să îți onorezi promisiunile. Pe viitor, nu mai face aceeași eroare, mai ales dacă știi că ești foarte ușor de influențat! Din fericire, nu vor exista mari neplăceri pentru tine.

 

Leu

 

Cine a spus că totul trebuie să iasă întotdeauna conform planului? Viața nu funcționează deloc așa, încearcă să dai dovadă de o mai mare flexibilitate! Totuși, nu te impacienta prea tare, încă ai timp suficient ca să te perfecționezi!

 

Fecioară

 

În acest weekend, o să faci multe activități distractive și grație acestui lucru, o să te simți mult mai bine în propria ta piele.

Chiar dacă acest lucru implică o anumită cheltuiala, nu trebuie să te plângi! În fond, ce mai e gratis astăzi?

 

Balanță

 

În aceste două zile o să afli o veste mai tristă care te va afecta considerabil. Încearcă să îți păstrezi demnitatea și să nu te transformi într-o persoană de tot disprețul! De cele mai multe ori, sunt disponibile și alte soluții în afară celor evidente!

 

Scorpion

 

Nu te simți deloc în apele tale în acest weekend și din această cauză, o să fii nevoit/a să refuzi anumite invitații. Fii fără grijă, vor mai exista astfel de situații, important este să fii tu cât mai bine!

 

Săgetător

 

Unul dintre colegii tăi traversează o perioadă mai dificilă, iar voi v-ați coalizat frumos, încercând să îl sprijiniți.

Un gest cu adevărat remarcabil! Deși vei cheltui o sumă importantă de bani, sigur vei fi împăcat/ă că ai făcut ce trebuia!

 

Capricorn

 

Sfârșitul acesta de săptămână va fi plin de oportunități. Încearcă să nu te grăbești cu luarea deciziilor pentru că, altfel, riști să pierzi chiar și ce ai dobândit până acum! Răbdarea e cuvântul de ordine al acestor două zile!

 

Vărsător

 

Deși nu ești o persoană foarte activă, acum o să ai ocazia să îți pui în sfârșit în valoare abilitățile tale sportive. Poate fi vorba de o provocare lansată de un prieten, de o expediție pe munte sau de ce nu, de practicarea unui sport în echipă. Totuși, un lucru e cert, seara te va găsi extenuat/a și vei dormi că un prunc!

 

Pești

 

Dacă banii nu sunt o problemă pentru tine, ar trebui să te gândești cum îți poți ajuta mai mult semenii! Nu te grăbi să le oferi sume de bani! Dacă poți, învață-i ceva din experiența ta și se vor descurca singuri! 

 

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod