Horoscop 25 mai: Balanța își mărturisește sentimentele, Vărsătorul trebuie să fie pregătit pentru ce e mai rău

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua poate începe cu o dilemă, dar așa vor întra în joc abilitățile tale. Pe măsură ce se apropie seara, vei fi aplaudat/ă pentru performanța ta remarcabilă. Astrele sunt deosebit de generoase cu tine astăzi.

Taur


Oamenii vor fi luați prin surprindere de faptul că devii emoționat/ă astăzi, nu îți stă în fire. De asemenea, te vei bucura că vei primi responsabilități mai mari la serviciu, deoarece știi că acest lucru cu bani mai mulți.

Gemeni


Bănuiala astrelor este că îți vei găsi, sau cel puțin vei crede că ți-ai găsit, scopul în viață. Acest lucru te va menține entuziasmat pe tot parcursul zilei și poate chiar și pentru zilele următoare.

Rac


Astăzi s-ar putea să cheltui mulți bani pentru a-ți îmbunătăți aspectul personal.
Astfel de cheltuieli sunt doar o investiție, așa că nu trebuie să ai regrete atunci când îți vei verifică soldul.


Leu


Astăzi poate fi nevoie să iei anumite decizii atât acasă, cât și la locul de muncă. Dacă ești responsabil/ă de un anumit proiect, vei avea încredere în judecata celor care lucrează la el, mai ales dacă au fost aleși de tine.

Fecioară


Chiar dacă vei cădea, te vei ridica mai puternic/ă decât înainte. Abilitățile tale analitice și de logică te vor ajuta să găsești precizia necesară pentru a-ți îndeplini sarcinile la locul de muncă. Poți petrece seara cu un prieten apropiat sau cu iubitul/iubita.

Balanță


Astăzi îți va plăcea să faci ceva special într-un subiect care te interesează.
Incidentele sau amintirile din trecut îți vor fulgeră în minte astăzi. Îți vei mărturisi sentimentele unei persoane speciale.


Scorpion


Astăzi va fi o zi obositoare și solicitantă pentru tine. Lucrurile te-ar putea deruta atât de mult încât s-ar putea să-ți pierzi capacitatea de a gândi limpede. Bătălia nu este pierdută pentru că puterea și rezistența ta vor fi punctele tale forte.

Săgetător


Cea mai mare parte a zilei ți-o vei petrece în compania unui vechi prieten care te-a dezamăgit cândva. Te-ai decis să îi dai o a două șansa și inima ta va răsuflă ușurată. Vei face pace atât cu acea persoană, dar mai ales cu tine.

Capricorn


Ziua de astăzi nu va fi deloc productivă, deoarece gândul îți zboară la o persoană pe care o iubești în secret.
Astrele te sfătuiesc să fii mai curajos/oasă și să îți mărturisești sentimentele. Mai bine să regreți că ai făcut-o, decât că nu.


Vărsător


Fii pregătit/ă pentru ce este mai rău, deoarece ziua de astăzi va veni cu un eveniment extrem de neplăcut. Fie că este vorba de muncă sau de viață persoanală, vestea bună este că vei ști cum să gestionezi situația și să ieși curat/ă din ea până la urmă.

Pești


Ziua de astăzi va fi una liniștită. Nimic nu va perturba atmosfera calmă din familie, deoarece se pare că acum traversezi cea mai bună perioadă a ta pe plan personal.

Nici când vine vorba de bani nu stai rău, însă e loc și de mai bine.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod