Horoscop 24 martie: Peștii regretă o dragoste pierdută...

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


În ceea ce privește banii, lucrurile merg bine pentru tine, dar amintește-ți că totul este schimbător. În ceea ce privește cariera, ești în plină ascensiune și profiți la maximum de banii câștigați.

Taur


În ceea ce privește sănătatea, stai foarte bine, deoarece ai obiceiuri bune. Dar nu ai avut timp pe cât ai vrea pentru activitate fizică. Încearcă să introduci mișcarea în rutina ta ori de câte ori poți.

Gemeni


Gelozia ta va scoate tot ce e mai urât din tine. Încearcă să îți stăpânești sentimentele, și nu le lăsa să te stăpânească ele pe tine. Mai mult decât atât, este o greșeală enormă să implici și alți oameni în relația ta de cuplu sau să găsești vinovați din exterior pentru problemele din relația ta.

Rac


Comunicarea este dificilă astăzi.
Cu toate acestea, încearcă să spui cum te simți sau riști să pierzi ceva special. Fii pregătit/ă pentru multe drumuri. Nu va fi totul simplu, dar va fi distractiv.


Leu


În ceea ce privește banii, uită-te în jurul tău și vei descoperi norocul la fiecare colț. Evită conflictele la locul de muncă. Te-ar putea expune riscului de a obține o reputație proastă.

Fecioară


Dacă te simți rănit/ă, atunci ai încredere în persoanele apropiate în loc să ții ceea ce simți în tine. Este timpul să ierți, să uiți ceea ce a făcut partenerul/a în urmă cu câteva luni. Fă-ți o favoare!

Balanță


Azi poate să nu fie cea mai bună zi pentru a călători.
Din punct de vedere financiar și profesional, totul se îmbunătățește. Cu toate acestea, trebuie să-ți gestionezi mai inteligent banii.


Scorpion


Îmbunătățește-ți rutina de somn. Dacă întâmpini dificultăți în a adormi, încearcă zgomotele albe sau muzica relaxantă. Începi să depinzi prea mult de părerea altor oameni. Fă tot posibilul să lucrezi la asta, ai încredere mai des în instinctul tău.

Săgetător


Înțelegerea în relațiile de astăzi înseamnă să asculți ce are de spus persoana iubita și să fii capabil/ă să îi dai sentimentul că, în sfârșit, cineva o înțelege.
E important să îi dai încrederea de a-și exprima anxietățile și temerile.


Capricorn


Ai noroc când dai de cheltuieli majore și cauți să le reduci cu succes. Dacă ai de făcut un drum sau o călătorie scurtă, fă-o cu prudență și cu o bună planificare. Există o tensiune în aer pe care o poți elimina cu puțin optimism și zâmbet.

Vărsător


Șansele tale de succes sunt mai mari acum, deoarece nu vei accepta mental o înfrângere. Vei continuă să cauți mondalități de a dovedi ceea ce știi că este adevărat. Mai multă mișcare și sport sunt vitale pentru o productivitate optimă.

Pești


Cititul aduce atât plăcere, cât și vindecare acum.
Este o modalitate bună de a scăpa de gândurile pesimiste și de regretele pe care le ai cu privire la o dragoste eșuată. În ceea ce privește banii, situația va rămâne neschimbată, nu îți face griji și de asta!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod