Horoscopul de weekend: Gemenii vor plânge, Leii vor fi pe val

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ești căsătorit/ă sau ai o relație de ceva timp, ai putea simți că flacăra iubirii se stinge. Astrele te sfătuiesc să încerci să salvezi relația înainte de a trage o concluzie. Ideal ar fi să plecați într-o scurtă călătorie doar voi doi în acest weekend.

Taur


Este posibil să începi să simți că este ceva în neregulă cu banii în acest weekend. Fie cineva îți datorează bani, fie te gândești la faptul că ai investit în ceva greșit. Cu sănătatea stai bine, dar nu ar strica să iei niște vitamine pentru a-ți întări imunitatea.

Gemeni


Energiile astrale sunt puternice, așa că nu este exclus ca în acest weekend să simți nevoia să plângi.
Plânsul este o eliberare sănătoasă, atât timp cât nu sunt semne de depresie. Încearcă să îți exprimi sentimentele, nu să le strângi în tine.


Rac


Dacă ești în căutarea dragostei, atunci mergi în locuri neașteptate. Nu știi niciodată ce sau pe cine vei găsi. Nu lăsa o situație controversată să te împiedice să îți îndeplinești dorințele.

Leu


Superputerea ta este să fii tu. Muncește, chiar dacă este weekend, și rezultatele în ceea ce privește banii se vor vedea cât mai curând posibil. Nu lăsa atitudinile negative să se reverse asupra ta. Ești pe val și vei rămâne așa.

Fecioară


Ia în considerare să cumperi produse organice sau să te axezi mai mult pe o alimentație bazată pe legume.
Aceasta este o modalitate excelentă de a începe să mănânci sănătos. De asemenea, acordă-ți puțin timp singur/ă pentru a te concentra asupra propriilor sentimente.


Balanță


Dacă ești căsătorit/ă, în acest weekend vei avea o mică ceartă în cuplu. Dacă ești singur/ă, te vei simți bine în compania unei persoane foarte amuzante. Locul ideal de a călători este mai aproape decât crezi, poate e orașul sau satul tău natal.

Scorpion


În acest weekend, poate fi necesar să iei o decizie importantă cu privire la bani sau carieră. Încearcă să fii puțin mai atent/ă cu banii tăi. Nu îți poți permite să cheltuiești la fel de mult ca până acum.

Săgetător


Acordă o atenție suplimentară stomacului tău în acest weekend.
Este punctul tău slab și s-ar putea să ai ceva dureri. Dacă poți, culcă-te mai devreme și mănâncă mai puțin și mai sănătos. În acest două zile libere chiar îți poți permite acest lucru.


Capricorn


Weekendul acesta îți va face plăcere să fii în preajma unor membri în vârstă ai familiei tale. Vei fi mai sentimental/ă și vei simți un dor profund față de cei dragi. Ai timp să le faci o vizită.

Vărsător


În acest weekend, astrele favorizează relațiile noi, precum și consolidarea celor de lungă durata. Ești plin/ă de optimism s entuziasm, iar viața ta amoroasă este o traiectorie ascendentă.

Pești


Situația ta financiară se va îmbunătăți în aceste zile și vei putea face o călătorie mult dorită în viitorul apropiat.
Poți începe să îți faci planuri, însă nu înainte de a vedea primii bani în buzunar.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod