Horoscop 23 martie: Zi tensionată pentru Vărsători

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei avea o zi plină de romantism și pasiune. Astrele îți amintesc de ceea ce te-a făcut să te îndrăgostești de cel/cea de lângă tine, în primul rând. E posibil să ai chiar și ceva noroc la bani mai târziu în cursul zilei.

Taur


Este timpul să abordezi afacerile și munca într-un mod mai productiv. Fă-ți o listă de priorități și nu te abate de la ea. Este posibil să primești niște sfaturi solide de la o persoană cu autoritate.

Gemeni


Din punct de vedere mental, te simți cu adevărat bine și binecuvântat/ă.
Cu toate acestea, fizic mai ai probleme. Stomacul este punctul tău slab, așa că dacă te decizi să bei alcool sau să te răsfeți cu mâncare mai grasă, fii moderat/ă.


Rac


Astrele îți transmit vibrații bune. Ziua de astăzi îți va aduce o mulțime de oportunități interesante. Te vei simți plin/ă de energie și pregătit/ă să faci față oricărei provocări.

Leu


Încearcă să echilibrezi munca, prietenii și viața de cuplu. Poate că ești prea ocupat/ă, dar cheia este să nu te concentrezi pe ceva și să neglijezi altceva. Călătoriile nu sunt recomandate astăzi.

Fecioară


Culoarea ta norocoasă de astăzi va fi galben muștar, integreaz-o în ținutele tale.
Poate fi necesar să plătești niște facturi neașteptate. La locul de muncă, rămâi concentrat/ă și fă tot posibilul să nu faci nicio greșeală.


Balanță


Energia bună plutește în aer. Nu simți? Bucură-te de toată fericirea și zâmbetele de astăzi. Vei avea ocazia să cunoști oameni tare faini. Nimic nepotrivit nu se anunță la orizont nici acum, nici în curând.

Scorpion


Astăzi te vei bucura de compania unei persoane dragi. Dacă ești implicat/ă într-o relație, astăzi este o zi grozavă pentru o întâlnire drăguță. Asigură-te că îi comunici clar nevoile și dorințele partenerului/ei.

Săgetător


Dacă cineva din grupul tău de prieteni vorbește despre o călătorie, întreabă dacă poți să te alături.
Astfel, călătoria ar putea fi mai ieftină și mult, mult mai distractivă. Fă ceva bun pentru un străin!


Capricorn


Lucrurile se îmbunătățesc din punct de vedere financiar. Există o nouă oportunitate de investiție. Concentrează-te pe obiectivele tale. În ceea ce privește sănătatea, ai mare grijă de tine!

Vărsător


Există o oarecare tensiune în aer din cauza evenimentelor recente. Fă ceva care să înlăture acea energie negativă! Organizează o călătorie, deoarece te vei relaxa și, de asemenea, este mai bine să fii pregătit/ă pentru când se va întâmpla.

Pești


O relație se va termina brusc.

Indiferent dacă a fost ceva ocazional sau serios, te va șoca. Cu toate acestea, îți vei da seama curând că a fost mai bine să se întâmple așa. Tot răul spre bine!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod