Fotografii extrem de rare cu copiii lui Blake Lively și Ryan Reynolds. Iată de cine s-au despărțit pentru a fi împreună

În timp ce rețelele sociale sunt adesea pline de părinți celebri care își expun copiii lor drăguți, nu toți tații și toate mamele arată aceeași deschidere în a împărtăși, pe internet, viața copiilor lor. Ei bine, Blake Lively și Ryan Reynolds fac parte din a doua categorie.
La fel ca alte cupluri celebre, precum  Elton John și David Furnish și Georgia și David Tennant, Ryan și soția lui preferă să-și păstreze foarte privată viața de familie,. Actrița din “Gossip Girl” și vedeta din  „The Hitman's Bodyguard” – care s-au cunoscut în timp ce filmau „Green Lantern”, în 2010 – au trei fiice: James (8 ani)- botezată după numele tatălui actorului,  Inez (6 ani) și Betty (3 ani). Ei bine, anul trecut ei au devenit părinți pentru a patra oară, dar încă nu au dezvăluit numele și sexul copilului.
 

Însă, Blake a împărtășit cu publicul fotografii rare, din perioada sarcinii, în timp ce a vorbit despre paparazzii care „i-au înnebunit” copiii în încercarea de a surprinde ceva din mediul lor privat, din viața lor de familie. Ea a scris pe internet: „Iată fotografii cu mine însărcinată, în viața reală, așa că cei 11 bărbați care așteaptă în fața casei mele să mă lase în pace. Mă sperie pe mine și pe copiii mei”.
 

 
Fotografii rare cu copiii familiei Reynolds 

 
 
Cu toate acestea, Blake și Ryan le-au permis copiilor lor să-i însoțească, atunci când Ryan a fost onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame, în 2016, iar coproprietarul clubului de fotbal Wrexham și-a adus fiica cea mare la un meci, în ianuarie 2023. 

 
 
James, pasionată de fotbal


 
 
Cea mai recentă apariție publică a lui James, în vârstă de opt ani, a fost la începutul acestui an, când a acționat ca o mică susținătoare, la meciul Wrexham - Sheffield.
Fotografiile cu duo-ul tată-fiică, îi arată sosind la meci ținându-se de mână.
Copila era îmbrăcată într-un pulover confortabil sherpa liliac, cu blugi albaștri și pantofi sport mov.

Fetița era zâmbitoare, iar pletele ei blonde fluturau în vânt, în timp ce mergea pe teren.

 
James a atras toate privirile, la Hollywood


 
Îmbrăcată în dresuri albastre, pe sub o fustă muștar, cu pantofi sport Converse alb-negru și o jachetă brodată, ținuta lui James a atras toate privirile, la Hollywood, în timp ce tatăl ei, Ryan, zâmbea mândru de familia sa la apariția lor din 2016.
James, minunea cu păr ondulat, a aplaudat cu acel prilej împreună cu celebra ei mamă!

Au trecut doi ani de atunci, iar James se joacă prin casă, cu microfon în mână, semn că ar putea îmbrățișa cariera celebrilor ei părinți.

 
Ieșirea cu bebelușul Inez, un deliciu

 
 
Inez era foarte mică la prima ei apariție la Hollywood, avea doar trei luni, dar ea a atras, totuși, mare parte din atenția publicului, în timp ce stătea în brațele mamei sale.
Micuța  a fost fotografiată cu ochii închiși, în timp ce Ryan o săruta cu blândețe pe cap.

 
Cum s-au cunoscut Ryan și Blake și de cine s-au despărțit pentru a fi împreună
 

În vara lui 2010, Lively și Reynolds au fost distribuiți în rolurile principale din „Green Lantern” și a avut prima lor apariție publică împreună la Comic-Con, din San Diego.
 
Nu se întâlneau în acel moment – Lively încă se întâlnea cu co-starul „Gossip Girl”, Penn Badgley, în timp ce Reynolds era căsătorit cu Scarlett Johansson.
 
La scurt timp după ce au început filmările, Lively și Badgley și-au încheiat relația. 
Nu după mult timp, în decembrie, Reynolds și Johansson au dat o declarație comună în care au confirmat divorțul lor.
 

 
Lively și DiCaprio, iubire de o vară

 
 
În iunie 2011 au apărut zvonuri că Lively și DiCaprio au avut o relație de o vară.
Cei doi au fost fotografiați împreună de mai multe ori, inclusiv la Festivalul de Film de la Cannes. Surse au declarat pentru E! că s-au despărțit la sfârșitul verii.

În octombrie 2011, surse apropiate cuplului au confirmat că Lively și Reynolds se întâlneau, formau un cuplu și erau fericiți.

După luni de zile, în care a păstrat lucrurile relativ discrete, perechea s-a căsătorit, în septembrie 2012, la Boone Hall Plantation din Mount Pleasant, Carolina de Sud, în fața familiei și prietenilor lor.
 
La momentul respectiv, Lively a spus într-un interviu că „niciodată nu a fost mai fericită”.
De asemenea, a spus clar că vrea copii: „Întotdeauna mi-am dorit o familie mare. Oh, mi-ar plăcea 30 (copii) dacă aș putea”.
 


În mai 2014, prima apariție a cuplului pe covorul roșu

 

Cei doi au ajuns pe covorul roșu pentru prima dată împreună, ca un cuplu, nu doar co-staruri, la Met Ball, în mai 2014.  În octombrie 2014 Lively a anunțat că este însărcinată pentru prima dată, iar în ianuarie 2015 s-a născut primul lor copil, o fetiță pe care au  botezat-o… James.


În aprilie 2016 au anunțat că așteaptă al doilea copil



După câteva săptămâni de zvonuri, Us Weekly a confirmat că Lively e din nou însărcinată, în aprilie 2016, iar în octombrie 2016 a  venit pe lume a doua fetiță a cuplului. 
 
Pagina Six a confirmat că Lively a născut al doilea copil la un spital din Manhattan.
Prietenul lui Lively, muzicianul Taylor Swift, a fost, de asemenea, văzut îndreptându-se spre spital pentru a o vizita.
Ulterior, Us Weekly a confirmat că cuplul și-a numit cea de-a doua fiică Inez Reynolds.


În martie 2018 Reynolds infirmat zvonurile despre divorț

 

După ce a auzit, în martie 2018, despre căsnicia lui și a lui Lively ar fi pe cale să se destrame, Reynolds a infirmat zvonurile și a tratat totul ca pe o glumă. La momentul acela el a și făcut o postare pe Twitter, spunând: „Mi-aș dori. Mi-aș putea folosi puțin timp pentru mine”.

 
În mai 2019, cuplul așteapta al treilea copil

 
 
Lively și-a anunțat a treia sarcină în mai 2018, la premiera filmului „Detective Pikachu”, unde  venise pentru a-și susține soțul.

„Sunt atât de fericiți și încântați că vor avea încă un copil”, au declarat sursa apropiate cuplului, pentru People.
În octombrie 2019 a venit pe lume  cel de-al treilea copil al lor, dar nu au fost împărtășite detalii despre numele acestuia.


September 2022: Lively, gravidă cu al patrulea copil

 

În septembrie, Us Weekly a confirmat că Lively e însărcinată cu al patrulea copil al cuplului.
Actrița a părut să-și dezvăluie sarcina în timp ce participa la cel de-al 10-lea Summit anual Forbes Power Women's. Ea a purtat o rochie aurie și nu a încercat să-și ascundă burtica de gravidă.
Cuplul și-a întâmpinat al patrulea copil în ziua Super Bowl-ului, din februarie 2023.
Încă nu au împărtășit alte detalii despre copil.
 
21 Aprilie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod