Horoscop 22 februarie: Probleme pe plan amoros pentru Pești

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ai trecut printr-o despărțire dureroasă sau printr-un divorț complicat, astăzi te vei simți puțin gol/goală. Ai o familie și prieteni care te iubesc mult, petrece ceva timp cu ei și totul ți se va părea mult mai ușor.

Taur


S-ar putea să ai șansa de a câștiga o mulțime de bani în plus astăzi. Va exista, de asemenea, o mare oportunitate în cariera ta foarte curând. Folosește-o ca o șansă de a arăta cum lucrezi și cum gândești. Fii strategic/ă!

Gemeni


Nu vei avea probleme legate de sănătate astăzi, așa că fă tot posibilul pentru a menține acest lucru, deoarece sănătatea ta este foarte importantă.
Mănâncă mai multe alimente care sunt bogate în vitamina D și zinc.


Rac


În fiecare situație stresantă, caută un singur lucru pozitiv de care ești mulțumită. Pentru ca asta să funcționeze, trebuie să fie vorba despre ceva real și întemeiat.

Leu


Dacă ești căsătorit/ă, este foarte posibil să te cerți cu soțul/soția de la bani. Dacă ești singur/ă, trebuie să încerci să revii pe scena întâlnirilor și să îți arăți disponibilitatea. Încearcă experiențe noi!

Fecioară


Fă o listă înainte de a merge la cumpărături. Având în vedere că astrele îți trimit o energie bună, te poți descurca cu orice sarcină pe care o primești la locul de muncă.
Vei excela în orice faci!


Balanță


Meditația este o modalitate excelentă de a scăpa de energia negativă. De asemenea, te va ajuta să intri în contact cu latura ta spirituală. Una peste alta, sănătatea ta fizică este bună astăzi.

Scorpion


Gândește-te la orice din viața ta pentru care ești recunoscător/oare. Indiferent cât de mic ar părea lucrul respectiv, fii recunoscător/oare pentru el! Dacă treci printr-o situație stresantă cu banii, caută ajutor la cei dragi.

Săgetător


Dacă ești singur/ă, astăzi vei simți dorința de a merge la o întâlnire.
Dacă ești implicat/ă într-o relație, ar trebui să încerci ceva nou înainte de a intra în monotonie. Fă ceva ce nu ai mai făcut de ceva vreme sau niciodată cu partenerul tău.


Capricorn


Petrece ceva timp cu colegii de muncă după program. Astfel vei putea afla câteva informații valoroase despre companie și chiar îți poți face un nou prieten. Cu sănătatea stai bine, dar încearcă să reduci consumul de cafea.

Vărsător


Este o zi bună pentru a socializa. Ar fi bine pentru tine dacă ai petrece ceva timp cu familia, mai ales dacă nu locuiești cu ea sau dacă ai o familie mare.
Nu stai deloc rău cu banii, dar trebuie să fii totuși chibzuit/ă.


Pești


Partenerul tău te avertizează de ceva timp asupra influenței pe care o exercită o a treia persoană asupra relației tale. Încearcă să nu permiți nimănui să se bage în viața voastră, ci să discerni tu binele de rău.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod