Richard Gere anunță că se simte bine, după ce a petrecut o zi în spital, în Mexic. Iată ce s-a întâmplat

Starul de la Hollywood, Richard Gere, se recuperează, în Mexic, împreună cu familia sa, după ce a fost bolnav timp de câteva săptămâni.
Actorul Richard Gere se recuperează, în Mexic, împreună cu familia sa, după ce a fost bolnav timp de câteva săptămâni.


Richard Gere, o zi de spitalizare, în Mexic

 
 
Richard Gere, care se află în vacanță, cu familia, în Nuevo Vallarta, din Mexic, a petrecut o zi în spital, după ce a făcut pneumonie. Acum actorul anunță că este bine și se recuperează.
 

 
Alejandra anunță că toată familia este bine

 
 
Gere, în vârstă de 73 de ani, sărbătorea ziua de naștere a soției sale, împreună cu copiii lor mici, când s-au îmbolnăvit. Soția sa, Alejandra Silva, care a împlinit 40 de ani, în aceste zile, a făcut niște dezvăluiri, pe rețelele de socializare, cu privire la sănătatea actorului, dar și a întregii lor familii.
 
"Vă mulțumesc tuturor pentru urările de ziua mea de naștere… după aproape trei săptămâni de când toată lumea s-a îmbolnăvit în familia noastră, în sfârșit, mă simt mult mai bine! Vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care v-o dau totul înapoi", a scris pe Instagram soția lui Richard Gere.
 
 

 
O tuse urâtă l-a dat pe Gere în pneumonie

 

Portalul de știri TMZ, care a fost primul care a raportat știrea, a declarat că actorul din „Pretty Woman” a făcut un episod de tuse urâtă, pentru care s-a internat într-un spital, ulterior fiind diagnosticat cu pneumonie. 
Richard Gere a stat internat în spital o singură noapte și a fost externat în dimineața următoare.
Se pare că i s-a prescris antibiotic, pentru a ajuta la recuperare.

 
Gere și Alejandra, căsătorie în secret și o viață discretă

 
 
Richard Gere și soția lui, Alejandra Silva, s-au căsătorit, în secret, în 2018. Cei doi s-au cunoscut  când ea era în plin proces de divorț de fostul soț, magnatul minier Robert Friedland. Richard și Alejandra s-au întâlnit în 2014 în Italia, într-un hotel boutique de lux, de care ea se ocupa în acel moment. Un an mai târziu, cei doi și-au făcut publică relația.

Relația lor  a fost oficializată, în mai 2018, în cadrul unei ceremonii civile ținute în Spania și la scurt timp după a urmat și o petrecere în New York, la reședința lui Richard Gere, unde au fost prezenți prietenii și familia actorului.
 
Richard Gere și soția lui, Alejandra Silva, au preferat până acum să-și păstreze relația departe de lumina reflectoarelor și sunt discreți și în ceea ce îi privește pe cei doi băieți pe care îi au împreună. 
 

 
Richard Gere este la a treia căsătorie

 
 
Actorul Richard Gere a mai fost căsătorit, în trecut, cu supermodelul Cindy Crawford, din 1991 până în 1995 și, ulterior, cu actrița Carey Lowell, din 2002 până în 2016, cu ea având și un fiu pe nume Homer. 
 
Cea de-a treia sa soție, Alejandra Silva,  este o publicistă și activistă de origine spaniolă, care a fost căsătorită din 2012 până în 2015 cu omul de afaceri Govind Friedland.
Au împreună un băiat, pe nume Albert.
 
Foto: Instagram 
20 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod