Horoscop 2012: Totul despre zodia Leu. Vezi ce-ţi rezervă astrele

Strădaniile creative ale nativului Leu, în toate aspectele vieţii, fie în plan personal, fie profesional, vor fi fructuoase în 2012. În carieră, totuşi, te vei confruntă cu câteva blocaje, dar asta nu te va opri din a-ţi atinge scopurile sau ţelurile. Asta îţi va aduce stabilitate la serviciu şi eforturile tale vor fi răsplătite.
Strădaniile creative ale nativului Leu, în toate aspectele vieţii, fie în plan personal, fie profesional, vor fi fructuoase în 2012. În carieră, totuşi, te vei confruntă cu câteva blocaje, dar asta nu te va opri din a-ţi atinge scopurile sau ţelurile. Asta îţi va aduce stabilitate la serviciu şi eforturile tale vor fi răsplătite. Nu strică să fii precaut în avans. Ultimii doi ani au fost puţin cam apăsători în ceea ce priveşte bucuriile majore pe care viaţa ţi le-a oferit. În sfârşit, apare în 2012 o uşurare şi pentru nativul Leu. Anul acesta vei vedea partea mai luminoasă a vieţii, cea care ţi-a fost respinsă de mâna destinului până acum.

Este o perioadă în care vei da dovadă de înţelepciune, dacă îţi vei limita cheltuielile. Spre sfârşitul anului este posibil să fii nevoit să rezolvi o probleme juridică, deci fii foarte atent, dar şi să accesezi o sumă de bani. Nu intra în conflict cu nimeni sub nicio formă. Adu-ţi mereu aminte de trecut. Această perioadă poate însemna două lucruri: fie că trebuie să fii dedicat trup şi suflet, fie că trebuie să mergi, pur şi simplu, mai departe.
 
 
Social
Circumstanţele acestui an te vor presa deseori să profiţi de poziţia ta socială. Vei proceda greşit dacă vei acceptă compromisurile. Teamă de a face un mare sacrificiu te va încetini. Acordă-ţi mai mult timp pentru a analiza situaţiile dificile şi încearcă să găseşti soluţia cea mai simplă şi eficientă. Influenţele astrale din 2012 te vor conduce spre melancolie, te vei gândi prea mult la trecut, având tendinţa de a-l idealiza.
Deci, vorbeşte cu cei care îţi cunosc trecutul pentru că discuţia cu aceştia te va ajuta să depăşeşti asemenea momente şi îţi va schimba viziunea asupra lucrurilor. Îţi vei folosit latura creativă a caracterului pentru a aduce câteva schimbări radicale în viaţa ta.
Anul 2012 îţi va oferi numeroase oportunităţi de pe urma cărora vei putea profita din plin, îţi vei atinge obiectivele stabilite în urmă cu doi ani şi te vei lansa în noi proiecte mult mai eficiente şi toate acestea fără să-ţi pierzi realismul. Acest an îţi va permite să te acomodezi schimbărilor ce vor avea loc în viaţa ta, în timp ce vei încerca să-ţi atingi cele mai importante obiective.
 
 
Dragoste
În viaţa sentimentală, Leul se va confrunta cu îndoieli, schimbări, tensiuni. În general eşti mulţumit cu rutina de fiecare zi, dar gustul pentru noi aventuri te va face să adopţi o atitudine diferită faţă de cea obişnuită. Nu vei putea să ţii ascunsă această dorinţa faţă de partenerul tău, care surprinzător va avea aceleaşi dorinţe. Totuşi, în viaţa sentimentală lucrurile nu par chiar atât de bune.
Romantismul şi pasiunea par să treacă şi printr-un impas, dar nu este decât o fază a relaţiei, când amândoi vă veţi dezvolta ca persoană, veţi fi mult mai maturi şi înţelegători. Cu alte cuvinte, atitudinea diplomată nu îţi va face niciun rău, dimpotrivă, va avea rezultate minunate. Relaţia voastră va trece prin momente grele, pe care dacă vei reuşi să le depăşeşti, va ieşi la suprafaţă frumuseţea aceste legături şi îţi vei da seamă că eşti îndrăgostit de persoana ideală.
Relaţia cu partenerul tău actual nu va fi acceptată şi de cei din familie, obligandu-i pe aceştia să-ţi respecte deciziile. Din cauza partenerului tău şi a relaţiei voastre vei avea de înfruntat numeroase probleme.
Previziunile anului 2012 aduc şi veşti bune pentru nativul Leu fără partener, căci îţi poţi întâlni sufletul pereche sau partenerul ideal, relaţie care se pare că va fi de lungă durată. Începând cu septembrie şi până în luna decembrie pregăteşte-te pentru veşti bune de cele mai multe ori. Vei avea privilegiul să trăieşti momente intense, fără a te simţi vinonat faţă de partenerul tău. Întâlnirile din ultimele trei luni ale anului 2012 vor fi pline de complicitate reciprocă. Dacă eşti singur, această perioadă va fi foarte norocoasă şi favorabilă pentru schimbarea radicală a stilului tău de viaţă. Dacă eşti implicat intr-o relaţie, vei avea totul sau nimic, pasiunea intensă sau vechile tensiuni vor reveni, iar această situaţie trebuie rezolvată imediat.
 
Carieră
Pe plan profesional, anul 2012 va fi un an satisfăcător care îţi va oferi numeroase satisfacţii, mai ales începând cu luna iunie. Dacă nu ai un loc de munca, nu-ţi face griji, vei avea posibilitatea să începi propria afacere sau vei primi o ofertă extrem de profitabilă care te va ajuta să-ţi majorezi substanţial veniturile. În primele şase luni este foarte important să fii precaut cu învestiţiile pe care le vei face pentru ca te vor aştepta câteva obstacole. De asemenea, previziunile arăta clar că tot în această perioadă trebuie să depui eforturi susţinute pentru a te bucura de succesul meritat începând cu a două jumătate a anului.

În general, în activitatea profesională te vei concentra mult mai uşor. Activităţile din acest mediu se vor intensifica din punct de vedere relaţional. Vei fi persoană care va oferi stabilitate în cadrul echipei, muncind alături de membrii ei pentru îndeplinirea sarcinilor asumate, câştigând astfel simpatia persoanelor din anturajul tău. Totuşi, asumandu-ţi anumite responsabilităţi în numele altor persoane poţi provoca conflicte la un moment dat, de aceea fii precaut. Ultimele două luni ale anului sunt cele mai benefice şi profitabile pentru Leu în ceea ce priveşte rezultatele concrete. Acum este perioada potrivită pentru a încheia acorduri comerciale şi contracte.
 
 
Finanţe
Oarecum surprinzător, anul acesta îţi vei dori să faci mai multe economii. De fapt, influenţele Soarelui şi ale lui Jupiter te vor îndemna să fii mai prudent cu veniturile tale, în aşa fel încât să nu mai risipeşti chiar atât de uşor banii câştigaţi. Curajul tău te va ajuta să profiţi de toate oportunităţile acestui an. Acum este momentul să depui toate eforturile pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia materială.
Există şanse să întâlneşti oameni care să îţi fie de mare ajutor, atunci când nici nu te aştepţi. Va apărea şi o şansă să faci profit de pe urmă învestiţiilor tale, indiferent care sunt ele. Încearcă să ai răbdare şi gândeşte pozitiv în aşa fel încât să poţi depăşi orice obstacol. Ţinând cont de sfatul unei persoane, care a trecut printr-o situaţie similară cu a ta, îţi va fi de ajutor.
Va exista continuitate pe plan financiar şi vei merge pe calea succesului, fără prea mari probleme.
 
 
Sănătate
La începutul acestui an, influenţele Soarelui te vor îndemna să faci excese. Fii rezonabil şi ia măsuri împotriva acceselor de lăcomie, furie etc. Începând cu luna mai, energia ta se va intensifica. Este perioada ideală pentru a participă la un concurs, sau pentru a începe pur şi simplu un alt stil de viaţă. Anul 2012 se va caracteriza prin vivacitate şi dinamism, de pe urma cărora vei beneficia de numeroase facilităţi şi oportunităţi. La mijlocul anului vei avea şansa să-ţi faci remarcată abilitatea de conducător.
În acest an, mai mult ca niciodată, încearcă să-ţi faci un program astfel încât să dormi mai mult şi adoptă un regim alimentar mult mai sănătos şi echilibrat, astfel încât să poţi preveni tulburările digestive care te pândesc. Nu ceda tentaţiei şi evită excesele de orice fel. În ultimele luni ale anului nativul Leu va fi intr-o formă fizică excelentă, dar totuşi nu depăşi limitele.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • вишенька pe 15 Iun 2012, 11:45
    horoskop

    pentru mine e kiar bun:D

    2
    0

  • pansela pe 15 Ian 2012, 07:54
    horoscop

    Nu e prea rau,e bine sa fie asa.

    9
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod