MASCA ANTIRID pentru femei

Masca pe baza de argila verde cambriana absoarbe impuritatile si toxinele din piele asigurand acesteia mineralele necesare. Formula sa contine un extract din Ginko Biloba, unul dintre cei mai puternici agenti anti imbatranire, iar amestecul de argila si plante este perfect pentru ingrijirea pielii si regenerarea sa.
Masca pe baza de argila verde cambriana absoarbe impuritatile si toxinele din piele asigurand acesteia mineralele necesare. Formula sa contine un extract din Ginko Biloba, unul dintre cei mai puternici agenti anti imbatranire, iar amestecul de argila si plante este perfect pentru ingrijirea pielii si regenerarea sa. Stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui, ajuta la reducerea liniilor fine, ridurilor, punctelor maronii si micilor vase de sange sparte. Indeparteaza cu blandete celulele moarte si calmeaza iritatiile pielii.
Efectul mastii este o piele fina, catifelata, perfect hidratata.

De Ziua Indragostitilor, Dermaglin are o propunere care te va ajuta sa ii arati partenerului tau cat de mult tii la el/ea. Achizitioneaza un tratament intreg pentru jumatatea ta, adica 4 masti cu argila verde cambriana, si vei putea sa iti alegi GRATUIT o masca pentru tine. Asa puteti organiza ziua voastra de rasfat impreuna! Pret 4+1 GRATUIT: 55 lei. Promotia Dermaglin este valabila pe www.edermaglin.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod