Horoscop 18 noiembrie: Cu puțin noroc, Săgetătorul și-ar putea cunoaște, în sfârșit, jumătatea!

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Nu o duci prea bine din punct de vedere amoros, dar în această perioadă a vieții tale, nu ești deloc preocupat/ă de acest aspect. Continuă să lupți pentru obiectivele tale și cu timpul, totul va reveni la normal!

Taur


Dacă simți că nimeni nu te mai ascultă în cadrul familiei, e momentul să iei atitudine! Altfel spus, nu te sfii să mai ridici tonul din când în când, ba chiar să mai aplici unele pedepse! Altfel, s-ar putea că poziția ta să nu mai fie deloc autoritară!

Gemeni


Înarmează-te cu multă răbdare pentru că această zi va fi foarte obositoare pentru tine! Indiferent dacă ți-ai propus sau nu, cert e că o să primești sarcini noi și dificile și îți vei bate capul ca să găsești cele mai bune soluții.
Din fericire, unii dintre colegii tăi vor fi dornici să te ajute!


Rac


Dacă nu ți-ai revenit complet după boală, nu trebuie să te încumeți la exerciții fizice complexe! Urmează sfaturile medicului tău dacă nu vrei să revii la spital! Pentru tine, trecerea timpului chiar reprezintă un avantaj pentru că îți va oferi ocazia să te vindeci!

Leu


Ești extrem de ascultător față de șefi și, din această cauză, colegii au început să te privească cu alți ochi. Alege cu grijă de partea cui vrei să fii: a angajaților sau a angajatorului? Dacă ești indecis/ă, cel mai bine e să încerci să împaci ambele tabere!

Fecioară


Ai o situațiă financiară instabilă în această perioadă și, colac peste pupăză, tocmai azi se va găsi un prieten să îți ceară un împrumut! Nu te grăbi încă să îl refuzi! Cine știe, poate pe seară vei primi un cadou valoros care va contribui la redresarea ta!

Balanță


Ești concentrat/ă doar pe problemele de la job și, din această cauză, nu te poți bucura de evenimentele importante din viața rudelor.
Fă o schimbare chiar acum pentru că, altfel, vei trăi viață fără să te bucuri efectiv de ea!


Scorpion


De când nu ți-ai mai surprins partenerul? Acum e momentul ideal să îi faci un cadou (oricât de mic)! Simplul gest că te-ai gândit la el, va însemna enorm și s-ar putea chiar să vă revigoreze relația!

Săgetător


Nu crezi că petreci prea mult timp vizionând seriale ori filme interminabile? E momentul să ieși mai des din casă și să începi să explorezi lumea! Cu puțin noroc, poate că îți vei găsi în sfârșit jumătatea!

Capricorn


Deși stai prost cu banii, astăzi o să te confrunți cu o altă cheltuială neprevăzută. Dacă e vorba de sănătatea ta sau a cuiva drag, nu trebuie să faci compromisuri! Mai bine nu faci deloc economii decât să te zgârcești atunci când vine vorba de lucrurile cu adevărat importante!

Vărsător


Te simți cumva exclus/ă din colectivul de la locul de muncă? Decât să dai vina pe ceilalți, nu crezi că e mai bine să îți recunoști greșeala și să fii mai asumat/ă? Dacă îți vei îndrepta comportamentul, o să constați că și ceilalți se poartă altfel cu tine!

Pești


Fii cu mai multă băgare de seamă astăzi pentru că există un risc foarte mare să te accidentezi! Dacă nu te concentrezi atunci când lucrezi cu obiecte ascuțite, să nu te surprindă atunci când te vei alege cu tăieturi! Precauția este cuvântul de ordine al zilei! 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod