Horoscop 17 noiembrie: Taurul începe cea mai bună perioadă a lui pe plan sentimental

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Ziua aceasta va începe foarte bine pentru tine și, dacă vei reuși să îți distribui corespunzător energia, vei reuși să obții multe lucruri frumoase. Dacă pe seară nu o să ai parte de același deznodământ, nu trebuie să fii supărat/ă, nu le poți avea pe toate mereu!

Taur


Traversezi o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental. Cu toate acestea, nu te simți împlinit/ă complet, mai ales din cauza problemelor financiare. Încearcă să te axezi și pe alte planuri ale vieții tale, nu doar pe nevoile partenerului tău!

Gemeni


Ești la cuțite cu un coleg și, dacă nu vei reuși să treci peste acest impediment, astăzi o să vă certați și mai rău.
Spre surprinderea ta, șefii nu îți vor ține partea, iar asta îți va lăsa un gust amar. De acum înainte, să renunți la așteptări și să te bazezi doar pe tine!


Rac


Dacă petreci foarte mult timp la locul de muncă, e firesc să ai parte de reproșuri din partea familiei. Încearcă să îți iei mai în serios rolul de părinte și să te implici mai mult! Altfel, o să ratezi cele mai importante momente din viața rudelor tale și nu te vei simți deloc împlinit/ă!

Leu


Dacă de-abia ți-ai revenit după o intervenție medicală, trebuie să nu îți forțezi organismul și să ai foarte multă răbdare! Chiar dacă vei fi tentat/ă să participi la întâlniri distractive ori să participi la city-break-uri, nu este încă momentul pentru așa ceva! Nu îți pierde cumpătul, va veni și vremea ta!

Fecioară


Ai o situație excelentă, mai ales din punct de vedere financiar.
Dacă nici acum nu îți ajuți semenii aflați la nevoie, e clar că nu o vei face niciodată! Lasă-te inundat/ă doar de gânduri frumoase și ignoră orice sentiment negativ vei avea!


Balanță


Astăzi, o să ai un motiv în plus de petrecere a timpului liber în compania prietenilor. Dacă ai suficient spațiu acasă, de ce nu îi inviți la tine? Sigur vor prefera să te viziteze decât să mergeți într-un pub în care nimeni nu se va simți în largul său!

Scorpion


Ești mult prea implicat/ă în problemele de la locul de muncă și, din această cauză, uiți să trăiești și să te bucuri de magia care se petrece lângă tine. Deschide larg ochii, respiră adânc și, pur și simplu, trăiește! Restul va veni de la sine!

Săgetător


Nu trebuie să exagerezi cu chibzuiala! Chiar dacă toate s-au scumpit în ultima perioadă, nu trebuie să te izolezi complet! Nu uita, dacă îți va fi greu să te redresezi la un moment dat, poți apela la prietenii tăi!

Capricorn


Urmează o perioadă foarte fericită pentru tine, mai ales din punct de vedere personal.
Totuși, bugetul tău e posibil să fie vitregit în această perioadă, din cauza unor decizii greșite luate în trecut. De aceea, e esențial să rămâi cu picioarele pe pământ!


Vărsător


Dacă nu vrei să fii exclus/ă din colectivul de la locul de muncă, trebuie să vorbești pe limba colegilor și de ce nu, să faci anumite compromisuri. Cu puțină răbdare, toate se vor așeza la locul lor și îți vei redobândi poziția socială!

Pești


În prima parte, o să fii puțin mai lejer/ă decât anticipasei. De aceea, ar trebui să profiți și să îți rezolvi până în prânz chestiunile mai importante. Apoi, din cauza presiunii la care vei fi supus/ă, s-ar putea să faci câteva greșeli majore.
Evită să iei decizii administrative importante, ori care te pot afecta din punct de vedere financiar!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod