Horoscop 16 noiembrie: Un eveniment neprevăzut îi va da viața peste cap Scorpionului

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Traversezi o perioadă foarte bună din toate punctele de vedere. Dacă te simți capabil/ă să treci la următorul nivel al relației de iubire, acum e momentul să acționezi! Iar la auzul veștii bune, rudele tale vor fi încântate!

Taur


Nu dispui de foarte mult timp liber și, din această cauză, multe dintre proiectele tale rămân cumva în așteptare. E esențial să înveți să prioritizezi și să îți separi complet cele două aspecte ale vieții tale. Altfel, nu vei obține mare lucru din punct de vedere personal, dar nici din punct de vedere profesional.

Gemeni


Nu te stresa prea mult în legătură cu job-ul! Chiar dacă, uneori, pare că situația este fără scăpare, de fapt, lucrurile nu stau deloc așa! În realitate, unul dintre superiorii tăi este mai fatalist decât ar trebui și pune mereu răul înainte.
Dă dovadă de mai multă maturitate decât el!


Rac


Ziua aceasta va fi destul de dificilă pentru tine. Dacă te vei simți cumva copleșit/ă de emoții, e firesc să ceri ajutor în altă parte. Ascultă-ți instinctul și cere sfaturi de la cei care au mai multă experiență decât tine!

Leu


În prima parte a zilei, există un risc ridicat să te accidentezi. Chiar dacă nu vei face nimic deosebit și vei încerca să te protejezi mai mult decât e cazul, tot s-ar putea să ajungi la spital ori la medicul de familie. Nu ignora zgârieturile și tăieturile superficiale pentru că acestea reprezintă o poartă de intrare în organism pentru bacterii!

Fecioară


Dacă te descurci mai greu din punct de vedere financiar, trebuie să apelezi la rudele și prietenii tăi! Oricât de avantajoase ar părea ofertele băncilor, tot îți vor percepe o dobânda iar dacă această e variabilă, s-ar putea să ai surprize destul de mari în viitor!

Balanță


O femeie mai în vârstă decât tine te va certa destul de serios, iar partea cu adevărat neplăcută e că o va face în public, de față cu prietenii tăi, fără absolut nicio jenă! Reacționează cu argumente și nu te lăsa călcat/ă în picioare pentru că nu meriți un astfel de comportament! Tirania trebuie să înceteze acum!

Scorpion


Un eveniment important te va scoate din zona de confort în această zi și te va forța să iei anumite decizii mai dure, într-un timp foarte scurt.
Totuși, nu vei lăsa pe nimeni cu ochii în soare iar faptul că încerci să împaci pe toată lumea, demonstrează că te-ai maturizat foarte mult.


Săgetător


Dacă nimeni nu îți cere părerea, nu te bagă acolo unde nu e locul tău! Orice vorba nelalocul ei, poate fi interpretată în defavoarea ta și poate reprezenta scânteia de la care pornește un scandal imens. E mult mai bine să fii rezervat/a!

Capricorn


Trebuie să ai mai multă grijă de tine și să nu mai pierzi nopțile aiurea! Altfel, oboseala acumulată îți va pune capac într-un sfârșit! Ca să te revigorezi rapid, de ce nu încerci un smoothie?

Vărsător


Astăzi, vei resimți din nou lipsa acută a banilor.
Totuși, nu trebuie să faci o mare dramă din asta pentru că situația nu va persista la infinit. Esențial e să nu îți pierzi cumpătul odată cu banii!


Pești

 

De dimineață, vei participa la o ședință/discuție cu șefii extrem de productivă. Pentru întâia oară, te vei simți apreciat/ă și vei vedea că ideile tale chiar sunt luate în considerare. Ține-o tot așa! 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod