Horoscop 15 noiembrie: Capricornul primește vestea de care se temea

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Această zi va fi destul de dificilă pentru tine, mai ales dacă lucrezi mai dezorganizat și depinzi foarte mult de alte persoane. Încearcă să fii puțin mai ordonat/ă și să faci treburile la timpul lor! Știi ce se spune: orice amânare nu face decât să ne sporească nefericirea!

Taur


Sunt mari șanse ca astăzi să te cerți destul de serios cu o rudă foarte apropiată. Dacă e vorba de părinții ori de copiii tăi, trebuie să faci un pas înapoi și să arăți că ești puțin mai matur/ă! Nu te lasă orbit/ă de orgoliu, trebuie să treci totul prin filtrul gândirii tale și să acționezi!

Gemeni


Din punct de vedere emoțional, această zi va fi o zi extrem de complicată pentru tine.
S-ar putea să ai parte de surprize importante din partea jumătății tale, așa că fii foarte atent/ă! Dacă cineva îți va cere să faci un lucru aflat la limita legalității, nu te grăbi să ii faci pe plac!


Rac


Dacă starea ta de sănătate lasă de dorit în această perioadă, cel mai înțelept lucru pe care îl poți face este să te protejezi! Învață să îți acorzi mai mult timp și, din când în când, să te mai și răsfeți! Pe lângă repausul fizic, organismul tău are nevoie și de un confort psihic!

Leu


O discuție contradictorie purtată cu un amic te va lasă ușor descumpănit/ă astăzi. Nu încerca să te impui cu orice preț! E mai bine să lași timpul să curgă și să decidă cine a avut dreptate dintre voi doi!

Fecioară


Te simți mai obosit/ă decât de obicei astăzi și, din această cauză, nu vei da deloc randament la serviciu.
Din fericire, șefii te înțeleg perfect și știu când să o lase mai moale cu tine. Totuși, nu face din acest comportament o obișnuință, pentru că nimeni nu e dispus să te înlocuiască la infinit!


Balanță


Problemele tale financiare par de domeniul trecutului, dar asta nu înseamnă că trebuie să te relaxezi complet. Din contra, încearcă să îți păstrezi vigilența și să îți educi copiii în același spirit! Cu puțin noroc, și ei vor avea parte de același succes ca și tine!

Scorpion


Din cauza rapidității cu care lucrezi, s-ar putea ca astăzi să faci o greșeală destul de serioasă la job. Dacă într-adevăr așa vor sta lucrurile, asumă-ți eroarea și ține fruntea sus! Nu încerca să dai vina pe altcineva pentru că, făcând asta, vei reuși doar să te faci de râs și mai mult!

Săgetător


Simți că o parte din colegii tăi și-ar dori să te excludă de la anumite activități? Atunci fă tot ce poți ca să fii acolo! Nu te lăsa intimidat/ă de acțiunile concertate ale câtorva persoane! E dreptul tău și trebuie să lupți pentru el!

Capricorn


În prima jumătate a acestei zile o să primești acea veste nefericită de care te tot temeai.
Totuși, acum vei fi împăcat/ă pentru că știi ce va urma. Chiar dacă îți e greu, gândește-te că ceilalți suferă și mai mult decât tine, așa că încearcă să îi sprijini!


Vărsător


Poate că nu ești complet pregătit/ă pentru ce va urma, dar dacă ai știi totul dinainte, ar dispărea elementul-surpriză! Bucură-te în ritmul tău de ceea ce îți oferă viața și nu permite nimănui să te perturbe!

Pești


Nu crezi că ai cheltuit prea mult în ultima perioadă? Nu numai că nu mai reușești să pui nimic deoparte lună de lună, ci de-abia reziști până la următorul salariu! Ceva trebuie să se schimbe rapid în familia ta! Discută cu partenerul despre acest subiect! 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod