Horoscop 16 septembrie: Energia zilei este în favoarea Vărsătorului!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

Berbec

 

Menținerea emoțiilor în echilibru va fi cheia unei zile de succes. Nu te lăsa condus/a de o situație iluzorie care ți-ar putea face mintea să o ia razna. Menține controlul în orice moment. Acest lucru poate fi mai ușor de spus decât de făcut. Ia o pauză și limpezește-ți mintea!

 

Taur

 

S-ar putea să simți că te lovești de un zid de cărămidă la fiecare pas, mai ales când vine vorba de sentimente și emoții. Intensitatea zilei te face să te simți ca și cum ai fi într-o oală sub presiune. Realizează că o mare parte a dramei este mai mult o născocire a imaginației tale decât a realității. Înlătură norii și vei ajunge la miezul problemei.

 

Gemeni

 

Bucură-te de ziua de astăzi, concentrându-te pe aspectele pozitive ale vieții tale și lucrează pentru a extinde aceste energii. Există o mulțime de oportunități deschise în acest moment.

Cheia pentru a profita de ele este să rămâi aproape de lucrurile care îți aduc cu adevărat cea mai mare fericire. Detaliile se vor rezolva de la sine, aproape fără efort. Ai încredere că vei reuși și chiar vei reuși!

 

Rac

 

Asigura-te că dormi suficient, deoarece s-ar putea să pari amețit/ă și mintea ta să fie puțin tulbure astăzi. Încearcă să nu lași asta să te împiedice să-ți duci munca la bun sfârșit. Este posibil ca mare parte din ceea ce percepi să nu se coreleze exact cu realitatea și să ai o dorința puternică de a evada într-o lume fantastică. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ!

 

Leu

 

S-ar putea să existe un domeniu al vieții tale care pare complet fantezist acum. Problemele legate de acesta au devenit puțin neclare. Este posibil să nu mai fii sigur/ă de realitatea situației. Sentimentele tale sunt deosebit de intense și, de asemenea, vor părea puțin întunecate.

Încearcă să rămâi echilibrat/ă și să obții o nouă perspectivă asupra situației.

 

Fecioară

 

Trăiești într-o fantezie de ceva vreme, dar astăzi vei lua o pauză de la această lume a visurilor. Revenirea la realitatea poate fi dificilă. Fii cât se poate de stăpân/ă pe tine, pentru a putea înfrunta și părțile mai puțin plăcute ale vieții!

 

Balanță

 

Vei fi într-o dispoziție iubitoare și jovială astăzi, așadar ar trebui să-ți faci timp să te bucuri de asta cu prietenii, dacă este posibil. Singurul avertisment al zilei este că sentimentele tale pot fi puțin tulburi. Este posibil să nu ai cea mai exactă impresie despre o situație. Ai putea simți că oamenii au o impresie greșită despre tine, dar nu trebuie să fii nesigur/ă. Ai încredere în tine și preia conducerea!

 

Scorpion

 

S-ar putea să ai o paranoia ciudată că oamenii sunt gata să te atace, dar nu lăsa acest sentiment să te paralizeze.

Realitatea situației este mult diferită de cea pe care o percep emoțiile tale sensibile. Evită tendința de a cădea și mai mult în fantezie.

 

Săgetător

 

Imaginația te se dezlănțuie astăzi. Păstrează un anumit control asupra sentimentelor tale, altfel ele ar putea pune stăpânire pe tine. Te-ai putea trezi într-un nor de confuzie până după-amiază. Evită acest lucru fiind cât mai cu picioarele pe pământ pe tot parcursul zilei. Asigură-te că acțiunile tale rezultă dintr-un echilibru egal între gândire și emoție.

 

Capricorn

 

Ziua de astăzi va fi confuză. Pe de o parte, s-ar putea să ai un sentiment egoist, care necesită atenția celorlalți, pe de altă parte poți simți nevoia de a-i ajuta pe ceilalți și de a reuni oamenii cu gânduri similare. Echilibrul este cheia, depune eforturi pentru a-ți calma emoțiile fluctuante.

 

Vărsător

 

Te vei bucura de o zi plină de interacțiuni prietenoase.

Energia zilei este în favoarea ta, deși poate că nu pare. Sentimentele tale pot deveni tulburi și ar putea părea că oamenii sunt împotriva ta. Deși acest lucru poate fi adevărat într-o oarecare măsură, realizează că o mare parte din această paranoia provine mai mult din nesiguranța ta emoțională decât din complotul altora contra ta.

 

Pești

 

Cere ajutor dacă ai nevoie. Natura ta este să-i slujești pe alții, dar pentru a menține acea energie, asigură-te că ai grijă și de tine. În ceea ce privește munca, ai grijă să nu muști mai mult decât poți mesteca. Deleagă sarcini altora. Răsfață-te pe seară cu o baie fierbinte și o masă bună. 

Citește și Horoscopul lunii Septembrie și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru prima lună de toamnă! Vezi AICI detaliile.   

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod