Horoscopul de weekend: Racul trebuie să lase totul și să se concentreze pe sentimente

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele!

 

Berbec

 

În acest weekend s-ar putea să vrei să stai doar pe canapea. E în regulă, nu te ridica dacă nu vrei. Probabil că ar fi mai bine să stai aproape de casă și să te bucuri de un film bun. Dacă oamenii te întreabă ce mai faci, fii sincer/ă. Unii vor putea vedea prin tine, așa că nu încerca să-ți ascunzi sentimentele. Aceste zile sunt numai bune pentru a spune cum te simți cu adevărat.

 

Taur

 

În sfârșit, lumea începe să vadă lucrurile în felul tău. Fii tu însuți în continuare, gândirea ta este clară și concentrată. Folosește-ți mintea pătrunzătoare pentru a îndeplini sarcini mentale. În aceste zile, oamenii își dau seama că nu ești chiar atât de nebun/ă pe cât credeau ei.

 

Gemeni

 

Oferă oamenilor șansa de a se apară.

Nu fi atât de grăbit/ă în acțiunile tale și fă-ți timp să te gândești bine. Weekendul acesta poate fi un moment bun pentru a-ți limpezi mintea. Sensibilitatea ta față de ceilalți este extraordinar de puternică.

 

Rac

 

Lasă deoparte afacerile în acest weekend și concentrează-te pe sentimentele tale. S-ar putea să fii puțin prea protector/oare cu sentimentele tale, iar acest lucru îți aduce pierderi. Inspiră adânc și intră în contact cu ceea ce crezi că e miezul problemei, deoarece gândirea ta este cât se poate de clară în aceste zile.

 

Leu

 

Sună sau scrie-i un mesaj unui prieten în acest weekend. Creierul tău poate simți că s-a blocat într-o rutină, lucru care poate fi remediat doar împărtășind aceste sentimente cu ceilalți. Repară o situație care te macină!

 

Fecioară

 

Lucrurile merg bine pentru tine în acest weekend, așa că bucură-te de orice lucru mic pe care ți-l oferă aceste două zile.

Intuiția ta este deosebit de puternică și ai o abilitate ciudată de a capta sentimentele altora. Grija ta față de alții va fi la mare căutare de către cei din jurul tău. Vor avea nevoie de un umăr sensibil pe care să se sprijine. Doar asigură-te că nu te pierzi pe tine în tot acest proces și păstrează puțină energie și pentru tine.

 

Balanță

 

Nehotărârea altora te-ar putea face să te simți frustrat/ă și blocat/ă în acest weekend. Nu trebuie să aștepți ca alții să se hotărască, poți acționa foarte bine de unul/una singur/ă. Fă ceea ce trebuie să faci, iar ceilalți te vor ajunge din urmă când sunt gata.

 

Scorpion

 

Poate fi mult mai ușor decât de obicei să-ți exprimi sentimentele în acest weekend. Dacă ai ceva în minte de ceva vreme, acum este momentul să spui asta.

Vei putea să ilustezi o imagine clară a adevăratelor tale sentimente. Exprimă-te cu încredere, astfel încât să nu pari neputincios/oasă sau nevoiaș/ă. Sensibilitatea ta este un dar pe care alții îl vor recunoaște și aprecia.

 

Săgetător

 

Oamenii pot exagera în acest weekend cu glumele lor ridicole, chiar dacă sunt politicoși. Nu te chinui să înțelegi lucrurile care par confuze acum, revino asupra lor în câteva zile și totul se va desfășura cum trebuie.

 

Capricorn

 

Intuiția ta este foarte intensă în acest weekend. Unii oameni se pot scufunda într-o mlaștina, dar tu ești pluta de salvare de care se pot agață. Claritatea ta mentală extraordinară va fi neprețuită pe tot parcursul acestor zile.

 

Vărsător

 

S-ar putea ca starea ta de spirit să nu fie una grozavă în acest weekend și nu îți va plăcea deloc.

De ce toată lumea este atât de serioasă? Indiferent de motiv, nu este vina ta. Sentimentele care s-au acumulat probabil vor ieși la suprafață acum, la fel ca un vulcan care izbucnește.

 

Pești

 

Bucură-te de micile plăceri ale vieții în acest weekend fară să ai remușcări. Vina este inutilă. Exprimă-ți sentimentele, dar nu zăbovi prea mult asupra lor. Sensibilitatea ta este acută, așa că pune-ți scutul psihic. S-ar putea să captezi energia celorlalți și nu e mereu benefică.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod