Horoscop 16 ianuarie: Taurul nu trebuie să pună nimic la suflet

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astăzi vei avea tendința de a fi prea șef, prea dur cu cei din jurul tău. Încearcă să nu jignești pe nimeni, deoarece nu ai acest drept și ai putea strica iremediabil lucrurile. La locul de muncă, trebuie să-ți duci planurile, sarcinile și proiectele la bun sfârșit, și nu vei putea de unul/una singur/ă.

Taur


Ziua de astăzi va fi plină de amărăciune și rea voință din partea celor din jurul tău, mai ales la locul de muncă. Nu pune la suflet nimic și continuă-ți treaba fără să te lași întrerupt/ă. În dragoste, îți merge bine și acest lucru îți da putere.

Gemeni


Nu te amesteca în treburile altora astăzi, căci nu o vor lua cu bunătate.
Adoptă calea de mijloc, astrele te sfătuiesc să îți ții în frâu eroismul și îndrăzneala. Cel mai bine este să intervii doar dacă ți se cere sfatul sau ajutorul în vreun fel.


Rac


Îți vei dori o schimbare în rutina ta zilnică astăzi. Probabil te-ai săturat să faci aceleași lucruri zi de zi și ești în căutarea unei schimbări răcoritoare. Trebuie să-ți folosești creativitatea!

Leu


Mândria și încrederea de sine te vor ajuta să excelezi în orice vei face astăzi. Cei din jurul tău te vor lauda. Spre seară, îți vei cumpără haine noi și alte bunuri pe care ți le dorești de mult timp, le meriți!

Fecioară


Astăzi va fi o zi plăcută, plină de surprize și schimbări neprevăzute.
S-ar putea să mergi într-o călătorie lungă cu iubitul/iubita. Călătoria va fi interesantă și îți va calma nervii. Una peste alta, este o zi optimistă și fericită.


Balanță


Astăzi te vei distra de minune în familie. De asemenea, vei putea organiza o petrecere pentru cineva foarte drag. Nu este exclusă nici o excursie scurtă într-un loc religios, care îți va linișți mintea și îți va îmbunătăți ideile.

Scorpion


Al șaselea simț ar putea face minuni astăzi. Ai încredere în instinctele tale și acționează în consecință. Lucrează cu entuziasm și dedicare. Când presiunea muncii crește asupra ta, ia o pauză și relaxează-te cu ajutorul muzicii.

Săgetător


Este timpul pentru niște distracție.
Filme, ieșiri în oraș și jocuri de societate alături de prieteni, doar asta ai în cap. Dacă ai un/o iubit/iubită, petrece timp de calitate alături de acesta/această.


Capricorn


Faptele vorbesc mai tare decât vorbele. Eforturile tale sincere și intențiile oneste îi vor motiva și pe alții să dea tot ce au mai bun. Vei fi ca un prieten, filozof și ghid pentru ei. Oamenii te vor urma.

Vărsător


Astăzi, vei lua drumul spre spiritualitate și vei uita de materialism. Vei vizita biserici și alte locuri cu o încărcătură asemănătoare pentru a găsi răspunsuri la unele dintre întrebările tale. Cu toate acestea, va dura ceva timp pentru a obține ceea ce îți dorești.

Pești


Nu pune totul la inimă astăzi, unele lucruri sunt inutile și te vor încarcă cu amărăciune.
Aceasta este o practică bună și una care ar trebui urmată. Deși nu vei fi în stare să tolerezi nicio nedreptate, vei putea să-i ierți pe cei care ți-au greșit și, astfel, te vei putea abține de la a alimenta în continuare focurile dușmăniei.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod