Renumitul bucătar Gordon Ramsay s-a dat de gol că va deveni tată pentru a șasea oară

Faimosul bucătar international Gordon Ramsay, în vârstă de 56 de ani, care are deja cinci copii cu soția Tana, în vârstă de 48 de ani, pare că a dezvăluit, recent, din greșeală, că un alt membru al clanului Ramsay va veni curând pe lume.
În timp ce era invitat la radioul Heart, la emisiunea lui Jamie Theakston, moderatorul l-a rugat să spună câți copii are.
Gordon a răspuns: „Ultima dată când m-am uitat, erau cinci, dar încă unul este pe drum!”
 
Co-prezentatoarea emisiunii, Amanda Holden, a scăpat, uluită, un „Ce?” sincer surprins. La care Gordon a spus: „Serios!”
Gazdele emisiunii, disperate după amănunte, l-au împins pe Gordon să facă, mai departe, dezvăluiri.
 

 
Tanei nu i se mai potrivesc blugii

 
 
Renumitul chef a răspuns timid: „Blugii Tanei nu i se mai potrivesc...”.
Amanda și-a continuat întrebarea: „Pentru că a fost Crăciun sau este vorba despre un copil?”
 
Gordon a continuat să fie evaziv și a răspuns, tachinând: „Știi ce? Nu știu încă! Voi verifica de două ori când mă întorc. Mă duc la Boots, iar la întoarcere de aici voi verifica de două ori”.

 
Gordon, iritat că este confundat cu bunicul fiului său cel mic

 
 
Jamie a continuat: „Tocmai ai dezvăluit, din neatenție, ceva ce nu trebuia să spui?” la care Gordon a răspuns: „Tana și-ar dori încă un copil și eu sunt de genul „nu, nu, nu”, este deja destul de greu când îl duc pe Oscar la școală...
„Hei, cum îl cheamă bunicul tău?”.
 
Gordon Ramsay şi Tana sunt căsătoriţi din 1996 și au (până acum) cinci copii: Megan (25 de ani), Holly (23 de ani), Jack (23 de ani), Tilly (21 de ani) și Oscar (4 ani).
 
Foto: HEPTA. Facebook 

11 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod