Horoscop 15 mai: Berbecul ar trebui să facă un pas înapoi în dragoste. Racul nu trebuie să se umilească

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dragostea îți îngreunează viața? Ar putea fi timpul să faci un pas înapoi față de orice și oricine și să te concentrezi asupra ta. Dacă te simți nefericit/ă, ieși din zona de confort și fă o schimbare majoră astăzi!

Taur


Ziua de astăzi ar putea fi despre spontaneitate. Așadar, lasă-te purtat/ă de val și spune da provocărilor care îți apar în cale. Vei constata apoi că ești mai fericit/ă când nu planifici totul.

Gemeni


Norocul vine și pleacă, nu te baza pe nimeni altcineva decât pe tine astăzi. Când vine vorba de bani, s-ar putea să fii tentat/ă să-ți faci planuri nerealiste și să fii dezamăgit/ă.
Gândește preventiv și rațional.


Rac


Negocierile vor fi dificile săptămâna aceasta, în special astăzi. Nu uita care îți este valoarea și nu te umili doar pentru a obține ceva minuscul. Meriți mai mult și vei avea mai mult cu tehnica potrivită.

Leu


Schimbă-ți rutina pentru a-ți recăpăta sentimentul de satisfacție și realizare. Micile schimbări pot face o mare diferență pe termen lung. În ceea ce privește psihicul tău, concentrează-te pe bine și nu pe rău!

Fecioară


Astrele îți trimit energie bună astăzi, te vei simți sexy și cochet/ă.
Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei simți că legătura cu persoana de lângă tine este mai puternică decât oricând.


Balanță


Dacă ai făcut lucruri bune, atunci karma are grijă de tine astăzi, în special în ceea ce privește banii. Ți se rezervă o mulțime de lucruri grozave. Oamenii îți vor simți energia bună și vot veni la tine pentru sfaturi și voie bună.

Scorpion


Dacă job-ul tău are de-a face cu munca fizică, astăzi te vei confrunta cu unele dureri în partea inferioară a spatelui. Analgezicele vor ajuta, dar un masaj corect te va ajuta și mai mult.

Săgetător


Din punct de vedere emoțional, astăzi te vei simți împlinit/ă și mulțumit/ă.
Atât timp cât îți exprimi în mod deschis sentimentele și nevoile, totul va fi bine atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău.


Capricorn


Onestitatea este cea mai bună politică. Dacă există ceva ce ai ascuns față de partenerul/a de viață, acum este momentul să spui tot adevărul. Dacă ești singur/ă, poți găsi dragostea într-o persoană extrem de amuzantă.

Vărsător


Ziua de astăzi îți va aduce un câștig financiar minor, însă extrem de util. La locul de muncă vei avea o zi foarte încărcată. Asigură-te că nu te suprasoliciți din dorința de a termina totul.

Pești


Sistemul tău imunitar este destul de slăbit.
Prin urmare, astăzi vei fi mai predispus/ă la boli. Fă tot ce poți pentru a te proteja. Pe partea emoțională, oamenii nu îți vor înțelege întotdeauna sentimentele și intențiile. Nu lăsa resentimentele să se dezvolte în tine.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod