Horoscopul de weekend: Săgetătorul va întoarce capete, Berbecul are parte de surprize

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

 

Berbec


În acest weekend, vor apărea călătorii surpriză pe distanțe lungi. Momentele alături de partener/ă sunt marile bucurii ale vieții tale. Bucură-te de fiecare minut petrecut împreună în aceste două zile relaxante.

Taur


Călătorește numai dacă trebuie în acest weekend. Și atunci, fii cu ochii pe bunurile tale. Nu lăsa pe nimeni să te înșele sau manipuleze, protejează-te cât de mult poți de persoanele negative din jurul tău.

Gemeni


Te-ai săturat de rutină? Du-te undeva pentru o schimbare de peisaj în acest weekend. Fii curajos/oasă și vezi cum ți se schimbă norocul.
Dacă ești singur/ă, sunt mari șanse să nu mai fii.

Rac


Înscrie-te la un curs inedit sau învață cum să gătești un nou fel de mâncare în acest weekend. Varietatea este condimentul vieții, până la urmă. Viața nu va fi întotdeauna ușoară, însă merită să privești ce e mai bun din ea.

Leu


Energia din acest weekend te face să simți îndoieli cu privire la relația ta sentimentală. Din anumite motive, te vei gândi la o persoană pe care ai iubit-o în trecut. Acest lucru este valabil și dacă ești singur/ă.

Fecioară


Dacă mergi către o destinație îndepăratată în acest weekend, asigură-te că ai totul pus la punct, în special documentele importante.
Pe de altă parte, cineva cu care te vei întâlni într-una din aceste zile îți va oferi niște bani.

Balanță


Nu te forța prea tare cu munca, mai ales pentru că este weekend. Stresul îți poate afecta sănătatea și nu vei vrea ca acest lucru să se întâmple. Ieși în oraș, dar și dormi mai mult, deoarece somnul este foarte important și nu obții suficient.

Scorpion


Totul merge bine. Ești incredibil de inteligent/ă și în acest weekend vei avea ocazia să arăți asta multor oameni. Încearcă să faci voluntariat, deoarece acum timpul îți permite și nu vei mai putea altădată.

Săgetător


Dacă ești singur/ă, în acest weekend vei întoarce multe capete.
Arăți incredibil și emani încredere, iar acest lucru este foarte atrăgător pentru sexul opus care a pornit la vânătoare. De asemenea, inteligența ta va atrage o mulțime de oameni.

Capricorn


Dacă intenționezi să călătorești în acest weekend sau în curând, asigură-te că stai bine cu sănătatea. Nu porni la drum dacă te simți puțin rău, deoarece e posibil ca în locul unde vei ajunge să nu dispui de asistență medicală necesară.

Vărsător


Fii inteligent/ă în privința banilor tăi și nu face investiții mari în acest weekend, mai ales dacă e nevoie să iei un împrumut pentru asta.
Acceptă o nouă oportunitate profesională pentru că te va aduce cu un pas mai aproape de succes.

Pești


Alimentele care conțin mult zahăr îți pot face rău la stomac, așa că evită să le consumi în acest weekend. Dacă trebuie să participi la o petrecere sau la un eveniment de familie, refuză elegant desertul.

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod