Horoscop 12 mai: Fecioara se întoarce la o dragoste din trecut, Leii s-ar putea simți copleșiți

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Încet, dar sigur, acesta este principiul după care te ghidezi în dragoste. Astăzi, te simți din ce în ce mai sigur/ă că partenerul tău actual este cel mai potrivit pentru tine. Ei bine, ce mai aștepți? Fă că magia să se întâmple! Dacă ești singur/ă, te simți bine așa.

Taur


Există un lucru cu care ai întotdeauna o problemă și acela este să îți faci bagajele. Odată ce înveți să o faci, călătoriile tale se vor schimba pentru totdeauna. Astăzi vei fi nevoit/ă să faci primul pas către asta.

Gemeni


Astăzi vei avea noroc când vine vorba de bani. Așteaptă-te la un câștig mic, dar foarte util.
În ceea ce privește cariera, nu înceta niciodată să crezi în tine. Ai o viziune, o idee, acum trebuie doar să-ți dai seama cum să o pui în practică. Acordă-ți timp să înveți și să evoluezi.


Rac


Uneori poți fi o persoană oarecum ipohondră, ceea ce nu este întotdeauna un lucru rău. Cu toate acestea, căutarea pe Google a simptomelor poate duce la tot felul de rezultate. Ai încredere în medicii tăi.

Leu


Din punct de vedere emoțional, gestionezi totul destul de bine, dar stresul de la serviciu e cel care te afectează cel mai mult. Astăzi te-ai putea simți copleșit/ă, mai ales dacă ai copii și mult de lucru.

Fecioară


Astăzi ai putea avea de-a face cu un fost partener sau cu o relație mai veche care afectează relația ta actuală.
Dacă ești singur/ă, acesta nu este un moment bun pentru a te întoarce la o dragoste din trecut, nu uita că te-ai despărțit dintr-un motiv.


Balanță


Ziua de astăzi este bună pentru negocieri, dar și pentru călătorii în scop personal. E posibil ca un prieten să aibă nevoie de ajutorul și prezența ta. Fă-ți timp pentru lucrurile importante din viață.

Scorpion


Astăzi ai putea fi mai sensibil/ă decât de obicei, fapt pentru care vei dramatiza oarecum unele lucruri și situații. Spune-ți punctul de vedere, însă fă-o fără lacrimi, nervi sau ton plângăcios.

Săgetător


Dacă ești implicat/ă într-o relație, astăzi ar trebui să încerci ceva ce nu ai mai făcut de ceva vreme sau nu ai făcut niciodată cu partenerul/a de viață.
Asigură-te că îți menții relația interesantă!


Capricorn


Atunci când călătorești, fă-ți întotdeauna o asigurare medicală. Mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău. În ceea ce privește banii, ziua de astăzi va fi norocoasă atunci când vine vorba de investiții și negocieri.

Vărsător


Așteaptă-te astăzi la un bonus financiar binemeritat. Din fire, ești o persoană foarte sârguincioasă și acum te vei simți foarte bine să vezi că toată munca ta asiduă chiar merită. Redu consumul de cafea și nu mânca prea multe dulciuri!

Pești


Cineva din familia ta are nevoie de ajutorul tău astăzi.
S-ar putea să nu îi poți rezolva problemele, dar măcar îl poți asculta. Și tu ai vrea să ai pe cineva lângă tine dacă ai fi în situația lui.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod