Horoscop 13 martie. Bârfa îi poate crea probleme Racului

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

Această zi va fi, probabil, plină de aventuri. Se pare o persoană din trecutul tău reapare în peisaj și îți viață peste cap. Cu toate acestea, s-ar putea îți placă ceea ce se întâmplă.

Taur

Ziua de astăzi va fi perfectă pentru a-ți linișți mintea și corpul. Ai nevoie de o pauză, așa prelungește-ți weekendul cu încă o zi, deoarece este timpul te odihneșți. Ia-ți o zi liberă și refuză politicos invitațiile de la anumite persoane care insistă te vadă.

Gemeni

Dacă weekendul a fost unul de succes, nu același lucru se poate spune și despre această zi de luni.
Toată liniștea din familie va fi spulberată din cauza unui străin care vine cu vești proaste.

Rac

Bârfa nu-și are locul în discuțiile tale din această zi. Încearcă nu te lași manipulat/ă de o persoană care odată te-a dezamăgit profund. În ceea ce privește banii, ai grijă pe ce îi cheltuieșți!

Leu

Ziua de astăzi va fi destul de reușită și asta doar datorită unei persoane care îți va face o vizită neașteptată. Astrele te sfătuiesc nu te stresezi prea mult pentru a o face se simtă confortabil, deoarece are nevoie doar de prezența ta.


Fecioară

Ziua de astăzi va fi benefică pentru tine și sănătatea ta dacă știi o gestionezi corect. -ți programul așa cum simți și nu-i lăsa pe alțîi te convingă faci ceea ce nu vrei.

Balanță

Astăzi vei primi veșți neașteptate. Din păcate, acestea nu vor fi bune și te vor încurcă destul de mult. Fii matur/ă, adună-te și vezi ce poți face pentru a rezolva problemele.

Scorpion

Încearcă te odihneșți mai mult astăzi și iei muncă încet. Ai fost destul de obosit/ă în ultima vreme și ai nevoie de o pauză pentru a-ți reveni.
Important este și ceea ce mănânci și, mai ales, când mănânci!

Săgetător

Ziua de astăzi este promițătoare, mai ales în ceea ce privește dragostea. Se pare partenerul de viață îți va face o surpriză de zile mari, una care nici prin cap nu îți trecea.

Capricorn

Prietenii te vor ajută treci peste o situație mai puțin plăcută astăzi. Pentru acest lucru fie posibil, trebuie fii dispus/ă îi lași să se apropie. De asemenea, dacă ai copii, aceștia îți vor ridica moralul și îți vor schimba starea de spirit.

Vărsător

Încearcă te gândeșți mai mult la relația în care ești implicatși la ce îți aduce aceasta.
Dacă ai devenit dependent/ă de partenerul/a de viață, pune-ți un semn de întrebare ceva nu este în regulă.

Pești

Ziua de astăzi va fi grea, deoarece nivelul tău de energie este foarte scăzut. Încearcă faci sarcinile simple și lași ce este mai important pentru când îți vei reveni. Dacă te apuci de ceva complicat, riști faci greșeli mari.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod