Horoscop 11 martie. Capricornul trebuie să aleagă între două persoane importante

Citește horoscopul pentru acest weekend și vezi ce te așteaptă în aceste două zile.
Berbec

Weekendul acesta va avea loc un eveniment special la care va trebui să participi negreșit. Vor fi două zile intense, dar pline de voie bună. Vei găsi echilibrul între distracție și munca de acasă.

Taur

Este timpul să nu mai fugi de problemele tale, să te ridici și să le înfrunți. Cei dragi se vor bucura în acest weekend de generozitatea ta materială. Cu toate acestea, există o persoană sau două care pot profită de ține, ai grijă!

Gemeni

Vei primi ajutor din partea rudelor și prietenilor tăi în acest weekend. Probabil este vorba despre organizarea unui eveniment sau a unei petreceri.
Dacă nu te ajungi cu banii, astrele te sfătuiesc să te descurci cu ceea ce ai, nu să te împrumuți.

Rac

Ai fost întotdeauna destul de prudent/ă atunci când vine vorba de banii câștigați cu greu, dar în acest weekend s-ar putea să fii zgârcit. Și, pe bună dreptate vei fi așa, deoarece ar putea apărea solicitări inutile.

Leu

Weekendul acesta vei uita complet de muncă, chiar dacă mai ai câte ceva de făcut. E ok să procedezi astfel, deoarece ai obosit și ai nevoie să îți reîncarci bateriile cât mai curând posibil. Acum este momentul, altfel vei ajunge la epuizare.

Fecioară

Vei încerca să îți organizezi programul astfel încât să poți profită la maximum de weekend.
Deși este ușor să faci planuri, implementarea și respectarea lor depinde de o multume de alți factori. Mare parte din ele îți va reuși.

Balanță

Vei deveni mai conștient/ă de sănătatea ta în acest weekend și vei acorda mai multă atenție alimentație tale. Vei petrece momente plăcute cu familia și vei întâlni pe cineva care te poate ajuta în carieră.

Scorpion

Un amestec amețitor de muncă și distracție este anunțat pentru acest weekend. Ziua muncești, seara petreci. Dacă ești despărțit/ă de curând, cineva îi va lua loc rapid fostului/fostei.

Săgetător

Vei lua deciziile corecte în acest weekend.
Cu toate acestea, te vei simți deprimat/ă din cauza unor probleme financiare cu care te confrunți. E momentul să îți schimbi stilul de viață și, chiar dacă va fi greu la început, trebuie să îți cobori standardele.

Capricorn

Nu te lasă condus de sentimente și nu acționa pe fond de sensibilitate. În acest weekend te vei simți într-o dilema, deoarece trebuie să alegi între două lucruri foarte bune sau două persoane foarte importante.

Vărsător

O persoană plină de viață va apărea în cercul tău de prieteni și te va da puțîn peste cap. Este posibil să te îndrăgostești, fie că ești singur/ă, fie implicat/ă într-o relație.
Poți risca să cazi în patima infidelității.

Pești

Familia și prietenii se vor bucură dacă îți vei face timp pentru a petrece câteva ore cu ei în acest weekend. În acest context, s-ar putea să afli o veste care nu îți va fi foarte pe plac, dar te vei vedea nevoit/ă să o accepți.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod