6 lucruri intime pe care nu ar trebui să i le spui iubitului tău

Fiecare relație iubitoare și de durată se bazează pe onestitate și deschidere. Dar asta nu înseamnă că trebuie să îi spui absolut totul partenerului.

Cuplurile ar trebui să fie întotdeauna gata să vorbească deschis despre sentimentele, îndoielile și temerile lor, pentru că numai așa relația lor poate să aibă succes.

Dar, uneori, prea multă sinceritate poate deteriora legătura dintre doi parteneri, așa că este indicat să păstrezi ceva secret față de partener.

Mai ales la începutul relației, există anumite lucruri despre care nici măcar partenerul nu trebuie să știe și pe care ar trebui să le păstrezi pentru tine.

Secretele tale profunde ar trebui păstrate pentru totdeauna, deoarece experții spun că pot fi cruciale pentru relația ta.

  • 6 lucruri intime pe care nu ar trebui să i le spui iubitului tău

 

 

O atracție inofensivă


Sinceritatea este cea mai bună, dar nu trebuie să-i spui partenerului tău toate gândurile care îți trec prin minte.

Dacă îți place un coleg de serviciu sau visezi la barista din cafeneaua ta preferată, nu înseamnă că trebuie să dezvălui acest lucru partenerului tău.

Este destul de normal să te simți ocazional atrasă de cineva care nu este partenerul tău.

Atât timp cât rămâi cu o pasiune inofensivă și nu interferează în niciun fel cu relația ta, ar trebui să o ții pentru tine.

Expunerea acestei atracții nu ar face decât să rănească sentimentele partenerului tău și să-l facă să se îngrijoreze inutil.

Defecte pe care nu le poți schimba


Nimeni nu este perfect și toți avem defecte și obiceiuri proaste care enervează pe cineva.

Este destul de normal să fii uneori deranjată de micile lucruri enervante și greșelile pe care le face partenerul tău când ești cu el.

Când petreci mult timp cu cineva, este posibil să observi câteva lucruri ciudate și potențial lipsite de compasiune despre acea persoană.

Partenerul tău te poate întrerupe adesea atunci când vorbești despre ceva serios. Poate chiar are respirație urât mirositoare dimineața.

Dar acestea nu sunt lucruri pe care trebuie să i le reproșezi neapărat partenerului tău.

Dacă partenerul tău are un defect care nu poate fi schimbat, atunci nu are rost să-l aduci în discuție.

Oricine ne poate deranja din când în când, chiar și oamenii pe care îi iubim.

Dar, în multe cazuri, nu merită să rănești sentimentele partenerului sau să începeți o ceartă criticându-i acțiunile.

Trebuie să-ți dai seama dacă onestitatea ta provoacă mai multe probleme decât este necesar și dacă ar fi mai bine să taci și să accepți aceste obiceiuri.

Sentimentele tale pentru fostul iubit


Majoritatea oamenilor au nevoie de ceva timp pentru a trece peste un fost, chiar dacă sunt într-o relație nouă.

Sentimentele au fost rănite și durerea este încă prea mare pentru a uita tot, brusc. Dar asta înseamnă că partenerul tău trebuie să știe despre asta?

Dacă crezi că partenerul tău poate fi deranjat să audă aceste lucruri, este mai bine să le păstrezi pentru tine dacă nu afectează direct relația ta actuală.

Potrivit psihologilor, este destul de normal să-ți fie dor de fostul partener sau de relația anterioară.

S-ar putea să te surprinzi comparând partenerul tău actual cu fostul tău.

De obicei, se întâmplă din cauza proceselor din mintea noastră, care includ trecutul nostru.

Acest lucru este normal și nu este ceva pentru care ar trebui să îți faci griji și de care să discuți cu partenerul tău actual.

Dar, dacă descoperi că încă îți iubești fostul și vrei să te impaci cu el, atunci ar trebui să vorbești deschis despre asta cu partenerul tău actual.

Îndoielile de la începutul relației


La începutul unei relații, uneori este destul de normal să fii sceptic cu privire la relație și să nu înțelegi pe deplin ce simți pentru partenerul tău.

Dar, psihologii spun că aceste îndoieli sunt trecătoare. Trebuie să îți acorzi suficient timp pentru a afla ce simți pentru partenerul tău și cum ar putea arăta viitorul vostru împreună.

Aceste îndoieli sau incertitudini din partea ta nu sunt ceva despre care partenerul tău trebuie neapărat să știe.

Dacă i-ai spune partenerului tău că nu ești sigură dacă ești îndrăgostită sau nu, i-ai răni sentimentele și ai rata șansa unei relații minunate.

Ce părere ai despre prietenii lui


Într-o lume perfectă, toată lumea s-ar înțelege bine, iar tu ai iubi și aprecia prietenii și membrii familiei partenerului tău.

Dar nu așa stau lucrurile în viață și, deși îți iubești partenerul mai mult decât orice și te înțelegi mereu bine cu el, s-ar putea să nu se întâmple același lucru cu cei dragi ai lui.

Dar nu trebuie neapărat să încredințezi aceste gânduri partenerului tău și să-i dezvălui sentimentele tale reale, pentru că asta l-ar putea răni sau l-ar putea îndepărta de tine.

Dacă pur și simplu nu-ți plac acești oameni, ar putea fi mai bine să ții pentru tine, să fii politicoasă și să petreci mai puțin timp cu ei.

Dar dacă situația se înrăutățește sau comportamentul celorlalți devine toxic, atunci cu siguranță ar trebui să faci ceva în privința asta și să vorbești despre asta deschis cu partenerul tău.

Când nu ești în totalitate de acord cu planurile sau obiectivele partenerului tău


Dacă ești într-o relație de dragoste și petreci fiecare minut liber cu partenerul tău, vei afla multe despre el și vei ști despre toate obiectivele și planurile sale de viață.

Cu siguranță vor fi unele lucruri pe care nu le înțelegi sau cu care nu poți fi de acord pentru că nu ți se par atât de importante sau interesante.

Deci, dacă nu ești de acord cu obiectivele sau planurile lui pe termen scurt, păstrează acest lucru pentru tine și nu-l împiedica să-și pună planurile în acțiune.

Sursă: zodiachelps
Foto: depositphotos

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod