Horoscop 12 octombrie: Balanța trebuie să-și asculte instinctul și să se bazeze pe intuiție. Nu va da greș!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

Berbec

 

La locul de muncă, atmosfera este mai tensionată decât de obicei. Cu toate acestea, nu trebuie să pui sentimentele înaintea rațiunii și să îți verși năduful pe colegii care au mai puțină experiență decât tine! E necesar să arăți că ești stăpân/a pe situație și că te-ai maturizat!

 

Taur

 

Unul dintre prietenii tăi traversează o perioadă mai dificilă, dar nu îndrăznește să îți ceară sprijinul. Nu mai ezită, fă tot ce îți stă în putință ca să îl ajuți pentru că, dacă tu ai fi avut nevoie, sigur la fel ar fi procedat și el!

 

Gemeni

 

Ziua va începe excelent pentru tine dar cu toate acestea, nu trebuie să te entuziasmezi prea mult.

Dacă nu ești atent/ă, situația se poate schimba oricând! Din fericire, încă te bucuri de sprijinul partenerului de viață. Ține-l aproape!

 

Rac

 

Te descurci excelent din punct de vedere financiar și, după o perioadă mai dificilă, poți în sfârșit să faci acea achiziție la care visai. Iar dacă vei observa că anumite persoane din jurul tău vor fi nemulțumite, pur și simplu, încearcă să le ignori!

 

Leu

 

Nu trebuie să te neglijezi! Chiar dacă ești mai prins/ă în ultima perioadă, ăsta nu-i motiv ca să nu mai mergi la coafor ori la un salon de înfrumusețare! Altfel, respectul de sine se va prăbuși, iar când se va întâmpla acest lucru, îți va fi din ce în ce mai greu să evoluezi.

 

Fecioară

 

O discuție contradictorie purtată cu un coleg ori cu un superior, te va afecta mai mult decât ai fi crezut.

Încearcă să separi cele două planuri ale vieții tale și să nu amâni rezolvarea lucrurilor, indiferent de gradul de dificultate al acestora!

 

Balanță

 

Ascultă-ți instinctul și bazează-te pe intuiție în această zi! Dacă vei fi pus/ă în fața unei situații mai dificile, trebuie să apelezi la informațiile pe care le-ai acumulat până acum. Experiența de viață îți va fi cel mai bun aliat.

 

Scorpion

 

Ești nerăbdător/nerăbdătoare să termini un proiect mai dificil. Totuși, nu trebuie să grăbești lucrurile pentru că, făcând asta, riști să faci greșeli greu de reparat. Cel mai înțelept e să lași timpul să curgă.

De cele mai multe ori, anumite probleme se rezolvă de la sine.

 

Săgetător

 

Ai grijă la alimentele pe care le consumi astăzi! Dacă știi că ești mai sensibil/ă, ar trebui să eviți fructele de mare ori preparatele negătite suficient! Nu e momentul să încerci lucruri noi acum!

 

Capricorn

 

Nu crezi că petreci prea mult timp în fața calculatorului? Orice ai crede, vederea îți este afectată și, dacă nu porți deja ochelari, sigur o să faci o vizită la oftalmolog!

 

Vărsător

 

Dacă nu ai suficienti bani ca să îți îndeplinești nici cele mai banale dorințe, trebuie să îți cauți un alt job ori să demarezi un nou proiect! Nu uita, norocul ține cu cei care își asumă riscuri!

 

Pești

 

Starea ta de sănătate nu este tocmai roz.

Dacă îți revii după o perioadă mai dificilă, nu trebuie să îți forțezi organismul spre recuperare. Ia-o mai treptat și fii mai relaxat/ă, cu trecerea timpului, lucrurile își vor reveni la normal! 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod