Horoscop 11 octombrie: Săgetătorul va descoperi că prea multă amabilitate strică!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

Berbec

 

Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru tine. Cu toate acestea, nu e cazul să te impacientezi ori să îi aduci noi reproșuri partenerului! Chiar dacă îți e greu să accepți asta, poate că problema e la tine.

 

Taur

 

S-ar putea să primești o veste mai tristă astăzi, legată de starea ta de sănătate ori a unui prieten. Dacă într-adevăr așa vor sta lucrurile, apelează la toate cunoștințele tale pentru a găsi cei mai buni medici specialiști! Banii nu trebuie să fie o problemă acum!

 

Gemeni

 

Vei începe ziua cu un tonus bun, dar pe parcurs o să primești vești care o să te stoarcă de energie.

Drept urmare, cel mai înțelept lucru pe care îl poți face este să îți programezi pentru prima parte a zilei cele mai importante sarcini de rezolvat!

 

Rac

 

Încearcă să te bucuri mai mult de ceea ce are de oferit viața! Dansează, cântă, aleargă sau, pur și simplu, fă orice activitate care te relaxează! O să constați că atunci când ai o energie bună, și lucrurile avansează mai frumos pentru tine!

 

Leu

 

Ești indecis/ă în legătură cu o achiziție pe care intenționezi să o faci? Mai bine aștepți o perioadă de timp ca să ai ocazia să mai obții câteva sfaturi! Pe seară, cineva îți va face o vizită surpriză, așa că cel mai înțelept ar fi să ai câteva prăjituri ori gustări pregătite!

 

Fecioară

 

Ești cu nervii întinși la maximum și, din această cauză, pare că orice ai spune ori face, va deranja o altă persoană.

Drept urmare, încearcă să fii cât mai rezervat/ă!

 

Balanță

 

În prima parte a zilei, o să interacționezi excelent cu un coleg ori vechi prieten. Cine știe, s-ar putea să descoperi că aveți în comun mai multe lucruri decât credeați. Cu puțin noroc, chiar o să puneți bazele unei colaborări foarte fructoase.

 

Scorpion

 

Astăzi te vei confrunta cu o mică problemă de sănătate care, lăsată netratată, îți poate pune bețe în roate. De aceea, cel mai înțelept e să mergi cât mai repede la farmacie și să urmezi indicațiile primite!

 

Săgetător

 

Ai fost mult prea amabil/ă la locul de muncă și, din această cauză, unii dintre colegii tăi au început să te cam ia peste picior.

Încearcă să îți gestionezi singur/ă sarcinile pe care le ai de rezolvat pentru că, altfel, vor începe să apară și reproșurile!

 

Capricorn

 

Traversezi o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar și, dacă nu o să faci economii serioase, cât de curând vei ajunge la fundul sacului! Dacă te încăpățânezi să iei singur/ă anumite decizii, să nu te surprindă dacă vei alege eronat!

 

Vărsător

 

Ai o zi foarte aglomerată și, din această cauză, uiți să lucrezi la cele mai importante proiecte. În consecință, șefii te vor apostrofa, sau chiar te vor sancționa. Pe viitor, trebuie să fii mai bine organizat/ă!

 

Pești

 

Ai nevoie de mai multă înțelegere din partea jumătății tale.

Discută sincer cu respectiva persoană și spune-i ceea ce simți. Dacă nu vă exteriorizați sentimentele, lucrurile nu au cum să evolueze!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod