Horoscop 2023. Cum stai cu dragostea anul acesta, în funcție de zodia ta

Citește Horoscop 2023! Descoperă cum vei sta cu dragostea în 2023 şi vezi ce poţi face pentru a o îmbunătăţi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele semnalează numeroase oportunități în dragoste în 2023, mai ales în prima jumătate a anului. Sunt semne bune pentru oricine intenționează să se căsătorească sau se gândește să facă o astfel de propunere. A doua jumătate a anului va aduce maturitate relațiilor. Singura precauție pe care Berbecul trebuie să o ia în considerare în acest timp este să evite să se lase influențat de cei din jur. Posibilitatea unei despărțiri sau a unei certuri bruște există dacă permiți altcuiva să intervină între tine și persoana iubită.

Tendința Berbecului de a domina pe plan amoros se intensifică în acest an. Cuplurile longevive pot avea conflicte aprige la începutul anului. Pentru a relaxa atmosfera, Berbecii trebuie să-și domolească latura dominantă și să se gândească mai degrabă la confortul celui/celei de lângă ei decât la propria persoană. Bunăvoința și înțelegerea reciprocă vor rezolva orice criză minoră sau majoră din viața ta amoroasă în acest an.

Dacă ești încă singur/ă, astrele prezic câteva vești bune pentru tine în 2023. Așteptarea ta se va încheia probabil în cea de-a doua jumătate a anului. Atunci, s-ar putea să găsești dragostea într-un vechi prieten și s-ar putea chiar să primești o cerere în căsătorie de la acea persoană. Totuși, trebuie să faci și tu unele eforturi pentru a-ți găsi sufletul pereche. De asemenea, asigură-te că știi ce vrei și ești sigur/ă pe alegerile tale dacă hotărăști să te implici într-o relație după luna aprilie.

În a doua jumătate a anului, astrele vor crea unele situații negative pentru a-ți testa relația. În tot acest timp, Berbecul trebuie să lase deoparte egoismul pentru a avea o viață amoroasă pașnică. Planificarea unei călătorii cu soțul/soția sau partenerul/a de viață în această perioadă va fi utilă pentru relația ta.

Dacă ai deja sentimente pentru cineva, nu-ți fie teamă să faci primul pas. Fii sincer/ă față de acea persoană cu care te vezi în viitor. În a doua jumătate a anului, găsirea iubirii ar fi mai dificilă, dar nu imposibilă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața amoroasă din 2023 nu va fi atât de confortabilă și ușoară pe cât ți-ai dori. La începutul anului, vor fi multe suișuri și coborâșuri în viața ta sentimentală.

Dacă ești în căutarea unui partener, primele luni ale anului nu vor fi favorabile pentru tine, dar lunile ulterioare te vor ajuta să-ți găsești un partener de viață pentru totdeauna. Pentru cei care se află deja într-o relație de lungă durată, va fi o perioadă dificilă în ceea ce privește dragostea. Există risc mare de despărțire.

Pentru toți va fi un început de an plin de obstacole și probleme în viața amoroasă și, de asemenea, vor întâmpina dificultăți în a le depăși complet. Va exista o oarecare ușurare pentru câteva luni la mijlocul anului și la sfârșitul acestuia, dar tot vor fi mici necazuri care te vor urmări și atunci. În restul anului, vei avea necazuri mari.

Infidelitatatea și despărțirea vor fi deosebit de dificile pentru tine, te vor doborî emoțional și îți vor face viața grea. Astrele te sfătuiesc să te înarmezi cu răbdare, deoarece va dura ceva timp până va trece această perioadă nefastă. Nu te gândi prea mult și nu te frustra deoarece, în cele din urmă, vei realiza că tot ce se întâmplă trebuia să se întâmple.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu multă armonie în relația ta, prima parte a anului va fi grozavă pentru tine. Te vei simți ușurat/ă de toate necazurile și suferințele pe care le-ai trăit. Cu toate acestea, horoscopul dragostei pentru 2023 prevestește că ar putea exista și unele neînțelegeri pe drumul tău.

Nu îți face griji și ascultă îndemnurile astrelor, care îți sugerează cu tărie să ai cel mai bun comportament posibil în relația ta și în preajma partenerului/ei pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru tine. În plus, horoscopul dragostei 2023 spune că Gemenii singuri vor trebui să fie foarte atenți în timp ce construiesc noi conexiuni și legături cu cineva, deoarece pot apărea obstacole diverse. Mai ales la final de 2023, trebuie să ai grijă la cuvintele tale dacă nu vrei să-ți irosești șansele cu persoana pe care o iubești.

De asemenea, se pot produce unele întârzieri în planurile și acțiunile de cuplu, însă nu vor exista daune asupra vieții amoroase în niciun fel. Astrele te vor menține pozitiv/ă și optimst/ă în cea mai mare parte a timpului. Mai mult decât atât, primele luni ale anului te vor ajuta, de asemenea, să dezvolți legături mai profunde și conexiuni mai bune cu cineva special.

Cu siguranță, există vești bune și pentru cei care încearcă să-și revină din vremuri grele în dragoste. Șansele de reconciliere sunt mari la finele anului, dar această veste vine și cu un avertisment. Astrele îți recomandă să arunci o privire asupra evenimentelor din trecut înainte de a le lăsa din nou să revină în viața ta. Persoanele care vor să facă pasul cel mare în acest an, vor avea noroc în a doua jumătate a anului. Există șanse mari să primești o cerere în căsătorie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ai în plan să ceri în căsătorie pe cineva, anul acesta sigur vei reuși. Vei avea oportunități grozave de a spune ce simți și de a face ca relația în care ești implicat/ă să devină mai puternică și mai bună. Cu toate acestea, pot apărea unele necazuri pentru nativii care încearcă să-și rezolve problemele din relație, ei întâmpină obstacole în sectorul dragostei și al relațiilor. Chiar și așa, în lunile ce vor urma, cu siguranță lucrurile se vor îmbunătăți. Deci nu îți face griji!

Trebuie să ai grijă de suișurile și coborâșurile emoționale, în special dacă ești singur/ă. În acest caz, te-ai putea simți deprimat/ă și izolat/ă. Încearcă să petreci timp cu familia și prietenii, deoarece aceștia te vor ajuta să îți îmbunătățești starea de spirit. Mai târziu, în a doua jumătate a anului 2023, se anunță unele angajamente serioase. Ești pregătit/ă sau nu? Ei bine, nu hotărî nimic singur/ă, ci împreună cu partenerul/a de viață.

Oricât de grea ar fi prima jumătate a anului 2023 pentru tine, a doua jumătate va fi în favoarea ta. Fie că ești într-o relație sau nu, scapi de acele relații toxice din trecutul tău și vei căuta să te simți mai bine într-un mod cu totul diferit. Vor exista și conjuncturi care vor reaprinde scânteia și care vor reîmprospăta lucrurile în cel mai bun mod posibil.

Finalul anului vine cu niște avertismente. S-ar putea să experimentezi unele tensiuni în viața personală. Coborâșuri abrupte vor fi în unele cupluri, dar și riscuri de certuri și dispute. Vestea bună este că ele vor întări legăturile și, până la urmă, vei avea o relație sănătoasă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Horoscopul dragostei pentru 2023 este pozitiv și are multe de oferit. Fără îndoială, dragostea și relațiile formează un domeniu care va străluci cel mai mult pentru tine anul acesta. Orice experiență romantică va avea un aport simțitor asupra dezvoltării tale personale. Anul 2023 este deosebit de bun pentru Leii care vor să ducă lucrurile la un alt nivel și să se așeze la casa lor. Astfel de oportunități vor fi din belșug la finalul anului.

Cu toate acestea, horoscopul prezice să dragostea și relațiile ar putea trece prin anumite obstacole în primele luni din an. S-ar putea să apară dispute care își au sursa în dispute mai vechi care ar putea crea probleme atât cuplurilor căsătorite, cât și necăsătorite. Astfel, sfatul astrelor este să nu permiți trecutului să te ajungă din urmă. Cuplurile căsătorite trebuie să fie mai precaute în martie, deoarece ar putea apărea confruntări inutile nu doar între tine și partener/ă, ci și între tine și socri.

La mijlocul anului se pot stârni diferențe de opinii în cuplurile necăsătorite. S-ar putea să devii nesigur/ă asupra relației tale, dar sentimentul va fi temporar. Astrele sfătuiesc cuplurile să plece într-o vacanță, deoarece acest lucru îi va apropia, va aduce o ușurare bruscă de la certuri și provocări.

Dacă ești singur/ă, să te bazezi pe noroc în 2023 nu îți va aduce deloc beneficii. Astrele te sfătuiesc să depui eforturi dacă vrei cu adevărat să găsești pe cineva care să merite timpul și energia ta în 2023. Pentru început, caută persoane în vecinătatea ta, cum ar fi locul de muncă sau cercul de prieteni. Ultima parte din an ar putea fi cel mai bun moment pentru a construi o nouă relație. Cu toate acestea, încearcă să eviți graba, ia lucrurile încet!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragostea își va găsi drumul către tine anul acesta în moduri pe care nu ți le-ai imaginat niciodată. Cei timizi vor prinde curaj să caute dragostea și cei îndrăzneți vor ajunge să aibă în sfârșit maturitatea de a găsi un echilibru între dorința de a avea o relație și viața profesională. Cei din urmă vor fi încurajați să caute relații de lungă durată. Astrele te sfătuiesc să nu fii disperat/ă să îți exprimi sentimentele direct, ci să le evaluezi înainte de a le da drumul afară. De asemenea, există șanse mari să interpretezi greșit semnalele care vin de la sexul opus, așa că nu te baza pe ele!

Dacă ești într-o relație sau ești căsătorit/ă, unele dispute în relația ta pot apărea în primul trimestru al anului. Poate nu trebuie să scoți în față greșelile anterioare ale persoanei de lângă tine, deoarece acest lucru nu va face decât să intensifice necazurile din cuplu. Horoscopul dragostei pentru 2023 îți cere să previi certurile inutile, în special cele provocate doar pentru a răni ego-ul celuilalt.

Astrele te sfătuiesc să eviți orice dragoste secretă, triunghi amoros sau orice astfel de legătură care este greșită din punct de vedere moral. Dacă plănuiești să ceri pe cineva în căsătorie, luna iunie este cel mai bun moment pentru a face acest lucru. De asemenea, tot această lună este bună pentru călătorii în doi.

Lunile iulie și august sunt benefice pentru cuplurile căsătorite. Prin urmare, poți face astfel de planuri în aceste luni. În cazul în care părinții tăi nu sunt de acord cu relația ta, acesta este momentul în care ar putea ceda. În ultimul trimestru al anului, încearcă să fii cât mai discret/ă cu privire la viața ta amoroasă, deoarece implicarea părinților ar putea crea dificultăți în relația cu partenerul. Atenție la rude, în general!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Anul 2023 va fi unul foarte bun și norocos pentru tine. Așadar, te vei bucura de un timp de calitate petrecut alături de partenerul tău, care pare că te înțelege mai bine decât oricând. În jurul primului trimestru, dacă vei dori să începi ceva nou în relație, vei avea parte de cele mai bune rezultate. În plus, majoritatea problemelor care te macină își vor găsi rezolvarea până la sosirea toamnei.

Dacă tocmai ai fost forțat/ă să ieși dintr-o relație, nu te stresa prea mult: există posibilitatea reconcilierii! Dar pentru ca acest lucru să se poată realiza cât mai rapid, trebuie să crezi cu adevărat și să fii optimist/ă! Pe la sfârșitul anului, lucrurile vor lua o turnură diferită față de cea pe care o știai tu. Te vei confrunta cu schimbări bruște de dispoziție și e posibil ca tocmai din această cauză să primești reproșuri de la partener/ă.

Astrele îți sugerează să eviți suișurile și coborâșurile din relație și să încerci pe cât posibil să te axezi pe lucrurile frumoase și pozitive pe care le primești de la partenerul tău! Altfel, riști să iei decizii mai puțin inspirate și să rămâi cu mintea tulbure și cu judecata încețoșată. Dă dovadă de o mai mare flexibilitate!

Dacă îți dorești să repari o relație mai veche ori să creezi o conexiune amoroasă cu o altă persoană, trebuie să fii foarte atent/ă la cuvintele și acțiunile tale! Implică-te mai mult decât ai făcut-o până acum și încearcă să te transformi într-o persoană mai responsabilă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă îți e puțin mai greu să accepți asta, în realitate, nu poți funcționa fără iubire! Din fericire, anul acesta se anunță a fi plin de dragoste pentru tine. Dacă tocmai ai intrat într-o relație, fii precaut/ă și nu te entuziasma prea tare! Lasă timpul să rezolve orice situație potențial neplăcută care ar putea să apară!

Din cauza influențelor planetei Saturn, nu e exclus ca unii dintre nativii din Scorpion să își dorească să își încheie relația de iubire în 2023. Totuși, nu trebuie să fii prea îngrijorat/ă din acest punct de vedere! Vei primi gândul cel mai bun la momentul potrivit și vei reuși să alegi cea mai bună variantă pentru tine!

Dacă ești preocupat/ă de lucruri mai practice ori care te vizează în mod direct, o să uiți foarte rapid de planurile pe care ți le-ai făcut cu partenerul/a de viață. Totuși, în a doua jumătate a anului lucrurile se vor întoarce cumva pentru tine și, începând cu acel moment, te vei gândi doar la binele personal și al jumătății tale.

Dacă ești implicat/ă într-o dilemă amoroasă, trebuie să te bazezi pe impuls și să nu privești într-o singură direcție! Oricât de dureros poate părea pentru tine la acel moment, e mai bine să spui STOP dacă asta simți, decât să regreți mai târziu! Iar dacă șansele de a găsi un nou partener sunt destul de scăzute pentru anul 2023, nu te întrista! Din contra, poți să te bucuri de libertate totală și independență, dar și de o perioadă lipsită de bătăi de cap!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Horoscopul dragostei pentru 2023 spune că, dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să-ți fie greu să o găsești. Dacă deja ai o relație, atunci începutul anului poate fi o perioadă grea pentru tine și partener/ă. Astrele te sfătuiesc să îți menții calmul și să vă oferiți timp unul altuia pentru a vă adapta, după care totul va fi bine.

Astrele arată că te vei bucura de o viață amoroasă bună pentru tot restul anului, cu excepția câtorva luni de la început. Horoscopul dragostei prezice că anul 2023 va fi norocos pentru cei care sunt îndrăgostiți și iubesc.

De asemenea, e posibil să fii stresat/ă ca urmare a creșterii responsabilităților profesionale, dar partenerul/a de viață te va ajuta să scapi de asta. Drept urmare, dragostea te va salva și va fi excelentă pentru tine.

Va fi bine și pentru nativii care au în plan să se căsătorească, șansele fiind destul de mari de a obține rezultatele dorite în ultimele patru luni ale acestui an. Horoscopul dragostei prezice că vei fi supus la mult stres la locul de muncă, dar persoana de lângă tine te va menține fericit/ă, datorită abilităților sale extraordinare de comunicare. Acest lucru va îndepărta toate grijile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscopul dragostei pentru 2023 va fi plin de suișuri și coborâșuri și surprize pentru toți nativii. Anul acesta va fi o perioadă dificilă pentru tine în relațiile de dragoste, dar nu în mod constant. Viața amoroasă din acest an nu va fi atât de confortabilă pe cât ți-ai dori.

La începutul anului, vor fi multe hopuri. Dacă ești în căutarea unui/ei partener/e, primele luni ale anului nu vor fi favorabile pentru tine, dar lunile ulterioare te vor ajuta să-ți găsești pe cineva pentru totdeauna.

Pentru cei care se află deja într-o relație de lungă durată, va fi o perioadă dificilă în viață, deoarece persoana de lângă tine s-ar putea să interpreteze altfel relația și să vrea să o încheie.

Pentru toți, începutul anului va fi plin de obstacole și probleme în viața sentimentală și, de asemenea, vei întâmpina dificultăți în a le depăși complet. Va exista o ușurare pentru câteva luni la mjlocul anului, dar nu complet, vor fi și câteva mici necazuri care vor rămâne cu tine pe tot parcursul anului.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Continuând căutarea partenerului/ei potrivit/e, nativii singuri s-ar putea confrunta cu întârzieri în 2023. Mai ales în jurul celui de-al doilea trimestru al anului, s-ar putea să experimentezi multe schimbări de dispoziție din cauza tuturor suișurilor și coborâșurilor din viața personală. Vei avea ghinion, da. Cu toate acestea, nu îți face griji, cel mai probabil, lucrurile se vor întoarce în favoarea ta în curând. Dar până atunci, trebuie să faci ceea ce este necesar și să îți menții calmul în cel mai bun mod posibil.

Dacă ai deja o relație, horoscopul dragostei pentru 2023 spune că te poți aștepta la probleme în cea mai mare parte a anului. Uneori, ai putea fi tu cel/cea care începe cearta, iar alteori s-ar putea ca partenerul/a să fie deranjat/ă de unele dintre obiceiurile tale. Cea mai importantă practică pe care astrele o recomandă este să-ți păstrezi calmul și sănătatea mentală. Nativii care tânjesc după o împăcare, vor avea noroc în a doua jumătate a anului 2023. De asemenea, cuplurile ar putea vedea implicarea unei a treia persoană în relația lor în linile de mijloc ale anului. Ar fi o mișcare înțeleaptă ca bărbații și femeile Vărsător să aibă grijă de partenerii lor în cele mai rele momente pentru a-i salva de la ce e mai rău.

Mai mult, există o predicție că unii dintre voi ar putea cunoaște pe cineva în mediul profesional. Astrele spun că dacă începi o relație cu un coleg sau șef, aceasta ar fi în favoarea ta.

Anul se concentrează pe tine, să găsești o soluție la probleme și exact asta trebuie să faci. Trebuie să faci mișcări înțelepte și să găsești modalități de a-ți echilibra lucrurile la locul de muncă și cu persoana care te-a susținut în toate: partenerul tău. În ultimul trimestru, lucrurile vor lua niște întorsături neașteptate. Dacă ții la ceea ce ai și încerci să repari ceea ce s-a stricat, vei trece de faza grea și vei avea o relație mai bună de acum înainte. De asemenea, greutățile te vor scăpa de toate îndoielile pe care le ai cu privire la relația ta.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Horoscopul dragostei din acest an spune că cuplurile îndrăgostite își vor petrece timpul în doi, iar acest timp va fi prețios. În primul trimestru al anului, poți planifica câteva excursii pentru a construi legături mai puternice și pentru a remedia lucrurile cu persoana iubită. Dacă ați avut probleme în ultimul timp, horoscopul anual al dragostei prevestește că lucrurile se vor îmbunătăți chiar de la început. Cei care tocmai au început să se întâlnească cu cineva s-ar putea simți lăsați deoparte, dar nu îți face griji, pentru că situația se va îmbunătăți.

Dacă ești singur/ă și vrei să-ți găsești pe cineva cu care să te căsătorești, vei avea noroc în curând. Lunile de mijloc ale anului vor fi benefice. Cu toate acestea, trebuie să iei lucrurile încet, deoarece există posibilitatea ca relația să nu funcționeze cum ți-ai dori. Certurile sunt previzibile în cazul celor care plănuiesc să treacă la nivelul următor în relație. Dezacordurile sunt motivul principal. De asemenea, s-ar putea să întâmpini dificultăți în a obține binecuvântarea părinților pentru relația ta.

Dacă ai în plan să încerci ceva nou cu partenerul/a de viață, prima jumătate a anului este perfectă pentru asta. Cu toate acestea, evită să cheltuiești prea mulți bani în acest scop. Dacă îți dorești să te împaci cu un fost sau o fostă, s-ar putea să fii norocos/oasă. Fie tu, fie ei veți fi suficient de îndrăzneți pentru a face o mișcare și a încerca să lămuriți lucrurile odată pentru totdeauna.

Astrele te vor sprijini în acest an, dar și oamenii apropiați îți vor fi de mare ajutor, prietenii în special. Cei care se confruntă cu o despărțire vor cunoaște pe altcieva care le va vindeca rănile. S-ar putea ca tocmai cineva din cercul de prieteni să facă pe Cupidon și chiar să te nimerească!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod