Horoscop 12 iulie: Noroc la bani pentru Lei, zi cu riscuri pentru Săgetători

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ești implicat/ă într-o relație, comportamentul partenerului/ei de viață te nemulțumește și te vei vedea nevoit/ă să iei măsuri. Dacă ești singur/ă, această situație va fi apăsătoare astăzi. Va veni și persoana potrivită pentru tine, doar crede în ea!

Taur


Fii mai responsabil/ă cu banii astăzi. Înainte de a cumpără ceva, întreabă-te dacă ai cu adevărat nevoie de acel lucru. De asemenea, fă tot posibilul să cumperi lucruri care să nu dăuneze mediului.

Gemeni


Deși ai avut probleme de sănătate recent, astăzi te simți mai bine ca oricând.
Nivelul tău de energie începe să revină la normal, însă dacă mai ai nevoie de o zi liberă, vorbește cu șeful tău despre asta.


Rac


Există cineva de care îți place de mult timp. Fă-ți curaj pentru a aborda acea persoană. Dacă ești deja implicat/ă într-o relație, ai putea avea o ceartă minoră cu partenerul/a.

Leu


Fii atent/a la trafic astăzi și, dacă ai băut ceva, nici să nu-ți treacă prin cap să te urci la volan. Comandă un taxi și fii responsabil/ă. În ceea ce privește banii, ești destul de norocos/oasă.

Fecioară


Din punct de vedere financiar, te descurci bine, dar ai putea să te descurci mult mai bine.
Chiar și atunci când crezi că nu poți, să știi că poți face asta. Este nevoie doar de curaj, organizare și autodisciplină.


Balanță


Ești mai sănătos/oasă ca oricând, arăți și te simți bine, chiar dacă simți că există o oarecare tensiune în aer. Găsește o modalitate de a scăpa de stres. Nu ar trebui să îți faci griji pentru situațiile asupra cărora nu ai control.

Scorpion


Astăzi vei fi în ton cu latura ta senzuală și pasională. Încearcă ceva ce nu ai mai făcut de ceva vreme sau pe care nu l-ai făcut niciodată cu partenerul/a de viață.
Călătoriile sunt o modalitate excelentă de a-ți consuma energia.


Săgetător


Din păcate, astăzi vei experimenta multe pierderi financiare. Poate fi vorba despre o factură mare sau o amendă. Ziua de mâine va fi mai bună. Există risc de accidentări, așa că ai grijă!

Capricorn


Nu ești prea mulțumit/ă de relația ta și vei fi tentat/ă să flirtezi cu alte persoane în afara de partenerul/a de viață. Dacă ești singur/ă, vei flirta și mai mult, însă fără succes.

Vărsător


Dacă ești în concediu sau vacanță, cel mai bine ar fi să ții evidența cheltuielilor tale.
Chiar dacă ai plecat să te relaxezi, nu trebuie să fii total iresponsabil/ă. Nu investi prea mult în suveniruri!


Pești


Vorbește cu un coleg de serviciu dacă ai nevoie de ajutor astăzi. Acesta te poate ajuta atât cu sarcinile de muncă, dar și cu unele restanțe pe care le ai. Ești mai sensibil/ă decât de obicei astăzi, iar astrele îți recomandă să eviți să stai prea mult singur/ă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod