Exclusiv. Vesta Maria, astrologul eva.ro, despre complexul Casanova al lui Cristi Borcea

Viaţa amoroasă a celebrului fost ”om de fotbal” explicată prin prisma aranjării planetelor. De ce are mare succes la femei?
Despre atracţie şi seducţie s-au scris şi se vor mai scrie tone întregi de cărţi, articole, eseuri. Unii consideră că se poate învăţa arta seducţiei şi cu toate acestea, adevăraţii seducători nu au citit niciodată vreo carte şi nu au urmat vreun curs pentru abilităţile lor. Definim seducţia ca o modalitate de a declanşa atracţia şi plăcerea într-o altă persoană, cel mai frecvent una de sex opus, pentru o relaţie romantică şi erotică. Seducţia este diferită de sex şi îl poate include sau nu, căci ea se adresează emoţiilor, pe când sexul se adresează trupului.

Scriam acum mai bine de patru ani de zile un articol dedicat triunghiului conjugal Cristi Borcea, prima lui soţie Mihaela şi proaspăta mireasă pe atunci, Alina.
Iată că astăzi triunghiul se reface, cu una din protagoniste schimbate, Alina fiind în situaţia soţiei înşelate şi o „nouă” achiziţie sau mai bine zis veche şi resuscitată, Valentina Pelinel. Don Juan este un personaj fictiv, care a apărut prima oară în piesa unui dramaturg spaniol în secolul XVII, dar el a fost transpus în carne şi oase de mai bine cunoscutul Giacomo Casanova. Acesta a fost un aventurier italian născut în oraşul cel mai romantic de pe pământ, Veneţia, pe 2 aprilie 1725.
După o copilărie săracă, Casanova a devenit celebru, un etern călător, un seducător admirat, invidiat şi urât în acelaşi timp. Devenind un erudit în ciuda originii sale modeste, Casanova s-a întreţinut cu mulţi suverani ai epocii sale, dar a rămas în istorie pentru nenumăratele lui aventuri amoroase, seducând un număr mare de femei din aristocraţia vremii şi din clasele inferioare.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sabina pe 7 Nov 2016, 07:57
    Femei

    Si pitipoancele ce sunt? barbati? Este foarte bine scris articolul, Tu esti barbat si e normal sa fii invidios pe succesul tipului, care o hahalera. Dar asta e.

    0
    0

  • George pe 21 Ian 2016, 22:30
    MINCIUNI

    Minciuni. Nu are succes la femei. Are succes la pitipoance fiindca are bani.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod