Exclusiv. Vesta Maria, astrologul eva.ro, despre complexul Casanova al lui Cristi Borcea


Alina, actuala soţie, trece prin aceeaşi experienţă ca precedenta nevastă a lui Borcea, Mihaela

Cristi Borcea are şi Planeta Venus în Capricorn, această planetă arătând ceea ce îi place din punct de vedere erotic, dar şi în general, cum îşi exprimă sentimentele, ce-i aduce satisfacţie şi mulţumire sufletească, pe când Marte indică modul de obţinere al satisfacţiei trupeşti.
Venus în Capricorn este indiciul iubirii de bani şi de poziţie socială puternică. Un bărbat având combinaţia Soare-Venus în Capricorn şi Marte în Zodia Peşti, îşi va controla sentimentele ca şi banii, deşi va fi unul generos cu iubitele sale. Odată însă ce va lua o hotărâre privind uneia sau alteia, nu va da înapoi.
Mijloacele de obţinere a ceea ce doreşte vor fi întortocheate şi discutabile. Există un alt personaj bine cunoscut la nivel internaţional, cu aceleaşi tipare astrale. Este vorba de Aristotel Onassis care a rămas în istorie ca unul din cei mai bogaţi oameni ai secolului XX, dar şi pentru iubirile lui celebre: Athina Livanos – fiica unui magnat grec, cântăreaţa de operă Maria Callas şi Jacqueline Kennedy – văduva preşeşdintelui american J.F.
Kennedy. Ca şi Cristi Borcea, Aristotel Onassis avea o conjuncţie Soare-Venus în Capricorn şi Planeta Marte în Peşti. E drept că Onassis a fost mai eficient în crearea averii sale (a avut cea mai mare flotă privată din lume), iar partenerele lui de viaţă au fost femei de o altă factură.


Dar Onassis şi Cristi Borcea se aseamănă prin două repere evidente: dragostea pentru a face avere şi dorinţa obsesivă de a avea relaţii cu mai multe femei, în acelaşi timp.

Servicii exclusive de astrologie prin SMS.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Sabina pe 7 Nov 2016, 07:57
  Femei

  Si pitipoancele ce sunt? barbati? Este foarte bine scris articolul, Tu esti barbat si e normal sa fii invidios pe succesul tipului, care o hahalera. Dar asta e.

  0
  0

 • George pe 21 Ian 2016, 22:30
  MINCIUNI

  Minciuni. Nu are succes la femei. Are succes la pitipoance fiindca are bani.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod