Exclusiv. Vesta Maria, astrologul eva.ro, despre complexul Casanova al lui Cristi Borcea


Valentina Pelinel, un fotomodel care a sucit minţile unui bărbat însurat

Casanova a fost un Berbec cu Planeta Marte în Peşti, echivalentul sex appeal-ului la bărbaţi. Nu este întâmplător faptul că şi Cristi Borcea, acest seducător autohton, are Planeta Marte în aceeaşi zodie. La un bărbat, Marte arată cum acţionează el pentru a dobândi ceea ce doreşte, indiferent dacă e vorba de bani, poziţie socială sau femei.
Planeta Marte în Peşti îl desemnează pe cel care este dependent de dragoste, cineva care are o dorinţă nestăpânită de a iubi şi de a fi iubit. Asemenea bărbaţi au o abilitate teribilă de a ademeni, de a ispiti şi oferă partenerelor lor iubiri abisale. Din nefericire pentru ele, nu pentru ei – înşelatul şi şmecheria merg adesea împreună cu această poziţie în zodie a lui Marte.
Nevoile şi dorinţele acestor bărbaţi nu sunt de durată, căci Peştii sunt un semn astrologic schimbător, dual şi confuz. Aceste dorinţe se modifică odată cu trecerea timpului sau datorită unor evenimente petrecute în viaţa bărbaţilor cu Planeta Marte în Zodia Peşti, surprinzându-i chiar şi pe ei. Mai au o trăsătură interesantă bărbaţii cu această poziţie zodiacală şi anume faptul că, în ciuda numeroaselor trădări şi suferinţe pe care le produc femeilor, ei pot fi atât de gentili, de romantici şi de lipicioşi că au toate şansele să fie iertaţi.
Asta spre disperarea multor bărbaţi iubitori, credincioşi şi cu scrupule care nu pot înţelege cortegiul de femei seduse şi abandonate care par să nu le poarte pică primilor.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Sabina pe 7 Nov 2016, 07:57
  Femei

  Si pitipoancele ce sunt? barbati? Este foarte bine scris articolul, Tu esti barbat si e normal sa fii invidios pe succesul tipului, care o hahalera. Dar asta e.

  0
  0

 • George pe 21 Ian 2016, 22:30
  MINCIUNI

  Minciuni. Nu are succes la femei. Are succes la pitipoance fiindca are bani.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod